Заглавие: Продава се миладинка Сря Сеп 12, 2012 6:37 pm
Продава се Миладинка Силент цена 250 лева за повече информация на лични
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Последната промяна е направена от NERON на Вто Ное 27, 2012 2:41 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
NERON Цезар
Заглавие: Re: Продава се миладинка Пет Сеп 28, 2012 3:25 pm
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: Продава се миладинка Пет Сеп 28, 2012 11:00 pm
що пък "за повече информация" трябва на лични ? по трудно ли е просто да напишеш къде е машинката телефон снимки и тн............ нз другите как са но на мен дори и да ми трябва като я вида таЗ Убявъ ич няма да се занимавам да пращам лични да чакам отговор и тъи нататък
NERON Цезар
Заглавие: Re: Продава се миладинка Вто Окт 02, 2012 8:31 am
нова цена 270
Jack911 Новобранец
Заглавие: Re: Продава се миладинка Сря Окт 10, 2012 10:33 am
колега нещо не ми позволява да ти пиша лични (можеби защото сега се регистрирах) ако може даи малко инфо на лч : с каква антена е уреда в регион се намира и може ли да се пробва ? Също така ако си я поръчвал от производителя дали е усилена .
Здравей писа ми за Garrett Ace 250 ако си спомняш.Тъй като не мога да пиша лично ти пиша тук и те моля да ми оставиш E-mail да се разберем за уреда даваше ми го със сонда... Моля те пиши ми
NERON Цезар
Заглавие: Re: Продава се миладинка Чет Яну 10, 2013 4:44 pm
миладинката е продадена честито на новият собственик ! остана гарета