Заглавие: дълбочинен апарат Вто Авг 28, 2012 11:56 pm
Здравейте,
Доста време се ровя из нета и търся нещо дълбочинно - да речем до 2 метра. Не знам дали е много или не. Бихте ли ми предложили някакви видове апарати(апаратури) различни от OKM exp 5000 , които не струват по 20,0000+ лв.
rescuer Новобранец
Заглавие: Re: дълбочинен апарат Вто Сеп 04, 2012 5:05 am
Jeohunter 3D Dual sistem
Гост Гост
Заглавие: Re: дълбочинен апарат Вто Сеп 04, 2012 10:29 pm
balkan написа:
Здравейте,
Доста време се ровя из нета и търся нещо дълбочинно - да речем до 2 метра. Не знам дали е много или не. Бихте ли ми предложили някакви видове апарати(апаратури) различни от OKM exp 5000 , които не струват по 20,0000+ лв.
С рамка или кантар ни си ли пробвал?
balkan Новобранец
Заглавие: Re: дълбочинен апарат Нед Сеп 09, 2012 11:02 pm
мне, имам само eagle spectrum и малка и голяма пита, но с голямата пита ми се откина ръката и не лови толкова дълбоко колкото го дават, а и след като го давах на майстор го разбърника и хептен не лови, иначе там кадето търся плата е по на дълбоко и излизат интересни предмети.. Евентуално нещо което може да се прикачи към лаптоп.. Дори ако има някой който продава нека да ми пише
balkan Новобранец
Заглавие: Re: дълбочинен апарат Вто Сеп 11, 2012 6:22 pm
коелгата коитоп ми е писал ЛС, нека да си пусне скайп защото не мога все още да изпращам ЛС
comander Цезар
Заглавие: Re: дълбочинен апарат Сря Сеп 12, 2012 12:16 am
balkan написа:
мне, имам само eagle spectrum и малка и голяма пита, но с голямата пита ми се откина ръката и не лови толкова дълбоко колкото го дават, а и след като го давах на майстор го разбърника и хептен не лови, иначе там кадето търся плата е по на дълбоко и излизат интересни предмети.. Евентуално нещо което може да се прикачи към лаптоп.. Дори ако има някой който продава нека да ми пише
кам лаптоп само радар,но пак тои предмети не вижда.ако са метални предмети само рамка.
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: дълбочинен апарат Вто Дек 25, 2012 8:21 pm
Lorenz Deepmax X6
Умът не е добродетел, а качество!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: дълбочинен апарат Сря Дек 26, 2012 1:37 pm