Извинявам се приятел но той на мен ми обеща първият модел и за пръв път ми я демонстрира в работен вариант. Това с двата звука/ дебел-черен метал и тънък-цветен метал/ е яко. Да ходи на полигане да я натовари както трябва и да почва да ги прави.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: До nasko75. Пон Апр 09, 2012 6:35 am
за триене е темата
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: До nasko75. Пон Апр 09, 2012 8:16 am
Цитат :
Това с двата звука/ дебел-черен метал и тънък-цветен метал/ е яко.
Кое му е толкова якото? Хората от 100год. ги правят с 2-3 и повече звука. Топлата вода е открита отдавна
Гост Гост
Заглавие: Re: До nasko75. Пон Апр 09, 2012 8:05 pm
прав си nasko 75
кирката Консул
Заглавие: Re: До nasko75. Пон Апр 09, 2012 9:04 pm
Ще видим и Миладинката колко е добра,времето ще покаже
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: До nasko75. Вто Апр 10, 2012 6:52 am
кирката написа:
Ще видим и Миладинката колко е добра,времето ще покаже
Колега времето си е показало ти ако си объркал рейса пич
Гост Гост
Заглавие: Re: До nasko75. Вто Апр 10, 2012 8:59 am
И аз така мисля колега . И на студ , дъжд и жега издържат моделите му. Просто това е един доста сериозен български производител и никога не е излъгал в пареметрите. Винаги казва истината.
Гост Гост
Заглавие: Re: До nasko75. Сря Апр 11, 2012 8:30 am
Колеги, освен новата машина за която постоянно говорите ан Миладин прави ли други машини в момента и ако прави дайте ми неговите координати да си поръчам някаква ! Досега работих на fisher 1265x , но нещо се развали и от постоянни ремонти нищо вече нестава. Ще си купя от този майстор машина и ще пиша коментар как работи. Око да види , ръка да пипне. Благодаря , Ви!
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: До nasko75. Сря Апр 11, 2012 9:09 am
grey_cardinal написа:
Колеги, освен новата машина за която постоянно говорите ан Миладин прави ли други машини в момента и ако прави дайте ми неговите координати да си поръчам някаква ! Досега работих на fisher 1265x , но нещо се развали и от постоянни ремонти нищо вече нестава. Ще си купя от този майстор машина и ще пиша коментар как работи. Око да види , ръка да пипне. Благодаря , Ви!
Колега Фишъра не го ли продаваш? 0886019940
Гост Гост
Заглавие: Re: До nasko75. Сря Апр 11, 2012 9:48 am
Колега металдетектора е с напукана бобина и в същото време един "мастор му обърна + със - и вътре изгоря всичко остана само кутията , затова казвал , че нищо нестава бобината съм лепил с попсикол, но всичко е временно
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: До nasko75. Сря Апр 11, 2012 10:02 am
Няма значение.Имам интерес към детектора.
Гост Гост
Заглавие: Re: До nasko75. Сря Апр 11, 2012 10:25 am
500лв. Тази цена неподлежи на обсъждане
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: До nasko75. Сря Апр 11, 2012 10:42 am
grey_cardinal написа:
500лв. Тази цена неподлежи на обсъждане
Гост Гост
Заглавие: Re: До nasko75. Сря Апр 11, 2012 10:46 am
До - grey_cardinal: Координатите на Миладин Рангелов/ производителя на миладинки/ са в abv miladin1957 и скайп miladin.rangelov . В момента произвежда много хубав модел с 32 см антена / може и с 28см/ . С вкарано напрежение в нея .Отлична дискриминация . В два варианта ръчен грунд и автоматичен. Аз ти препоръчвам автоматичният. Ако искаш повече информация можеш да се свържеш с него и да ти обясни по-подробно , а също така и да ти покаже моделите. Цените са му даста достъпни в сравнение на останалите .Успех!!!
кирката Консул
Заглавие: Re: До nasko75. Сря Апр 11, 2012 10:02 pm
кажете дълбочината на миладинката, и цената.И пак казвам нека да излезе новия модел и ще решим ние.[color=red]Няма нужда от реклама МИЛАДИН дайте да видим[/color] [color=red]уреда[/color]
vesco Новобранец
Заглавие: Re: До nasko75. Пон Апр 16, 2012 9:49 pm
grey_cardinal написа:
прави всичко говори с него на място
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: До nasko75. Вто Апр 17, 2012 10:42 am
vesco написа:
grey_cardinal написа: