Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Пет Сеп 23, 2011 8:41 pm
Пределно ми е ясно колега това нещо дето ми го казваш и змаче е нещата стоят по този начи просто си направих бъзик колегата pechkata е прав за това нещо детого написа за партия металдетектинг но за сега са само мечти но какво ли ще сатен ако тази мечта се збъдне
И как коя партия ние населението на България несме ли партия но проблема че сме разединени и тава е в ползва на всички управляващи и така по лесно ни мачкат 1НА ПРЪЧКА ЩЕ Я СЧУПЯТ ЛЕСНО НО ЦЯЛ СНОП НА КУКОВО ЛЯТО
а защто сме разиденени това не е оправдание когато врагът е на вратата аиде суединяваите се има нова сила както я споменах всички се изсраха без да имат понятие от политика ако така вурвят нещата в скоро време щте загубим и малкото което остана
Колега maksim12 според мен така стават нещата че всичко на този свят е политика и пари за мен най - гнусното нещо на света е политиката но ето че без нея неможе за никъде според мен това което ще напиша за някои хора ще е безмислена глупост представатеси създадем тази партия и представетеси колко хора са в България с детектори те да гласуват и техните семейства и приятели дали няма да има успех просто мои РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ никои неагажирам с тях пък и не разбирам от политика .
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Пон Сеп 26, 2011 9:11 am
Колеги мже и да ви разсърдя но мисля,че такава партия е в умовете на болни хора.От всички тия 1000000-2000000 хиляди,колко са грамотните които ше ползвате в управлението,или внедряваме се във властта и хукваме необезпокоявани по къришата а .........,според мен и дядо Господ не може ни направи хубаво,освен да искаме друго можем ли?Някой освен производителите като Владо да създава блага има ли?Някой който по накаква случайност е изкалсил от полето да е постигнал нещо.Ето намерил човека а не можал дори да го опази,а ше ми е от полза в нещо.
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Пон Сеп 26, 2011 9:45 am
как реши,колега,че сме все некадърни и неграмотни???ами нали тия в парламента бая гласове от цигани и турци,дето не знаят и български,са ги турили там!!!а и тук не става въпрос за управление на държавата,а за вкарване на няколко депутата само,това ще е прадостатъчно,за да ни се чуе гласа и да се прокара някои европеиски тип закон за нашето хоби!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Пон Сеп 26, 2011 10:17 am
Цитат :
а и тук не става въпрос за управление на държавата,а за вкарване на няколко депутата само,това ще е прадостатъчно,за да ни се чуе гласа и да се прокара някои европеиски тип закон за нашето хоби!
Цитат :
представатеси създадем тази партия и представетеси колко хора са в България с детектори те да гласуват и техните семейства и приятели дали няма да има успех просто мои РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ никои неагажирам с тях пък и не разбирам от политика .
СПАРТАК къде си станахме трима ти няма ли да се включиш...?
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Пон Сеп 26, 2011 11:24 am
Ами да ги видим тия бъдещи депутати защитаващи интересите на иманярите,защото общо взето те се нуждаят от защита.Ние с хобито мжем да си мерим п.... и да намаме кахъри.
а и тук не става въпрос за управление на държавата,а за вкарване на няколко депутата само,това ще е прадостатъчно,за да ни се чуе гласа и да се прокара някои европеиски тип закон за нашето хоби!
Цитат :
представатеси създадем тази партия и представетеси колко хора са в България с детектори те да гласуват и техните семейства и приятели дали няма да има успех просто мои РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ никои неагажирам с тях пък и не разбирам от политика .
СПАРТАК къде си станахме трима ти няма ли да се включиш...?
здравей Печка, то прав си-трима сме.Ама само на три,пет,осем можем да играем.И ще станем за смях. Къде са другите?????????? А иначе аз съм си тука,ама като дядо Йоцо стоя и гледам....Отказах се да буня духовете. Яд ме е много,ама на Левски не мога се прави.А и като гледам какво става по нашите земи български ми се плаче.Цар Киро в Катуница,Иван на Моче в Козлодуй,Лечков в Сливен и т.н и т.н. Момента е назрял,но ние го изтървахме.А хобито-пиши го умрело.Вече и кантара си продавам. А да ти кажа-като не мога да си ходя с машинката по баирите,реших да се попреориентирам малко.Станах ловец.И пушка си купих-автомат.То такива времена дойдоха,че ще ми требва. Ай сполай си със здраве. Пък ако някой е мераклия партия да правим-да се обади. Поздрави и на адв.Георгиев.
Е то е ясно сърце юнашко не трае - да със тебе вече сме четирима капка по капка вир става...Вярно е че със една пушка срещу триста не мой устиска ама ще се надяваме да гръмне и топ...То е ясно че ако се направи партия първо със теб ще я подкараме - ти си човека който е врял и кипял в този казан...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 29, 2011 10:10 pm
ха ха ха ОРА без работа тъй я карат....... към нищото !!!!! хахаха тва пък от къде ви дойде на акъла бе? хах партия на иманджийте в парламента хах! НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ с бангий у парламента и си разменят денари и еМки в кулоарите на СКУПЩИНАТА
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Пет Сеп 30, 2011 1:00 am
ти тия работи не мож ги разбра,иманяр,доде само бангиите и емките са ти в главата,само с тях си оставаш,ама на последък,маи и без тях ше останеш,от много акъл...аиде със здраве,ако всички са като тебе,вярно е,че оправия няма