Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
голден kupuvam Coil Simplex mask пират TEKNETICS врътка GOLD nokta маск prodavam wave нишани lorenz МЕТАЛОТЪРСАЧИ VANQUISH грунда deus Fisher tesoro Minelab miladinka Spectrum Майнлаб nexus

колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
kazaka1
Новобранец
Новобранец

колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2 Empty
ПисанеЗаглавие: колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2   колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2 EmptyСря Ное 30, 2011 3:14 am

имам проблем като е на дискриминация ми засича примерно сребро но ако до него има желязо и не ми дава никакъв сигнал на какво се далжи това и как мога да го оправя,благодаря предварително
Върнете се в началото Go down
paolo77
Легионер
Легионер
paolo77

ПисанеЗаглавие: Re: колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2   колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2 EmptyСря Ное 30, 2011 7:02 am

ами като има желязо до него е нормално да нети свири ако и без дискриминация нети даде цвят тогава е проблем поне в едната посока трябва да имаш цветен сигнал , затова се научи да работиш без дискриминация и да гледаш дисплея или по звука . Ако тие проблем това куписи по добра машина като Fisher 75 ltd или E-trac.........
kazaka1
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2   колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2 EmptyСря Ное 30, 2011 9:01 am

мерси колега,не бях направил необходимите настроики и за това така се е получило,сега ги направих и се надявам нещата да са се оправили

колеги имам проблем с дискриминацията на минелаб explorer 2
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Металдетектори Minelab-
Идете на: