Заглавие: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 3:58 pm
Младши полицейски инспектор Николай Гергов обхождал района на село Къшин, когато открил изкоп, в който били разпилени старинни монети и част от счупен глинен съд. Плевенски полицай откри 2343 средновековни монети и части от античен глинен съд, съобщи от МВР. Около 11 ч. вчера младши полицейски инспектор Николай Гергов обхождал района на село Къшин, когато забелязал изкоп. Предположил, че е извършена кражба на проводник и приближил. В дупката, обаче, били разпилени старинни монети и част от счупен глинен съд. Експерти от Плевенския регионален исторически музей са оценили находката. Става въпрос за 2343 монети от византийската епоха. Предстоят експертизи, които ще установят автентичността им. Полицай Николай Гергов има 18-годишен трудов стаж в системата на МВР. Началникът на Районното управление на МВР в Плевен главен инспектор Денислав Маринов ще го предложи за награждаване. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4664511
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 4:36 pm
Интересно каква ли е истината че тази версия на полицията ми се струва невярна - това село се намира посока Плевен-Ловеч... http://www.bgmaps.com/map/search
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 5:02 pm
малииии
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 5:23 pm
pechkata написа:
Интересно каква ли е истината че тази версия на полицията ми се струва невярна - това село се намира посока Плевен-Ловеч... http://www.bgmaps.com/map/search
ами как веднага ти казвам... отцепката е видял, че приближава полиция, обадил се е, наще у дупката натъкпали джобаците кой колкото може грабнали са инструменталъците и дим да ги няма
Kъсмет на всички!
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 5:26 pm
Мое лично мнение е,че е знаел точно koй район да обходи.
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 6:21 pm
G.M.2 написа:
Цветанов е измислил нова пияр акция " доброто ченге " всичките ченгета намират ценни неща и ги предават в най - близкия музей . По лъжливо смешна история не мога да си представя от въпросната статия ..върхът на сладоледа ...е ...
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 6:23 pm
I'll be back написа:
G.M.2 написа:
Цветанов е измислил нова пияр акция " доброто ченге " всичките ченгета намират ценни неща и ги предават в най - близкия музей . По лъжливо смешна история не мога да си представя от въпросната статия ..върхът на сладоледа ...е ...
Гост Гост
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 6:32 pm
Бразилските сериали даже звучат по-достоверно.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 7:45 pm
Сложили снимка на тетра..... Както и бяха сложили снимка на тетри варваризат,в статията за големите находки от пловдивско.. Абе много знаят тия вестникари....
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 8:31 pm
Ха ха сложили снимката без да я погледнат дори. Едва ли има нормален човек, който не различава медни от сребърни монети. Автора на статията трябва да се
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 8:32 pm
да инги е...ба у тъпите кукерици, как така стават тези рабУти един гЯвол знай от когИ полицаите станаа ПАДАРЕ !!! то и по къра тръгнаа да обхождат па и друго е много интересно: кой ли ще да е този тиквеник, дет ще изкопае трап и да намери иманъе, па и на сичкото отгоре ще ги остави там да си чЕкат скапания полицай???? http://prikachi.com/images.php?images/496/4546496X.jpg
:
Последната промяна е направена от Podlecii.avg на Сря Мар 21, 2012 8:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 8:42 pm
Сега го даваха по БНТ1,медни са.Над 6 кг Иначе ченгето спомена,че видял.....керамика...
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 8:43 pm
Те сега ги видях по новините , гледам и не мога да повярвам , една купчина ставаща само за скраб , а твърдят струвала десетки хиляди евро . Много ми е любопитно какво ще ги правят , май ще пълнят мазетата на музеите , иска ми се след една година да проверим каква ще е съдбата на тези коруби ,къде ще ги денат .
gandi Новобранец
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 9:02 pm
sitalk написа:
Сега го даваха по БНТ1,медни са.Над 6 кг Иначе ченгето спомена,че видял.....керамика...
Ще следим каква награда ще му броят тавана е 5000лв.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 9:09 pm
sitalk написа:
А на снимката бяха златни, сега ги изкараха медни а после може да кажат и че нищо нямало
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 9:11 pm
gandi написа:
тиа корУби не струват пукнат лев! пазарна цена .... не повече от 50-60 ст. за бройка хахаха
:
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Сря Мар 21, 2012 10:26 pm
Podlecii.avg написа:
gandi написа:
тиа корУби не струват пукнат лев! пазарна цена .... не повече от 50-60 ст. за бройка хахаха
Мани , мани , пък некъв измислен историк от Плевенския музей ги обяви с изключително голяма стойност , ми па и установи , че са усилено събирани от богато семейство през 13-ти век. Голям срам за археологическата гилдия , ако това са компетентните кадри , представете си пък какви са полицаите. Единственото добро нещо е , че поне тоя път не изкараха пак виновни лошите иманjари да унищожават културното наследство.
kafeto Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 8:29 am
Съмнителна работа. Вашите теорий имат повече смисъл, ама аре де някой нема ли да си признае
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 1:08 pm
Kiril62 написа:
Младши полицейски инспектор Николай Гергов обхождал района на село Къшин, когато открил изкоп, в който били разпилени старинни монети и част от счупен глинен съд. Плевенски полицай откри 2343 средновековни монети и части от античен глинен съд, съобщи от МВР. Около 11 ч. вчера младши полицейски инспектор Николай Гергов обхождал района на село Къшин, когато забелязал изкоп. Предположил, че е извършена кражба на проводник и приближил. В дупката, обаче, били разпилени старинни монети и част от счупен глинен съд. Експерти от Плевенския регионален исторически музей са оценили находката. Става въпрос за 2343 монети от византийската епоха. Предстоят експертизи, които ще установят автентичността им. Полицай Николай Гергов има 18-годишен трудов стаж в системата на МВР. Началникът на Районното управление на МВР в Плевен главен инспектор Денислав Маринов ще го предложи за награждаване. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4664511
По скалъпена история то тази не съм чувал . Тия ни взеха за мезе!
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 4:38 pm
До колкото стана ясно трактор при оран е извадил гърнето. Полицаят е постъпил много правилно , и аз бих ги върнал тия скапани коруби.Много вероятно е да е имало златни и сребърни коруби,познайте у кой са!!
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 4:52 pm
аз лично познавам много съвестни хора и мога да предположа само,че полицая които гие намерил може да е добър и съвестен а вие веднага го искарахте крадец , помислете малко и не обвиняваите преди да бъдете на 100% сигорни , нима сте били там ??? - има една прикаска невинен до доказване на противното ( ако някои наж колега го хванат всички почвате да викате ) бъдете малко по добри и се надяваите и от среща да получите същото......
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 6:32 pm
bojidar videv написа:
До колкото стана ясно трактор при оран е извадил гърнето. Полицаят е постъпил много правилно , и аз бих ги върнал тия скапани коруби.Много вероятно е да е имало златни и сребърни коруби,познайте у кой са!!
Не ми се вярва - почти всички разсейки и находки от медни коруби са си само медни знам го от опит...
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 7:11 pm
pechkata написа:
bojidar videv написа:
Не ми се вярва - почти всички разсейки и находки от медни коруби са си само медни знам го от опит...
Да не би да си намирал съкровище от златни и медни коруби ?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 8:26 pm
-Ти нали не си полицай бе: -Що задаваш полицейски въпроси...........................
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: Полицай откри "гърне със злато" Чет Мар 22, 2012 8:37 pm
stan960 написа:
-Ти нали не си полицай бе: -Що задаваш полицейски въпроси...........................
Оооо милиционерчето пак ли нещо подскачаш ? pechkata си казва , че от собствен опит знаел за находките с коруби . Ти какво се ръгаш между шамарите или те е засърбял задника.