Заглавие: Вече може да се подслушва и по Skype Сря Юли 25, 2012 8:47 am
Полицията вече може да подслушва и следи разговорите ни и в Skype официално с помощта на патентована технология. Не е майтап. Внимавайте какво говорите, защото врагът подслушва! За това предупреди на стената си във Facebook Вени Марковски, председател на Управителния съвет на Интернет общество - България.
Поставено е началото на пълно сътрудничество между правоохранителните органи, доколкото това е технически и юридически възможно. Компанията Microsoft може да дава разрешение на спецслужбите да подслушват разговорите, като използват скайп, както и да предоставят достъп до личната кореспонденция на потребителите.
Експерти по сигурността коментират, че българските служби ще се възползват бързо от тази възможност, като един от най-сериозните им аргументи срещу ограничаването на личната свобода и кореспонденция ще бъде реализирания през миналата седмица терористичен атентат край Бургас, при който загинаха 6 човека и десетки бяха ранени.
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Сря Юли 25, 2012 9:09 am
Те затова едвам хващат 27%, а до изборите ще са под 20% ако карат в същия дух.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Сря Юли 25, 2012 3:19 pm
А как е по VIBER.
charon Цезар
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Сря Юли 25, 2012 5:28 pm
Че те отдавна си следят скайпа,просто сега вече ще го правят легално Биг Брадър вижда всичко....
Viver est militare!
QNUS Консул
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Чет Юли 26, 2012 6:38 am
Изтривайте си хронологията!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Чет Юли 26, 2012 11:00 am
Аз съм включил автоматично да ми се изтрива хронологията, но мисля , че това няма да ме спаси , ако решат да се заяждат. Има една програма незнам как и беше името с която се възстановяват изтритите данни от компютъра не на 100%, защото ако върху тези части от паметта се наслагват други вече неможе , но ако е празно става. Аз бях изтрил едни снимки и с нея половината ги възстанових. Говорим за изтриването им и от кошчето.
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Вто Авг 21, 2012 3:00 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Аз съм включил автоматично да ми се изтрива хронологията, но мисля , че това няма да ме спаси , ако решат да се заяждат. Има една програма незнам как и беше името с която се възстановяват изтритите данни от компютъра не на 100%, защото ако върху тези части от паметта се наслагват други вече неможе , но ако е празно става. Аз бях изтрил едни снимки и с нея половината ги възстанових. Говорим за изтриването им и от кошчето.
Охо чичо милиционер лешпер крадец,почна и по скаип да тормози,ами да го....тея с двата пръста чело
Rgogo Новобранец
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Вто Ное 06, 2012 9:59 pm
То нали много хващат крадците та вече и СКАИПА ще подслушват ти я са за разтрел
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Чет Ное 08, 2012 8:19 pm
Rgogo написа:
То нали много хващат крадците та вече и СКАИПА ще подслушват ти я са за разтрел
Хващат тези , които пречат на бизнеса им. Просто някой престъпници си разширяват територията , като плащат на полицията да прави проблими на конкурентите си!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Пет Ное 09, 2012 11:35 am
Ма тоз Оруел, голям изрод,а Пък някои още си мислят,че комунизма е най-голямото зло .Ха,те не знаят на каква маса са седнали .Те ти булка спасовден /Който не можа да ма разбере,да напише в гугъла:спасовден срамен фолклор /
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Вече може да се подслушва и по Skype Пет Ное 09, 2012 4:32 pm
Малко уточнение : никой не знае дали комунизма е зло, защото го изядоха, изпиха и окрадоха по време на така нареченият социализъм.