XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок.
+2
Radislav
Kiril62
6 posters
Автор
Съобщение
Kiril62 Admin
Заглавие: XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок. Вто Мар 13, 2012 4:09 pm
XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок в орудена почва. Работи с дискриминация в оруденото. На 56-58см. хваща капачка с диаметър 9см., като прави и дискриминация. http://imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=210487&df=14&dflid=3
Заглавие: Re: XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок. Сря Мар 14, 2012 8:07 pm
Гледах клипът (два пъти) и повторих още няколко пъти самият край-накрая,където изважда пръчката с тестовият предмет не ги видях тези 55-60см...Много бързо се показа предмета.Ако го изважда от половин метър определено ще мине повече време докато извади "капачката"...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок. Чет Мар 15, 2012 9:27 pm
Проблемъте, е че Кирчо вади доста бързо предмета с цел да не издава звук, когато капачката минава близо да края на сондата. За да си сигурен, че това което виждаш е вярно можем да се обзаложим - ако е истина плащаш еидн GMAXX2 без да го вземеш, а ако не прави така ти подарявам GMAXX2 Не че ми е работа да правя залози, ама така ще си по-сигурен, че клипа е супер обективен. Дори трябва да ти кажа, че можа да го хвана и по-дълбоко, защото има още да се издуе апарата, но винаги на тестовете показваме 60-70% от възожностите на апарата. Уникалното за XP и в частност GMAXX2, е че дискриминира сигнала до последно дакато го хваща. Почвата е достатъчно орудена - 2-3 деления на скалата на Фишер Ф75
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок. Вто Сеп 24, 2013 5:51 pm
gmaxx по дълбок ли е от Деуса? Интересува ме защото искам да взема някакво xp като втора машина за замърсено и по трудни обекти. Сигнума ще го ползвам за гори и чисти места като гадулка.
kris1111 Легионер
Заглавие: Re: XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок. Вто Сеп 24, 2013 9:39 pm
Първо моите уважения обаче ако мога да смятам 60см по 60% са 96см.Ако xp-то го хване сигнала на урудено аз сам склонен да приема предложението да платя един апарат,никои не искам да засегна или да бъда криво разбран.Поздрави.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок. Вто Сеп 24, 2013 10:07 pm
kronos555 написа:
gmaxx по дълбок ли е от Деуса? Интересува ме защото искам да взема някакво xp като втора машина за замърсено и по трудни обекти. Сигнума ще го ползвам за гори и чисти места като гадулка.
Машината за замърсено колега е XP Goldmaxx Power или XP Deus това е моя съвет А точно XP GMAXX 2 v4 мисля че ще ти е грешния избор за машина с която да работиш на замърсено за орудена почва става. А в Североизточен регион на България почвите са леки и за това XP Goldmaxx Power или XP Deus
XP GMAXX --4.6 kHz честота и за това е малко по бавен и не е за замърсено но е по дълбок към по големи монети и птредмети и е по добър в оруденото Goldmaxx Power--18 kHz е много чувствителна по бърза и става за замърсено и за по малки монети и с нея се работи по бързо на по леки почви Много не ме бива в обясненията ама сигурно си ме разбрал
който търси намира
XP GMAXX 2 v4 с 38см.х30см. ДД СЕФ сонда е с 30% по-дълбок.