Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
deus GOLD wave nexus грунда МЕТАЛОТЪРСАЧИ врътка Minelab пират Coil нишани Spectrum VANQUISH Fisher nokta TEKNETICS miladinka голден prodavam маск tesoro mask Simplex kupuvam lorenz Майнлаб

vendeta

Go down 
+9
stan960
borisov
Podlecii.avg
Чумата
miroslavmladenov
adminn
I'll be back
G_A_D
sitalk
13 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 5:34 pm

Във Военно-историческия музей,по витрините има доста оръжия.Има и мечове,които още стават за убиване.
Предлагам с един от прабългарските мечове да бъде публично отсечена главата на мангалина цар Киро!!!

Сега даваха по ТВ как показа среден пръст,а преди това ги е напсувал хората,които са го освирквали(съвсем заслужено).
Там са били и скърбящите хора.Вместо да се засрами,той е НАГЪЛ.
Не само обаче неговата глава,ами и тези на хората,дето го закрилят. scratch
:legio: гилотина

да подчертая,че не става въпрос за расизъм.
Върнете се в началото Go down
G_A_D
Новобранец
Новобранец
G_A_D

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 5:40 pm

sitalk написа:
Във Военно-историческия музей,по витрините има доста оръжия.Има и мечове,които още стават за убиване.
Предлагам с един от прабългарските мечове да бъде публично отсечена главата на мангалина цар Киро!!!

Сега даваха по ТВ как показа среден пръст,а преди това ги е напсувал хората,които са го освирквали(съвсем заслужено).

аз предлагам да го обесят на червата му м/у другото мангал не е цвят на кожата а начин на поведение (според мен)
I'll be back
Легионер
Легионер
I'll be back

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 6:20 pm

sitalk написа:

държавата извива ръцете на така наречения цар Киро единствено заради пари държавата в лицето на Цветанов извършва рекет така направиха и със снимките от въздуха на богатите незаконни имоти накараха собствениците просто да си платят рекета с тия действия въобще не се цели управянето на
държавата ако са искали още преди години щяха да вкарат мангала в затвора
Гост
Гост

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 6:26 pm

Ааааах ах,заблеяло ми агънце...........мечтайте си вие.Ще му пръднат на кура.Много е богат.Мнооого.А отсрещният фронт много продажен.Мнооооооооого.От много по-много.Мноооого безпринципен.Без никакво достойнство.Без собствено аз.Чалга бе,чалга.
adminn
Admin
Admin
adminn

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 6:28 pm

Бреййй колеги, по-така малко го давайте, че ще ни обвинят в расизъм.
Разбирам, че всички им писна от тия неща ама ....

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
miroslavmladenov
Про-Консул
Про-Консул

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 6:42 pm

бе не ,че е расизъм,ма баш долен ЦИГАНИН ли ще прави толко БЪЛГАРИ,и то пред властите,на маимуни???
Гост
Гост

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 6:49 pm

miroslavmladenov написа:
бе не ,че е расизъм,ма баш долен ЦИГАНИН ли ще прави толко БЪЛГАРИ,и то пред властите,на маимуни???

Поне турчин или албанец да беше, а то мангал Smile)))
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 6:52 pm

adminn написа:
Бреййй колеги, по-така малко го давайте, че ще ни обвинят в расизъм.
Разбирам, че всички им писна от тия неща ама ....

Казах,че не става въпрос за расизъм.
Същото се отнася за Йосиф Йосифов-Йоско,който пиян като мотика уби с колата си хора и осакати.
И нищо.
Иначе в Сливенско фирмата му бълва всеки ден мангизи.Скоро от един връх гледах огромните камиони,един след друг носят материал за новата магистрала от кариерата..
И Държавата си трае.
Чумата
Преторий
Преторий
Чумата

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 9:29 pm

sitalk написа:

sitalk написа:
[
Същото се отнася за Йосиф Йосифов-Йоско,който пиян като мотика уби с колата си хора и осакати.
И нищо.
Иначе в Сливенско фирмата му бълва всеки ден мангизи.Скоро от един връх гледах огромните камиони,един след друг носят материал за новата магистрала от кариерата..
И Държавата си трае.

:yes: :yes: :yes: :Tir: :yes: :yes: :yes:
Винаги съм твърдял,че трябва да има няколко оптики в страната ,и тихо без много шум :Tir: .Много мърша се навъди.

За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 10:26 pm

Я се уточни.
Чумата
Преторий
Преторий
Чумата

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 10:43 pm

sitalk написа:
Я се уточни.

Ами всички знаят ,че в тази държава закони няма,правосъдието е корумпирано.Примери много.Но една чистка с няколко снайпера Laughing Laughing Laughing ,има какво да се трепе,и след тях последователите ще се замислят дали да са като тях.

За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 11:22 pm

не съм циганин и не искам да защитавам никой в този случай!!! но всеки ден умират хора в тази държава , едни при катастрофи , други поради лекарски грешки , а трети щот така им е дошло на куреца!!! та питам се аз РЕДНО ли е така дасе приписва нещастието на един цял народ , върху гърба на некъв цар киро, дет най-малкото е виновен за тва че престъпниците са в парламента и всеки ден нехает за бъдещото поколение? нима същия този циганин Киро е виновен за вчерашните загинали при катастрофи, и лекарски грешки??? нима пак той е виновен за тва че всеки ден има смъртни случай от свръх дози??? не е виновно кучето че е изяло баницата! виновен е този дет му е позволил да я изяде!!

:soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :
borisov
Консул
Консул
borisov

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 08, 2011 11:40 pm

Е това е приказка вече ако управниците не бяха дали такава власт на този цар Киро сигорно това в Катуница нямаше да се случи него защитавам дори съм за даго вкарат в затвора доживот но няма защото там отгоре има едни дето го пазят че след вре идват парламентарни избори тогава ще трябват гласове вината си е в нас защото дремем и позволяваме дани тъпчат
Гост
Гост

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyПет Дек 09, 2011 12:08 am

Podlecii.avg написа:
не съм циганин и не искам да защитавам никой в този случай!!! но всеки ден умират хора в тази държава , едни при катастрофи , други поради лекарски грешки , а трети щот така им е дошло на куреца!!! та питам се аз РЕДНО ли е така дасе приписва нещастието на един цял народ , върху гърба на некъв цар киро, дет най-малкото е виновен за тва че престъпниците са в парламента и всеки ден нехает за бъдещото поколение? нима същия този циганин Киро е виновен за вчерашните загинали при катастрофи, и лекарски грешки??? нима пак той е виновен за тва че всеки ден има смъртни случай от свръх дози??? не е виновно кучето че е изяло баницата! виновен е този дет му е позволил да я изяде!!

Майсторе,виждам че се опитваш да си безпристрастен и да говориш по принцип,нооо,Бога ми,този пишман цар и особено домочадието му са такава нагла мръсна и отвратителна сган,че когато и да биха ги направили на сапун биха закъсняли.Не ги познаваш приятелю, а и добре е че е така
miroslavmladenov
Про-Консул
Про-Консул

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyПет Дек 09, 2011 1:03 am

то ония дето го пазят,го правят за пари,тои им е полезен,но на дали те го подстрекават да гази български деца,да е нагъл пред целия народ,при положение,че е неук циганин!!!тои е пример за поговорката ,,пази боже сляпо да прогледне,, ,и наи малкото трябва да му се извадят очите и да се натъпче,дето му е мястото,в затвора при другите цигани,и те да го ,,оправят,, хубаво,за дето излага всички цигани в българия-уж цар им бил,а прост като гъз,и с белезници го водят като роб,и да показва среден пръст,с тея белезници тои ще яде к..а сега ааахахахахаха cheers cheers cheers super21 мерси :yes: :mdr97: :mdr97: :mdr97:
stan960
Джадай
Джадай
stan960

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyПет Дек 09, 2011 10:27 am

Чумата написа:
sitalk написа:
Я се уточни.

Ами всички знаят ,че в тази държава закони няма,правосъдието е корумпирано.Примери много.Но една чистка с няколко снайпера Laughing Laughing Laughing ,има какво да се трепе,и след тях последователите ще се замислят дали да са като тях.
- Я им са чудим още ка некой не си е спретнал флоберка от въздушна китайка,оптика ще намериш навсекъде -И право у мръсната тъпа тиква..................................
riri73
Новобранец
Новобранец

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyПет Дек 09, 2011 10:53 am

stan960 написа:
Чумата написа:
sitalk написа:
Я се уточни.

- Я им са чудим още ка некой не си е спретнал флоберка от въздушна китайка,оптика ще намериш навсекъде -И право у мръсната тъпа тиква..................................
Колега предното ми хоби беше въздушно оръжие но се отказах от него заради много гадости, е остана ми още една пушка за продан ама и за нея ще се намери мераклия. Само да ти кажа да внимаваш какво пишеш за въздушното че форумите и те имат уши. И ако не знаеш има въздушно много по мощно от малокалибрена спортна пушка.
stan960
Джадай
Джадай
stan960

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyПет Дек 09, 2011 9:48 pm

Laughing -Ами ''колега'',аз за това започвам с:-Я им са чудим............... -Имам в предвид че в нет пространството можеш да намериш всичко -от това как да си направиш коктейл Молотов та до самоделно взривно устройство - Та за туй ако обичаш-Не ме вкарвай в пошли криминални сапунки...........................PS -Иначе и за ония мощните въздушните знам,даже доста клипчета за тех съм гледал в нета. Basketball Laughing
OFROAD
Про-Консул
Про-Консул
OFROAD

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyСъб Дек 10, 2011 12:18 am

stan960 написа:
Laughing -Ами ''колега'',аз за това започвам с:-Я им са чудим............... -Имам в предвид че в нет пространството можеш да намериш всичко -от това как да си направиш коктейл Молотов та до самоделно взривно устройство - Та за туй ако обичаш-Не ме вкарвай в пошли криминални сапунки...........................PS -Иначе и за ония мощните въздушните знам,даже доста клипчета за тех съм гледал в нета. Basketball Laughing

Streliah s edna ot tez pushki. Ostanah mnogo iznenadan! Ama pa mnogo skapi bre, te po skapi ot lovnite. :Tir:
teres1
Легионер
Легионер
teres1

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyСря Дек 14, 2011 6:02 pm

В всяка гора има изъхнали дървета които трябва да се отсекът за да живеят останалите....Юлий Цезар
teres1
Легионер
Легионер
teres1

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyСря Дек 14, 2011 6:07 pm

с тези флоберки и самоделки (нитачки) както ги наричам при 80% от изстрелите отправени към главата на човека той оцелява ТОВА Е СВЕТОВНАТА СТАТИСТИКА
stan960
Джадай
Джадай
stan960

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyЧет Дек 15, 2011 12:17 pm

Бе така е, според световната статистика-човекът оцелява -Обаче след такава случка психиката му, дали оцелява............................
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyПон Дек 19, 2011 12:17 pm

http://www.novini.bg/news/39080-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0.html
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyВто Дек 20, 2011 7:15 pm

всеки ден в Бг. при катастрофи загиват между 2 и 5 души! за тях нема ли да кажете нещо?

:soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

vendeta Empty
ПисанеЗаглавие: Re: vendeta   vendeta EmptyВто Дек 20, 2011 8:19 pm

Ще кажем.
Загиват заради ниското възпитание,беззаконие и др.
Загиват и заради тесните пътища.Колкото и смешно да звучи,вярно е.Супер бързи коли има тук ,а една лента.И вътре водача издивява да кара със 100.Не че го оправдавам.Хич даже.Много боклуци има по пътищата,нагли.

vendeta
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектинг Новини-
Идете на: