Заглавие: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 2:28 pm
Администрацията на форума пожелава на всички потребители и техните семейства весели коледни и новогодишни празници.С пожелание за много здраве и късмет. [/url]
Последната промяна е направена от Kiril62 на Пет Дек 23, 2011 11:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 2:37 pm
Весели празници колеги,да сте живи и здрави всички вие и вашите семейства.Наздраве.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 2:39 pm
Tъй да бъде.... с най-добри пожелания и от мен за всички!
Kъсмет на всички!
star1ss Новобранец
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 2:45 pm
Пожелавам весело посрещане на коледните празниците на вскички колеги
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 2:49 pm
-Весели празници на Приятелите,и на зложелателите......................
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 2:58 pm
"Даром щастие за всички и никой да не бъде пренебрегнат"- братя Стругацки ,Пикник край пътя
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 3:03 pm
Весели-Весели Кириле да си жив и здрав...
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА СПОРТЕН КЛУБ ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ ИМПЕРИО !!!!
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 3:39 pm
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ ДА ВИ СЕ ЗБЪДВАТ! Аз сядам на масата, вадя ракията па кат гледам времето май ще стана чак 2012г. Ако отцелея до тогава де
alireza Консул
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 4:54 pm
Благодаря г-н Кирил ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС,ощели работите с призмичката която си купихте преди две години.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 4:58 pm
alireza написа:
Благодаря г-н Кирил ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС,ощели работите с призмичката която си купихте преди две години.
Да и съм си много доволен от нея,като за хоби си е много добра.Весели празници. [img] [/img]
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 6:46 pm
хах ! всеки пожелава по нещо! А никой не се сети да благодари за пожеланията дето получаваме! едно ГОЛЯМО благодаря на всички! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, и МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА 2012г.
:
borisov Консул
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 6:46 pm
Аз вече на 2 прасета им лях коршума ракия има всякаква гроздова сливова ябълкова домашна има и домашно винце от миналата година пожелавам на всички потребители на форума ИМПЕРИО весели празнизи много успех през идващата 2012г дасте живи и здрави както вие и ваще семейства нека да бъдем по сплотени и одзивчиви и даси помагаме поне морално в трудните моменти НАЗДРАВЕ КОЛЕГИ
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 8:44 pm
Весели празници и от мен КОЛЕГИ ,, а я опитах вече мерлото с добавки от портокали и ябълки
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
alireza Консул
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 10:06 pm
МОМЧЕТА БЪДЕТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ, БОГ ДА ВИ ПАЗИ ПРЕЗ НОВАТА 2012 до тогава все ще си пишеме, и нека се дигнеме догодина за да узокониме хобито си .
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: Весели празници. Пет Дек 23, 2011 10:37 pm
Весели празници на всички колеги и техните семейства здраве и късмет през 2012 и обединени в каузата.
7hills Новобранец
Заглавие: Re: Весели празници. Съб Дек 24, 2011 10:14 am
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ На Коледа стават чудеса, пожелайте си нещо и то ще се сбъдне. Аз вече си пожелах