Здравейте, абсолютно начинаещ съм и четох доста из форумите но колкото повече чета толкова повече се обърквам. Все дава различни мнения за дадени машинки. Решил съм да си мзема някоя машинка до към 1500лв. може и по малко, но се чудя като марка и модел а лошото е че не съм пробвал нищо. Поначало си мислех за моделите на Вълчев може и някои западен стига да върши работа. По принцип колкото може да е за по голяма дълбочина и да различава металите. Където ще търся има по някои пирон да може да ги маха, и не ме притеснява да се работи изключително бавно само да е на дълбоко. Приемам всякакви идеи. Благодаря предварително на всички отзовали се.
Колега щом си нов във това начинание започни първоначално със някой евтин модел от фабричните детектори примерно Fisher F2 , ACE 250 или Prizm III и ще се убедиш със времето ,че по-нищо не отстъпват от детектори от по- високия ценови клас и успех .....
Колега щом си нов във това начинание започни първоначално със някой евтин модел от фабричните детектори примерно Fisher F2 , ACE 250 или Prizm III и ще се убедиш със времето ,че по-нищо не отстъпват от детектори от по- високия ценови клас и успех .....
Само да кажа на колегите че не мога да пиша Л.С. и по принцип искам да си купя нов.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Даите Акъл. Вто Ное 08, 2011 10:01 am
Аз те съветвам да си вземеш горен клас машинка, дори и 2 употреба. Не ти трябват "детски играчки"... ще четеш инструкцията, ще тестваш, ще си правиш проби само в началото- копаеш всеки сигнал, ще питаш колеги които могат да работят и познават дадената машнка и ще се научиш...макари доста от тях да не споделят нищо, ще кажеш, че ще им изкараш сигналите да ги Е** Такива дето се разправят, че трябва в началото да си вземаш по евтини и глупави апарати е много грешно... губене на време, а и пари в повечето случаи... Е предполагам си средно интелигентен и ще се оправиш...!
Kъсмет на всички!
riri73 Новобранец
Заглавие: Re: Даите Акъл. Вто Ное 08, 2011 11:48 am
wallb2 написа:
Аз те съветвам да си вземеш горен клас машинка, дори и 2 употреба. Не ти трябват "детски играчки"... ще четеш инструкцията, ще тестваш, ще си правиш проби само в началото- копаеш всеки сигнал, ще питаш колеги които могат да работят и познават дадената машнка и ще се научиш...макари доста от тях да не споделят нищо, ще кажеш, че ще им изкараш сигналите да ги Е** Такива дето се разправят, че трябва в началото да си вземаш по евтини и глупави апарати е много грешно... губене на време, а и пари в повечето случаи... Е предполагам си средно интелигентен и ще се оправиш...!
Благодаря и на теб колега по принцип съм се насочил към fisher f75 ili garrett gti2500 ама не се знае. Гарета гледам че има добри отзиви за него, е както и лоши ама има опция за кантар и за това ме дърпа към него. Ако можеш кажи за какъв по горен клас да се ориентирам, че да знам за какво да се оглеждам.