Към колегата maksim12 е.Той споменава за моя морал.Естественоо не със лоши чувства надявам се.На всички ни е понакипяло от наглостта, безчестието и корупцията на политици и бюрократи.
Колега Селския ще обясня на детето си че трябва да ходи да учи в Германия и после да остане да живее там , защото тук в България чичковците милиционери които взеха властта след 89г. ограбиха всичко и ако не иска цял живот да е роб на банката , да наляга здраво да учи немския. В Софийския университет тази година имаше 600 свободни незаети места.Къде мислите че отиват младите да учат. Те вече са разбрали какво ги очаква тук. Ето и един цитат на един икономист зад граница: Европа ще се отърси от настоящата криза до 3 години Гърция отново ще тръгне напред, а България след около 7 години ще спрем да потъваме после ще се задържим малко на дъното и бог знае кога ще поемем в правата посока... дано доживеем да видим тоя ден!
Много интересно как придоби представа за моя морал и ценностна система, че ме съветваш да ги подобря.Но това както казваш е една дълга тема за разговор.Защо си мислиш че не познавам Волен Сидеров и не знам за неговите стремежи.Ако не съм прав напиши нещо за бургаските настроения,ще е интересно.
не колега за националният предтател сидеров въобщте нямам предвид а за националният фронт за спасение на БЪЛГАРИЯ НФСБ жалко че нямаш СКАТ ТВ позаинтересуваи се там е спасението там са гърнетата с злато другото е измама
отговарям ти с бурен смях явно нещто политическата пропаганда и лаината хвурлени по скат тв имат ефект аиде малко потурси истината за да будеш свободен
отговарям ти с бурен смях явно нещто политическата пропаганда и лаината хвурлени по скат тв имат ефект аиде малко потурси истината за да будеш свободен
До време я гледах колега и симпатизирах но за съжаление вече по нашия край не се хваща вече-това е.Явно и там си каза думата цензурата-иначе съм за това кой как си мисли-така и да пише-уви в този форум не става.
Точно в Алексей Петров ли да търся бъдеще за България. Едно от най-корумпираните ченгета нагазили до кръст в лайната. Не обичам да споря на политически теми, всеки си има своя идеология, а аз не обичам да натрапвам моята. Темата беше как се отплаща държавата на дарители като Румен Т. от Свищов. Тази отплата стимулира даряването в музеите в обратна посока, защото държавата е свикнала само да взема и да не уважава частната собственост.
Точно в Алексей Петров ли да търся бъдеще за България. Едно от най-корумпираните ченгета нагазили до кръст в лайната. Не обичам да споря на политически теми, всеки си има своя идеология, а аз не обичам да натрапвам моята. Темата беше как се отплаща държавата на дарители като Румен Т. от Свищов. Тази отплата стимулира даряването в музеите в обратна посока, защото държавата е свикнала само да взема и да не уважава частната собственост.
За това аз мисля че всички са еднакви обещават промяна но каква промяна само дето идват нови и нови идйоти който само си пълнат банковите сметки апък народа мре мре от глад правят магистрали ами хората асвалт не ядат няма управия трябва да стане като в Либия но когата всички гадове са Народното Събрание та до един даги изтрепем и тогава следващите поне ще има страх от народа а не обратното както е сега . Спирам да коментирам и се извинявам ако съм засегнал някои и че се отделих от същината на темата .
Последната промяна е направена от borisov на Чет Сеп 22, 2011 9:59 am; мнението е било променяно общо 1 път
mateus Легионер
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 12:05 am
Последната промяна е направена от mateus на Чет Сеп 22, 2011 2:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 8:34 am
Цитат :
300 000лв за да свидетелства срещу Петров съседи на този човек ми казаха че една вечер след като се връща от София вади чувал с пари от багажника на колата и го удря на земята пред тях.
Едраах ти наглоста - такива хора ни представляват в Европа...То със подобна наглост се представиха и тези от музея на дарителя Росен Тодоров от Свищов...Политици задават се избори направете си равносметка на делата които сте сторили и си задайте въпроса : Кой за кого ще гласува и да ли ще гласува вашия вот...?
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 12:57 pm
Честит празник на всички Българи! Въпросното съкровище, го даваха по БТВ новините, и нищо не казаха за това, че човека е намерил злато на стойност 1.5 млн. евро, и са му дали само грамота... Нали 20% от намереното и предадено в музей, се дава като награда на предалия съкровището, или се бъркам?
Не питай старило, питай патило!
Селския Преторий
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 3:01 pm
Това,да нее Англия и Франция да дават......
borisov Консул
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 4:46 pm
Сигорен съм че ако предяви изк за тези 10% или 20% незнам и з там колкоса щего осъдят дори може и да полежи малко в клетката за това като намерите подобна находка я закопаите уваз в градинат да стои за децата и внуците
handjata Консул
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 6:15 pm
pechkata написа:
Цитат :
300 000лв за да свидетелства срещу Петров съседи на този човек ми казаха че една вечер след като се връща от София вади чувал с пари от багажника на колата и го удря на земята пред тях.
Едраах ти наглоста - такива хора ни представляват в Европа...То със подобна наглост се представиха и тези от музея на дарителя Росен Тодоров от Свищов...Политици задават се избори направете си равносметка на делата които сте сторили и си задайте въпроса : Кой за кого ще гласува и да ли ще гласува вашия вот...?
И коя партия ще промени закона
Селския Преторий
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 6:30 pm
handjata написа:
pechkata написа:
Цитат :
И коя партия ще промени закона
Поглени към Сирия.....
borisov Консул
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 8:02 pm
И как коя партия ние населението на България несме ли партия но проблема че сме разединени и тава е в ползва на всички управляващи и така по лесно ни мачкат 1НА ПРЪЧКА ЩЕ Я СЧУПЯТ ЛЕСНО НО ЦЯЛ СНОП НА КУКОВО ЛЯТО
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 8:16 pm
точно така е,разделяи и владеи,затова са с различни партии,да разединят народа,по лесно се манипулира и управлява така,а пък те само си се менкат във власта...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Чет Сеп 22, 2011 9:32 pm
Ще се сетите за коя партия става дума ама още я няма като партийна листа - какво бихте казали за тази "Партия металдетектинг"...? Ама това е само една мечта...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: БЕЗРАБОТЕН ИМАНЯР НАМЕРИ ГЪРНЕ СЪС ЗЛАТО Пет Сеп 23, 2011 7:15 pm
borisov написа:
Сигорен съм че ако предяви изк за тези 10% или 20% незнам и з там колкоса щего осъдят дори може и да полежи малко в клетката за това като намерите подобна находка я закопаите уваз в градинат да стои за децата и внуците
и таз добра!!! добре мислиш за внуците на сегашните управляващи! най-много да направиш така че внуците ти да лежат на топло в место теб, и в същото време ще осигуриш охолен живот за внуците на сегашните комунисти. дано да нямаш късмета на Свищовския колега!!! казвам го от добри чувства към теб и внуците ти!! "ти си знаеш защо"