Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 8:51 pm
Овцо елементарна -що си не траеш -Нима не съзнаваш че нито един твой пост не те приближава и на йота до някой от нас, да не говоря за коментарите ти въобще -Така просто издаваш кой е полицаят тук тъпи.............................................
pesh0 Новобранец
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 10:18 pm
Каква федерация какво нещо.. вие помежду си ще се избиете
alabala Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Пет Мар 23, 2012 9:02 am
pesh0 написа:
Каква федерация какво нещо.. вие помежду си ще се избиете
Това е нормално.Е има случаи дето е по зле ама нищо в най добрите семейства се случва!
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Пон Мар 26, 2012 11:12 pm
За не много дългия ми живот,не съм срещал милиционер който може да се каже,че е нормален човек,освен да крадат и вредат на хората друго немога да направят,машини за лайна.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Пон Мар 26, 2012 11:38 pm
-Та то от 22г. милиционери няма -Иначе си прав в заключението - По голямата част от хората колкото и обидно да звучи найстина са само едни машини за лайна -Професията мисля е без значение........................
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Вто Мар 27, 2012 7:36 pm
stan960 написа:
-Та то от 22г. милиционери няма -Иначе си прав в заключението - По голямата част от хората колкото и обидно да звучи найстина са само едни машини за лайна -Професията мисля е без значение........................
Вече няма Де юре,Де факто в тава миннистерсво МВР е тъпкано с потомствен комунистически боклук.
caracalla Новобранец
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Вто Мар 27, 2012 9:49 pm
Хора кво злато то сичките са бронзови ма мани друго гребът ги в тия пликове се едно гребът жълти стотини.И на тва ако му се вика сакровище .........
handjata Консул
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Вто Мар 27, 2012 10:18 pm
caracalla написа:
Хора кво злато то сичките са бронзови ма мани друго гребът ги в тия пликове се едно гребът жълти стотини.И на тва ако му се вика сакровище .........
Ами гребат ги колега,щото много хора в тая държава работят работа дето не им е работа
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 28, 2012 9:36 pm
Бе кой полицай ще ходи слет тракторите които орат в полето \полицай с детектор/.Сигорно са от бронзовите и затова трябва да ги покажем на обществото.
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Апр 05, 2012 10:29 am
голям късмет а.кои ще е тоя дето шеги намери и ще ги остаи в дупката да ги намери някои въшлю дето хабер си няма.де не е копал за тоя дето духа
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи