Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Съб Мар 03, 2012 5:06 am
кършака написа:
horo написа:
отностно тези сантиметри за които говориш се постигат но със друга антена аз лично съм вадил на 35см халка и 40см 10стотинки от 1881 година(монетата е голяма)земята беше чиста както и сигнала за това казвам че апарата е много ама много различен със подходящата антена,въздушно ги хваща над 45см.... не съм ползвал никога друга антена освен руска така че не искам да правя сравнения между моята и тези сеифки ... единствените проблеми които имам е че ако има капачки винаги ги дава цвят , знам че много от вас ще кажат ооооо тоя за какви сантиметри говори лъже прависе на интересен ние сме дали толкова пари за апарати а тои със 300-400лв машинка постига такива резултати ЕМИ и аз самия се чудех на това и мога дави кажа че виновника дасе здобия със това чудо е жена ми тя пожела да има и аз данесе набутам :-) и вземах така наречените нисак клас които се оказа висок ......
Колега с НЕЛ сонда може да е по-добре,но съгласи се,че като дадеш още 200лв.за сонда то вече апарата не ти е от тези за 400лв. а общата цена му става 600-700лв.А пък от ценовия клас оклоло 700лв. има по- добри от аце 250.Така че каквото закачиш с ацето все ти е кяр.Тези 10ст. от 1881 са си половин капачка на размер аз много им се кефя,но по-добре да са от 1880г.,че са по-редки.
ами неси много прав колега защото ако съм дал 500-600 лв то машината е много по дълбока от този ценови клас 600-700лв и ако си взема такава то и там ще трябва даси купя антена и пак разликата е голяма а като работа несе различава кои знае колко,почти всички машини се продават със стандартни антени които не дават пулния капацитет на машината........
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Съб Мар 03, 2012 5:54 am
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Съб Мар 03, 2012 9:01 am
Между другото прегледах клипчето с въздушните тестове на всички модели сонди и ми направи впечатление , че голямата СЕФ и 9х12 елиптичната не се различават много по възможности. Насочил съм се към НЕЛ сонда но ми се ще покупката да бъде от българския пазар , заради гаранцията. А и само за инфо гарета с 9х12 надминава ли дълбочината на голен маск 1?
geicezar Новобранец
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Съб Мар 03, 2012 5:14 pm
liutko написа:
Между другото прегледах клипчето с въздушните тестове на всички модели сонди и ми направи впечатление , че голямата СЕФ и 9х12 елиптичната не се различават много по възможности. Насочил съм се към НЕЛ сонда но ми се ще покупката да бъде от българския пазар , заради гаранцията. А и само за инфо гарета с 9х12 надминава ли дълбочината на голен маск 1?
Колега не гледай клипове мого от тях са манипулирани-тест му е майката. Големата сефка е по-дълбока от нелката със сигурност-но пък нелката е по-лека. В крайна сметка избора е твой - ние само даваме компетентни съвети.
liutko Новобранец
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Вто Мар 06, 2012 1:45 pm
geicezar написа:
liutko написа:
Колега не гледай клипове мого от тях са манипулирани-тест му е майката. Големата сефка е по-дълбока от нелката със сигурност-но пък нелката е по-лека. В крайна сметка избора е твой - ние само даваме компетентни съвети.
Това ,че сефката е по дълбока от нелката 100% сигурно ли е? Защото мисля да си закупя една от двете.
geicezar Новобранец
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Вто Мар 06, 2012 10:10 pm
liutko написа:
geicezar написа:
liutko написа:
Това ,че сефката е по дълбока от нелката 100% сигурно ли е? Защото мисля да си закупя една от двете.
Да -но е по тешка.
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Сря Мар 07, 2012 6:57 am
колега каде си пробвал и двете антени че твърдиш коя е по дълбока а и по стабилна щото ако си на макс сензитив машината става по нестабилна , аз мога да кажа че нелката е доста стабилна и дълбока ,но ако имаш наблюдения и за двете и сиги сравнявал кажи...?????
liutko Новобранец
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Пет Мар 09, 2012 2:11 pm
Здравейте колеги , вече съм собственик на сефката 38х30 и след направените няколко въздушни теста , направо съм потресен - вдигна дълбочината с около 50% , спрямо голямата елептична сонда.С Малката не съм я сравнявал изобщо.Дано и в почвата да запази тези параметри. Искам само до попитам , понеже четох някаде , че било по добре да се захрани от акумолаторче уреда а не от батериите - ставал много по стабилен при работа. Вярно ли е твърдението или не?
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Пет Мар 09, 2012 4:55 pm
liutko написа:
Здравейте колеги , вече съм собственик на сефката 38х30 и след направените няколко въздушни теста , направо съм потресен - вдигна дълбочината с около 50% , спрямо голямата елептична сонда.С Малката не съм я сравнявал изобщо.Дано и в почвата да запази тези параметри. Искам само до попитам , понеже четох някаде , че било по добре да се захрани от акумолаторче уреда а не от батериите - ставал много по стабилен при работа. Вярно ли е твърдението или не?
ne e vqrno 1 lev nai mn na 28 xva6ta koce na 12 ))))))))))))))))))))
amokana1 Новобранец
Заглавие: zdraveite ot london Пет Мар 09, 2012 11:52 pm
Ta znachi garet 250 v reka Temza pravi nomera. 9 karatovia prasten se obajda na 3-toto delenie vse edno 4e e olovo a v rekite e palno s olovo no za moneta ot 2 penny moje da vi nakara trapove da kopaete, hvasta go v rekata na 50 sm. mnogo me e sram kato cql avtobus s ekskurzianti spre do tebe na rekata i te gledt kak rovish 1 kybik pqsak za 1 penny. pinpointer garett e zadaljitelen za reka, cenata e okolo 80 pounda
http://www.vbox7.com/play:18020efb77
ddidos Новобранец
Заглавие: Re: Настройки и работа с АСЕ 250 9х12 сонда Сря Май 09, 2012 8:43 pm
horo написа:
maksim нисак клас за теб или..??? когато има сигнали от едната посока желязо а от другата цвят крастосваи маховете и ако пак ти покаже така по добре подминавай ако нетисе копае земята е много замърсена така че има много лъжливи сигнали но машината има много добра дискриминация и ако има монета бъди сигорен че ще разбереш ... за дълбочина си вземи друга антена пишими на лични дати кажа каква да не правим реклама тук и мога дати кажа че ще работи колкото един от 2000 лв а както каза другия колега само на ал метал ако е много замърсено си пускаш на монети но има голяма вероятност да подминеш нещо П.С. в повечето случаи най важното се оказва антената повярваи ми обедихсе в това иначе апарата е много добър почти навсякаде работи за разлика от някои скъпи така наречените по висок клас.........
колега кажи тая антена NEL ли е ? 4е не мога да ти пи6а на ли4ни ..трябвало 10 постада имам