Здравейте, искам да ви попитам дали някой е с такъв детектор и какви са мненията за него?Питам ви защото иска м да си взема и този е най-евтиния(за това се спрях на него). Благодаря ви предварително
Здравейте, искам да ви попитам дали някой е с такъв детектор и какви са мненията за него?Питам ви защото иска м да си взема и този е най-евтиния(за това се спрях на него). Благодаря ви предварително
Колега аз почнах хобито с Аце 250, перфектен апарат за започване, Но сега го продавам защото ми се минава на по-горен клас.Ако имаш въпроси питай!!
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
Колега аз почнах хобито с Аце 250, перфектен апарат за започване, Но сега го продавам защото ми се минава на по-горен клас.Ако имаш въпроси питай!!
Какво имаш в предвид "по-горен клас" , и по точно ако можеш да ми определиш класовете за да мога и аз да се насоча, и между другото колко пари му търсиш на 250-ката
Какво имаш в предвид "по-горен клас" , и по точно ако можеш да ми определиш класовете за да мога и аз да се насоча, и между другото колко пари му търсиш на 250-ката
250 -му търся 280 лв. ,запазен, в гаранция, и т. н. , вид класове > то виж цените ще разбереш за кво става дума по -горен клас значи по скъп апарат над 1000 кинта
Какво имаш в предвид "по-горен клас" , и по точно ако можеш да ми определиш класовете за да мога и аз да се насоча, и между другото колко пари му търсиш на 250-ката[/quote] 250 -му търся 280 лв. ,запазен, в гаранция, и т. н. , вид класове > то виж цените ще разбереш за кво става дума по -горен клас значи по скъп апарат над 1000 кинта [/quote]
дай някъв тел номер
топи Цезар
Заглавие: Re: garet ACE-150 Чет Дек 22, 2011 9:47 am
аце-150 е върха на дълбочинната техника
stan960 Джадай
Заглавие: Re: garet ACE-150 Чет Дек 22, 2011 11:58 am
JOe_ написа:
250 -му търся 280 лв. ,запазен, в гаранция, и т. н. , вид класове > то виж цените ще разбереш за кво става дума по -горен клас значи по скъп апарат над 1000 кинта [/quote]
дай някъв тел номер[/quote] -Вземай 250-ката и не му мисли -Той 150 е върха ма 250 е Олимпийският връх...............................
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: garet ACE-150 Пет Дек 23, 2011 8:41 pm
stan960 написа:
JOe_ написа:
250 -му търся 280 лв. ,запазен, в гаранция, и т. н. , вид класове > то виж цените ще разбереш за кво става дума по -горен клас значи по скъп апарат над 1000 кинта
дай някъв тел номер[/quote] -Вземай 250-ката и не му мисли -Той 150 е върха ма 250 е Олимпийският връх............................... [/quote] Какво толкова се плашат тия хора от Гарет , немое да разберем нещо