Заглавие: въпрос към администраторът Пет Юли 20, 2012 9:05 am
Беше ли запознат журналистът с проблемите на металдетектинга и колекционирането на монети така както е в белите държави и ако е какво е неговото становище?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: въпрос към администраторът Пет Юли 20, 2012 9:56 am
-Не че аз съм администраторът но ако става на въпрос за сбирката организирана от Кирил близо до Пловдив и която ще бъде отразена в предаването по Нова ТВ то въпросът ти е неуместен приятелю-Там се бяха събрали колеги който се занимават с промиване на злато и за това ще се говори в предаването -Целта нито на Кирил и момчетата и момичетата събрали се там нито на журналиста е била или е да се дискутират проблемите на нумизматите и монетонамирвачите......................................
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: въпрос към администраторът Пет Юли 20, 2012 2:07 pm
знам ,че сбирката е за промиване на злато, НО когато един закон е несправедлив има два начина за реакция : 1 правиш се ,че не те засяга и чакаш да се оправи от само себе си : 2 правиш всичко възможно да покажеш какъв е проблема и използваш всяка възможност за това. Пример : Олимпиадата в Китай и използването и за протести срещу окупацията на Тибет.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: въпрос към администраторът Пет Юли 20, 2012 9:19 pm
С риск да стана досаден, да направя предложение към администраторът да използва вече проведената среща за нова , дори и за обикновен разговор с журналистът от тази ГОЛЯМА медия.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: въпрос към администраторът Пет Юли 20, 2012 10:38 pm
-Не че ме бърка риска да стана противен за себеподобните ти -Но -Да им кажеш все пак на тия тъпанари дето ти пишат нотите че Медията си е Голяма -ТРЕТАТА по Рейтинг -Това че не са уважили разходките-разпивки на някой провеждани през три месеца в годината не ви дава основание да реагирате като пренебрегнати моми................................................
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: въпрос към администраторът Пет Юли 20, 2012 10:48 pm
С екипа на Нова Телевизия който ми гостува 3 дни на р.Арда наблегнахме специилно на хобито промиване на злато,както и ще видите.Провеждах с тях неформални разговори и за металдетектинга.Контактите ми ще продължат и в бъдеще ,те знаят и за форумите,раздадох доста списания така че да се запознаят с много неща.Това е в общи линии,за едни други хобита търсене на злато и метеорити където също се ползва металдетектор,но всичко с времето си.
Заглавие: Re: въпрос към администраторът Пет Юли 20, 2012 11:57 pm
До колегата ivangrozni! Колега с нищо неискам да те засегна , защото въпросите които задаваш и мен ме вълнуват , но немислиш ли ,че / когато едно баба си бае само тава си знае/.Колегата Kiril62 както ти го каза организира среща/излет/ на златотърсачите идват тв.Нова и как ти се струва правим репортаж за това хоби и хоп "какво става с металдетектинга?" Няма ли да се разрешава? Това е за мен неуместно. Бил съм на ръководни длъжности , но когато когато се правят срещи по-дадена тема , не се задават въпроси за неудобни теми , а напротив така се прави , че да има втора среща , трета да се зъздаде доверие да се повярва и от другата страна за истиността на това начинание и чак тогава да стане въпрос и за тази тема. Друго искам да ти кажа ръководството на федерацията също трябва да се ангажира да присъства на такива срещи. Извинявай , но да атакуваш директно admina "kiril62" не е етично. Мойто мнение е повече срещи -събори на федерацията по металдетектинг и то забележи в на-различни точки в България. Поне 6-8 . Хубаво е да има медийно присъствие и според мен доста маса хора ще се ангажират. И сам войнът е воин , но и той умира когато няма нужната подкрепа.