Заглавие: колеги даите мнение за sovereign gt Съб Ное 05, 2011 2:11 am
интересуваме като дълбочина и като барзина как е,ако някои е работил с такъв уред да пише,благодаря предварително
Селския Преторий
Заглавие: Re: колеги даите мнение за sovereign gt Съб Ное 05, 2011 5:24 am
Не си губи времето с него.
PP Легионер
Заглавие: Re: колеги даите мнение за sovereign gt Пон Ное 07, 2011 8:03 pm
колега далбо4ината е долу, горе ,но барзината е слабата страна, бавен е и тежи...за мен наи слабия уред на МАИНЛАБ,,,сувенир,,
didoneta@abv.bg Легионер
Заглавие: suveren Вто Ное 22, 2011 9:48 pm
kazaka1 написа:
интересуваме като дълбочина и като барзина как е,ако някои е работил с такъв уред да пише,благодаря предварително
по принци се слу6ам критики за тез суверени от доста време аз сам работил с такава ма6ина 3 години и сам доволен от този уред вадил са монети на плитко и на добри далбо4ини кадето уреди на др фирми не ги 4уват изоб6то ма6ината е добра и парите са и добри с този уред може да се тарси и бавно и побарзо така 4е се земете в раце и мислете ко пи6ете 4е познавам доста хора дет ги плюят и пак работят с такива от години стига да я настрои6 като хората ма6ината си работи страхотно
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: колеги даите мнение за sovereign gt Чет Ное 24, 2011 7:53 am
От моите наблюдения е много хубав апарат.Дълбочината му е прилична,а що се отнася до бързината,с какъвто апарат и да работиш,бързия ход винаги пропуска по нещо.
ztec Консул
Заглавие: Re: колеги даите мнение за sovereign gt Чет Ное 24, 2011 8:56 am
maximus_kn написа:
От моите наблюдения е много хубав апарат.Дълбочината му е прилична,а що се отнася до бързината,с какъвто апарат и да работиш,бързия ход винаги пропуска по нещо.
Казват му на апарата "Тихата Мамба" един от групата беше с такъв апарат и за 2 години не видях да изкара цвят на замърсен обект.Там е пълна скръб.На дълбочина е много добре.Аз съм с правена бг. машина и негов сигнал в земята който той хващаше много добре,мойта машина а и другите въобще не го хванаха,но това беше само един път.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: колеги даите мнение за sovereign gt Чет Ное 24, 2011 10:58 am
Колега изобщо не си губи времето и парите с този апарат.Ако държиш на точно тази марка ,ти препоръчвам да си намериш втора ръка Minelab Sovereign XS 2aPro или така наречените черни Соверинги.Те са 100 пъти по-сполучливи от новите.Защо е така обаче нямам обяснение.Като ти казвам това ,имай пред вид че съм ги имал и двата модела ,работил съм дълго време с черния, а пък новият GT като го взех го продадох още на втория ден, ти си направи извода защо.