И като финал "за десерт" : https://www.youtube.com/watch?v=Tm38Rfjm80s&feature=relateд
bobo Консул
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 12:10 am
Депресиращо,а!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 1:37 pm
ДА ЛИ БАТ БОЙКО Е ГЛЕДАЛ ТОЗИ КЛИП...?
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 4:51 pm
Как да не са го гледали-нали са част от механизма... Идеята не е да се депресираме, а да сме наясно какво става по света като цяло, както и в България.И да видим Истината каквато е, а не каквато ни я представят.(Въпреки, че някой може да каже, че Истината е нещо много относително и навярно ще бъде прав.) Мисля, че Слава Севрюкова беше предсказала, че в България нещата ще започнат да се оправят, когато на чело на "държавното кормило" застане жена...и няма да бъдем много богати икономически, но ще сме духовно богати и ще живеем пак по-добре от останалите.Мисията на България е да възроди Духовността в Европа и по света... Така казват, а как е времето ще покаже.
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 5:05 pm
Radislav написа:
... Така казват, а как е времето ще покаже.
Стига едно друго предсказание да не се сбъдне
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 9:31 pm
Mitbull написа:
Radislav написа:
... Така казват, а как е времето ще покаже.
Стига едно друго предсказание да не се сбъдне
Навярно пишеш за югоизточната част, която Турция ще си присвои...до Бургас,до Стара Загора... Все пак да не забравяме, че нещата, които Слава Севрюкова е видяла могат да бъдат променени.Ала това зависи от активната воля (насочените мисли на голяма маса от хора в една обща идея вършат чудеса) и действията на хората.Не е случайно, че преди комунизмът са се отслужвали Литургии и хората са се молили за България-да бъде единна, силна, целокупна... Всичко, което един ясновидец вижда във бъдещето е просто един възможен вариант.Напълно възможно е да е видяла и програмата за присвояване на Родопите, която развиват службитет в Анкара.Истината е,че имат много агресивна политика и подмолно продължават да работят... Да не забравяме и думите на Петър Дънов малко преди да напусне този свят: " и българите да не водят битки за излаз на Бяло море, защото то морето ще дойде при тях..." Наистина много интересни факти има на този свят за, които масово няма информация.
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 9:39 pm
Всъщност, имах предвид Маите
stoio Новобранец
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 9:48 pm
В Русия съм в Русия съм
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 10:20 pm
Mitbull написа:
Всъщност, имах предвид Маите
И какво за тях ?Я сподели...
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 10:26 pm
Светът не само "световната конспирация ', и "новия световен ред". Пропускаш останалите клюки
Джони Цезар
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Вто Май 01, 2012 11:01 pm
Mitbull написа:
Светът не само "световната конспирация ', и "новия световен ред". Пропускаш останалите клюки
Сигурна съм, че не го е пропуснал. Чела съм и двете книги. И още няколко по въпроса. Има нещо твърде любопитно в цялата работа. Вярно е, че това е финала на един Земен цикъл, Процесия...и е вярно, че в земната история катаклизмите имат цикличност. Но в момента има един много интересен фактор. Земята е населена от близо 8 милиарда разумни и мислещи същества. Това досега не се е случвало в историята и, поне не в известната история. А колективното съзнание е твърде мощен феномен. Самия факт, че подобни пророчества са известни на хората, може да промени изцяло събитието. От друга страна учени официално отрекоха това тълкувание на календара на маите. Според последните проучвания това е само края на един цикъл и началото на друг. И никъде не се споменавал катаклизъм. Вероятно и след 21 декември ще четем тази тема. Или поне аз така си мисля.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Светът не е само металдетектинг... Пет Май 04, 2012 12:42 am
Mitbull написа:
Бих направил едно сравнение:-Светът е пъзел и кои части от него искаш да видиш зависи от теб самият и твоята вътрешна готовност.Дали ти харесва да разглеждаш отделните елементи или да ги съединяваш по няколко в групи... Аз искам да видя целият пъзел подреден...
А информацията е за тези, които не са разбрали все още, че има пъзел.Знае ли се -дали някой няма да реши да помогне в подреждането ?