Всичките дето плюят федерацията да си гледат работата. С толкова хубави и точни хора се запознах покрай тоя фест, че даже и само заради тия сбирки си заслужава съществуването на организацията. Общуването на живо няма нищо общо с писаниците по форумите. Беше страхотно. Времето не ни стигна. Имаше колеги от цяла България. Имаше състезание и победител. И купона беше супер. Утре - снимки.
Надявам се да правиш разлика между тези които плюят, и тези които критикуват.
П.С - честото на шампиона! тази година републикански, догодина европейски
Разбира се, че правя. Критиката е нещо полезно, особено ако е поднесено с подходящия тон и ако се получи градивен спор или дискусия. Затова и употребих друга дума.
Айде сега и аз да вметна едно АКО-и АКО успееш да преглътнеш егото си и да Я приемеш тази критика....
Май напъваш за званието критик или кретен . Не ви ли е срам тия така наречени критици ръсещи постоянно простотии . Кого критикувате , тия дето вършат нещо за металдетектинга ли ? Ами приемете критиката , че сте гола вода и кал в ушите .
Какво да правим , един наш виден политик го каза , такъв ни е материала в държавата , аз не съм видял в български форум всичко да е наред и да се пише само по същество . Струва ми се обаче ти е къса паметта и забравяш кой преди година пръв почна с нападките и обидите , от тогава нищо не се е променило, само където се правите , че нищо не е станало . Е стана , показахте си истинското лице и може би целите си , по точно на кукловодите. Не ми се ще да вярвам , но като нищо ще се окаже ситуацията,както профсъюзите в щатите , които се контролират от мафията миналия век , респективно властта , а простите бачкатори си мислят ,че някой им защитава правата . В случая някой среди ще си получат своето за сметка на други ,които ще оберат пешкира , а сетете се кой. И от благоприличие няма да пиша за федерацията повече в тази тема . А сега кажете кой минелаб хвана най-дълбоко у земята едното левче и на колко см.?
Телефона ми виси в сайта на федерацията, обади ми се някой път да чуеш моята версия, ако те интересува, за да не превръщаме темата в съдилище. Не е точно така, както описваш нещата. На теставете зе Джипитата беше заровена руска монета някаква на около 67 см с параметри на сестерция, ако не се лъжа. Мисля, че я чуха само с една моно антена, но не помня колко инча, ще напиша допълнително. Но терена беше изключително труден. Много замърсен. И отдолу скала. Оказа се, че е невъзможно да се направи полигон за тази техника, какъвто бяхме планирали предварително. Слави следеше тестовете, докато аз бях на състезанието с монетарите.
Твоята версия,си я пази за авоарите си.Тя вече няма никакво значение.....Злото е свършено....И вземете вече вие се засрамете и не вменявайте вина у разни хора за неща дето вие сте ги свършили.И не говоря случайно у мн.ч.
-Оооооооооо,очудващо и похвално -"Кармина Бурана" -Върхът на Грегорианската музика -Найстина няма нищо общо с чалгата по горе -Браво приятелю Бобо -издигаш се щом те поздравяват така..............................
-Оооооооооо,очудващо и похвално -"Кармина Бурана" -Върхът на Грегорианската музика -Найстина няма нищо общо с чалгата по горе -Браво приятелю Бобо -издигаш се щом те поздравяват така..............................
Ооооооооооо, що толкоз се Учудваш, бат Станчо? За тебе нещо "по-тривиално"...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
-Не е честно ако включим подтекста -Иначе за мен първо са Белогвардейските после идват Окуджава и Висоцки -И съвсем не са тривиални..................
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 12:03 am
stan960 написа:
-Не е честно ако включим подтекста -Иначе за мен първо са Белогвардейските после идват Окуджава и Висоцки -И съвсем не са тривиални..................
Нищо случайно няма, Стан. И без друго темата е осрана -танцувайте.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 12:10 am
-Не дарлинг,концепцията някъде е сбъркана -И се надявам все някога да го проумееш.За музиката и танците мерси.
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 12:18 am
stan960 написа:
-Не дарлинг,концепцията някъде е сбъркана -И се надявам все някога да го проумееш.За музиката и танците мерси.
Не е сбъркана концепцията, ами манталитета ни е още на робовладелско ниво. Карай...то каквото ша става, ша стане и без тебе и без мене....Важното е, че търсачите имат форуми и организация. И някои от тях се сещат, че не може всеки срещнат да ги нарича "престъпник".
stan960 Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 12:28 am
-Пак Макйавелстваш както и другите след теб макар че съм сигурен че те не разбират значението на това определение -ФЕДЕРАЦИЯ-та е Едно а съвсем друго е да я превръщаш в Еднофамилно или Приятелско дружество...................................................
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 12:48 am
stan960 написа:
-Пак Макйавелстваш както и другите след теб макар че съм сигурен че те не разбират значението на това определение -ФЕДЕРАЦИЯ-та е Едно а съвсем друго е да я превръщаш в Еднофамилно или Приятелско дружество...................................................
Да, то някакси нещо точно такова стана. Почнахме да се превръщаме в семейство от над хиляда човека.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 12:53 am
-Е то аз по асоциация за "300" -3 000 -30 000 -300 000 - Ма де ги тез митични.................................................
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 1:03 am
stan960 написа:
-Е то аз по асоциация за "300" -3 000 -30 000 -300 000 - Ма де ги тез митични.................................................
То тва е бъзик към гсн Чобанов и сие... Ма не ти е лоша асоциацията - множим се...по три...Пък те за битка стигат и 300. Геометрична прогресия... Айде, да е по-скромно - аритметична...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 1:12 am
-За начало стигат верно -Ма де ги тез 300 да се изправим пред Парламента както Испанците пред департамента в Севиля............................
Последната промяна е направена от stan960 на Пет Мар 30, 2012 10:24 am; мнението е било променяно общо 1 път
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 1:14 am
stan960 написа:
-За начало стигат верно -Ма де ги тез 300 да се изправим пред Парламента както Испанците пред депардамента в Севиля............................
Не ме карай да се смея. Цяла България се дигна срещу шистовия газ...и пак си копат, нали съм в района. Даденостите в Бг са константа.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 1:29 am
-И,това кво да значи -Че да сме вечно роби ли -Противоречиш си -Цяла България вече е химера - Гледам ги постоянно -Некви тъпи безгласни безпросветни неорганизирани пародий на мини митинги............................
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 1:40 am
stan960 написа:
-И,това кво да значи -Че да сме вечно роби ли -Противоречиш си -Цяла България вече е химера - Гледам ги постоянно -Некви тъпи безгласни безпросветни неорганизирани пародий на мини митинги............................
Не, не си противореча - това значи, че пътя е друг. На феста от ръководството бяха поканили представител на известна медия, айде да не споменавам имена. . Лично говорих с него, да му обясня мястото. Уж ша дойдат. Дръжки. Как да отразят събитие, което противоречи на медийната политика на чобаните?! Виж, в съда е друга работата. Нагласиха сума ти и колеги да платят административни глоби, затова, че притежавали металотърсачи. Делата спечелени, но наложени административни глоби за нерегистрация -ако правиш разлика. Ама вече няма да могат! Щото има отговор на жалба, който бавиха толкова много, че свят ни се зави. ..... Така, бат Стан...едно по едно. Ама не с гръмки лозунги, щото това в Бг не работи.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 1:53 am
Уффф -Така Сестро -Искаш да ми кажеш че Сега като гепат некой на НЕОБОЗНАЧЕН АРХ. ОБЕКТ и нема да има ядове ли -За металотърсачите то ясно немаха друг изход -Но в тоя другият аспект -Къде си -Могат да те заковат както и където си пойскат.............................-От такава гледна точка така и не разбрах ЩО требва да не Разлайваме кучетата.........................
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 2:05 am
stan960 написа:
Уффф -Така Сестро -Искаш да ми кажеш че Сега като гепат некой на НЕОБОЗНАЧЕИ АРХ. ОБЕКТ и нема да има ядове ли -За металотърсачите то ясно немаха друг изход -Но в тоя другият аспект -Къде си -Могат да те заковат както и където си пойскат.............................-От такава гледна точка така и не разбрах ЩО требва да не Разлайваме кучетата.........................
Ами виж сега - изход нямаха, но неправомерни наложени глоби имаше. И това можеше да продължи до безкрайност. Чисто беззаконие си е. Но е факт. Изобщо не могат да те заковат където и както си поискат. Ако прочетеш закона - археологическите обекти трябва да са обозначени. Но в момента малко са им шантави понятията. Щото ако мен ме съдят няма да им призная експертизата в съда, че в краката ми имало две парчета керамика, ако обекта им не присъства в Националния ОБЩОДОСТЪПЕН регистър, който липсва или в ДВ. Щото кво пречи на "експерта" да ми хвърли керамика по нивата. Има безпорни археологически обекти. Там работа нямаме. Дълга е за обяснение. .... И да, ако нямаме организация ша ни заковават още повече....щото сме изкупителни жертви. Земи го прочети тоз закон. Само 87 страници е...май. И още някоя и друга наредба.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 2:10 am
-Шъ го зачета по обстойно -Най вече НК щото по него ни педецват -Иначе се получава един порочен кръг за въртележка на пари -Лошото че все от нашият джоб излизат...........................
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 2:16 am
stan960 написа:
-Шъ го зачета по обстойно -Най вече НК щото по него ни педецват -Иначе се получава един порочен кръг за въртележка на пари -Лошото че все от нашият джоб излизат...........................
Последно изречение и си лягам, че утре хващам гората. Имаше коментари на закона, когато излезе. Наши именити интелектуалци/че и професори/ казаха /перефразирам/, че във всяка нива има по две парчета керамика. И тва е точно така. Еееее, аджеба, това прави ли всеки тракторист и всяка баба, която копае лозето си престъпник, щото ползвали земекопна техника?!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 2:19 am
-То спора не е от сега -Ма в крайна сметка оставиха Законът да го съставят лайци.
handjata Консул
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 7:58 pm
Хубаво колеги,ама ще ни трябва джобна версия на закона, че като те гепат на къра ,да извадиш и да им четеш,че не си на арх.обект,и ..........
bobo Консул
Заглавие: Re: GPX - Фест Чет Мар 29, 2012 10:26 pm
Джони написа:
Ооооооооооо, бобче, и ти ли? Таман се чудех къде си. Тва специално за тебе!
Яко,само дет и на тва някога сигурно са викали "чалга" Ма яко,а!