Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

новия стик за ГМ

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
kaponcheto
Про-Консул
Про-Консул
kaponcheto

новия стик за ГМ Empty
ПисанеЗаглавие: новия стик за ГМ   новия стик за ГМ EmptyНед Авг 26, 2012 8:23 pm

питане евентулно дали може да се изнамери един стик от тия новите + кеиса за батериите и някаква цена евентуално
предполагам колегите от Мдетекторс или Влади ще измислят нещо Smile
Идеята ми е за даване на нов живот и облик на първата ми машина Бандито 2 Smile
Върнете се в началото Go down
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

новия стик за ГМ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: новия стик за ГМ   новия стик за ГМ EmptyНед Авг 26, 2012 8:41 pm

kaponcheto написа:
питане евентулно дали може да се изнамери един стик от тия новите + кеиса за батериите и някаква цена евентуално
предполагам колегите от Мдетекторс или Влади ще измислят нещо Smile
Идеята ми е за даване на нов живот и облик на първата ми машина Бандито 2 Smile

Ей нямат дотъркване тия бандити, земи хвърли някъде тая антика, на колко год. стана ? Smile
Шегувам се Very Happy
В mdetectors май няма, последно им пращах няколко стика за да ги комплектоват с голяма сонда за ДЕУС.....
До 31 съм на море, прибирам се за кратко и после ще ходя на събора в Бургас, ако се обадиш между 31 Август и 5-ти септември ще ти пратя.
kaponcheto
Про-Консул
Про-Консул
kaponcheto

новия стик за ГМ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: новия стик за ГМ   новия стик за ГМ EmptyНед Авг 26, 2012 8:52 pm

бандито е екстра само стика и батерии и става нов. Smile
ок ще те притесня да знаеш, цена на ЛС можеш ли да ми дадеш
бях го дал на едни познати специалисти и сега му трябва реставрация Smile

новия стик за ГМ
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Стик за xp adx или G max
» Продавам : Нов модел стикове.
» НОВИЯ MD3009 II

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Golden Mask Металотърсачи-
Идете на: