На 24 и 25 март в района на Нови пазар, местността Станата ще се проведе GPX - Фест. Идеята е да се запознаем по-отблизо със серията GPX апарати на Майнлаб. Ще има демонстрации и тестове, както и сравнения с други марки металотърсачи. Всеки, който желае ще може и да пробва тези апарати. Ще има и състезание. Основната програма е предвидена за 24 март. Разбира се, всичко това е и повод да се съберем и да се видим. Всички са добре дошли!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: GPX - Фест Пет Мар 09, 2012 2:08 pm
Станата не е ли археологически обект?
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Пет Мар 09, 2012 2:13 pm
N@SKO написа:
Станата е едно доста голямо плато, на чиято територия има няколко локални археологически обекти, на километри отдалечени един от друг. Фестът ще се проведе на една поляна, където има футболно игрище пред една хижа, извън територията на археологическите обекти. Целта са тестове, а не реална работа с металотърсачите. За целта ще бъде направен мини полигон. Допълнително ще ви дам GPS-координати. Но единствения асвалтов път води точно до мястото и не може да се сбърка.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
marin.1982 Новобранец
Заглавие: Re: GPX - Фест Пет Мар 09, 2012 10:19 pm
Това в някое село ли ще е ?
QNUS Консул
Заглавие: Re: GPX - Фест Пет Мар 09, 2012 11:04 pm
Джони написа:
N@SKO написа:
Станата е едно доста голямо плато, на чиято територия има няколко локални археологически обекти, на километри отдалечени един от друг. Фестът ще се проведе на една поляна, където има футболно игрище пред една хижа, извън територията на археологическите обекти. Целта са тестове, а не реална работа с металотърсачите. За целта ще бъде направен мини полигон. Допълнително ще ви дам GPS-координати. Но единствения асвалтов път води точно до мястото и не може да се сбърка.
То не знам дали амбициите са за детектинга или неизпълнени осмомартенски мечти преобразени с лек намек в този форум ама може да се намери някой да се прежали УФ ако ми дадат право админите така готино ще ти го напиша......
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 4:03 am
QNUS написа:
Джони написа:
N@SKO написа:
То не знам дали амбициите са за детектинга или неизпълнени осмомартенски мечти преобразени с лек намек в този форум ама може да се намери някой да се прежали УФ ако ми дадат право админите така готино ще ти го напиша......
Ако си истински мъж, заповядай на Феста да ми обясниш в очи какво искаш да ми кажеш. Ако аз бях мъж със сигурност щях да те посетя в Пловдив и да ти обясня на живо какво искам да ти кажа. Не ти прави чест да се намесмаш в тема, където учтиво каня колегите си на сбирка. Но какво ли е честта за теб?
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 4:21 am
marin.1982 написа:
Това е едно "село", за което всички търсачи в България са чували и присъства във всички известни карти на България. И е само на 65 км от Варна...би било добре да познаваш поне географията на СИ Бг, от където си.
Питайте за по-съществени подробности, ако проявявате интерес. Ако не, проявете учтивост и не пълнете темата с излишни мнения, за да трупате бройки постове. За което предварително ви благодаря.
gog Консул
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 8:34 am
Само времето да неви обърка пак
branib Легионер
Заглавие: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 12:11 pm
Имаш късмет ,че не си мъж иначе както си тръгнала да ръсиш заплахи(не ,че някой ти се връзва)вече щеше да си се здобила с чудно дело за заплаха.И все пак не лягай на това ухо защото и човешкото търпение си има граници.
mario1 Новобранец
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 4:07 pm
Като не я е огряло около 8 ми март че ръси заплахи я.
gandi Новобранец
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 6:00 pm
Джони написа:
На 24 и 25 март в района на Нови пазар, местността Станата ще се проведе GPX - Фест. Идеята е да се запознаем по-отблизо със серията GPX апарати на Майнлаб. Ще има демонстрации и тестове, както и сравнения с други марки металотърсачи. Всеки, който желае ще може и да пробва тези апарати. Ще има и състезание. Основната програма е предвидена за 24 март. Разбира се, всичко това е и повод да се съберем и да се видим. Всички са добре дошли!
Един въпрос понеже съм от другия край на България благоевградско ще може ли да си запазя легло в хижата ?
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 6:08 pm
gandi написа:
Джони написа:
Един въпрос понеже съм от другия край на България благоевградско ще може ли да си запазя легло в хижата ?
Да, колега, няма проблем, даже е добре, че се обаждате предварително. Само едно ли? Може да ми пишеш подробности и на лични.
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 7:00 pm
колеги,защо така я ядете тази колежка,подобна сбирка е полезна за всички с такива апарати...
marin.1982 Новобранец
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 8:11 pm
Джони написа:
marin.1982 написа:
Това е едно "село", за което всички търсачи в България са чували и присъства във всички известни карти на България. И е само на 65 км от Варна...би било добре да познаваш поне географията на СИ Бг, от където си.
Питайте за по-съществени подробности, ако проявявате интерес. Ако не, проявете учтивост и не пълнете темата с излишни мнения, за да трупате бройки постове. За което предварително ви благодаря.
Беше достатъчно да напишеш кое е селото,а не да умуваш кой колко знае за своя край ! Аз отлично знам къде се намира тази местност,а ти като знаеш толкова много трябва да си наясно,че местността е заобиколена от няколко села.Ако искаш мога да ти ги изброя с малко информация за всяко от тях.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Съб Мар 10, 2012 8:12 pm
miroslavmladenov написа:
колеги,защо така я ядете тази колежка,подобна сбирка е полезна за всички с такива апарати...
Аааа,нещо заспахте,алоо,вече цяла минута не сте трили!
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Нед Мар 11, 2012 7:38 am
marin.1982 написа:
Джони написа:
marin.1982 написа:
Беше достатъчно да напишеш кое е селото,а не да умуваш кой колко знае за своя край ! Аз отлично знам къде се намира тази местност,а ти като знаеш толкова много трябва да си наясно,че местността е заобиколена от няколко села.Ако искаш мога да ти ги изброя с малко информация за всяко от тях.
Няма село, колега. Най-близкото населено място е град Нови пазар. Написала съм го. От него до мястото на Феста има асвалтов път, който тръгва от града - тва е. От селата не можеш да подходиш в момента - освен с Джоган.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: GPX - Фест Нед Мар 11, 2012 5:14 pm
sitalk написа:
miroslavmladenov написа:
Щото са боклуци,що? И то от най-големите.
имаш в предвид себе си нали?????
:
recordman Новобранец
Заглавие: Re: GPX - Фест Нед Мар 11, 2012 5:37 pm
Podlecii.avg написа:
sitalk написа:
miroslavmladenov написа:
Щото са боклуци,що? И то от най-големите.
имаш в предвид себе си нали?????
Podlecii стига си плюл по хората я кажи научили как се работи с фишеру ??
batned Про-Консул
Заглавие: Re: GPX - Фест Нед Мар 11, 2012 6:56 pm
Джони написа:
за замисъла и най-вече за куража. Здраво сме я закъсали от към куража колеги щом едно момиче се нагърбва с организаторски задачи и изпълнява най-малкото заслужава поздравления а не обиди. Успех Джони и не се коси толкова то ,,умниците'' в България с лопата да ги ринеш- нали знаеш убий глупака с мълчание
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: GPX - Фест Нед Мар 11, 2012 7:32 pm
batned написа:
Джони написа:
за замисъла и най-вече за куража. Здраво сме я закъсали от към куража колеги щом едно момиче се нагърбва с организаторски задачи и изпълнява най-малкото заслужава поздравления а не обиди. Успех Джони и не се коси толкова то ,,умниците'' в България с лопата да ги ринеш- нали знаеш убий глупака с мълчание
Там сме колега ще направя всичко възможно тоя път да дойда на съборчето . От Ботевград ако има някой да пише на лични бусчето ми не е малко .
sitalk Джадай
Заглавие: Re: GPX - Фест Нед Мар 11, 2012 8:52 pm
До Подлеца: Не знам дали съм боклук,другите да кажат.Досега никой не го е казвал. А за теб целия Свят казва това.
gandi Новобранец
Заглавие: Re: GPX - Фест Пон Мар 12, 2012 7:23 am
Джони написа:
gandi написа:
Джони написа:
Да, колега, няма проблем, даже е добре, че се обаждате предварително. Само едно ли? Може да ми пишеш подробности и на лични.
Ще може ли на феста да стана член на федерацията и какво е нужно за това ?