Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 9:00 pm
От коя схема бачка Блистула?От къде е копиран?
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 9:04 pm
FILIP2 написа:
pet1r90 написа:
лол много пара бре ,,, Марчев по дърветата ли ще ги берат тези пари че да си я купят тази космическа машина . сега погледнах снимката на този модел и се по-засмях запрелича ми на някой космическа апаратура с толкова копчета , ама тя на ли си хваща гърненцето на 60 санта и това си е космическа дълбочина ..... така че може да и издуеш прага още малко следователно и цената на Апарата ,,,,
НЕ Е ГЛУПАК ПРОДАВАЧА, ГЛУПАК Е КУПУВАЧА !!!
зашо все се заяждате с тези копчета маските колко копчета имат ????????????????????????????????
ти като нямаш машина защо се вреш още в този форум , или казваш че и такива като теб трябва да има , да палят огъня от време на време ........ точно от такива като теб страда този форум !!! кажи на всичките си познати да цъкат минуси не ме вълнуват ако искаш утре в гората да ти одялам един дрян и да ти го пратя по еконт ?! да махнеш това от профила си че нямаш апарат ....
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Съб Сеп 17, 2011 9:10 am
намерих си дрян
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Съб Сеп 17, 2011 11:45 am
BLISSTООL написа:
...Леката нестабилност за която говориш, изобщо не е проблем за повечето търсачи с опит. Те предпочитат прага да им е леко нестабилен, но да имат чувствителност малко или драстично по-добра от тази на всички останали металдетектори с които са работили....
Ахмеде, според мен при наличие на такава " лека нестабилност" както казваш в един момент сигнала от дълбоко няма чуване, различаване от този нестабилен фон! Защото се препокриват.... т.е не може да се различи сигнал ли е или фон. Когато е плитък, по-силен сигнал можеш да работиш така, но пак ти казвам за дълбоките сигнали е почти невъзможно... Това означава, че в един момент с тоя фон си отрязваш чувствителността над определена дълбочина, за това и всеки предпочита СТАБИЛЕН фон, за да чува и слабите/дълбоки сигнали. Щом казваш, че ти работиш на такъв нестабилен фон, това означава, че отрязваш един вид слабите сигнали... не се заяждам с теб, просто приятелски ти споделям неща от скромната ми практиката.
Май на тебе ти плаща щом го хфалиш ..Ако трябва да съм сериозен жал ми че не му оценяват труда
Доста нов съм в форума.Пък и не съм на техническо ниво да мога да правя квалитетно тълкуване относно това кой детектор колко струва.Затова не е моя работа да се произнасям по въпроса за качеството на машините на Мерчев,но като порових в писанията тука ,особено неговите изявления,останах с впечатление че последният сам си навлича мълниите....
Със какво си навлича гнева след като Владо казва че само ГП4500 и Блискоол са фанали монетата
Абе човеку не съм му адвокат,боли ме фара дали лови или лови бръмбари. Не съм бил там гледах клипа,четох на Владо коментара на който никои не опонира и затова мисля че не е коректно да го кастрите така.Поздрави
Ахмеде, според мен при наличие на такава " лека нестабилност" както казваш в един момент сигнала от дълбоко няма чуване, различаване от този нестабилен фон! Защото се препокриват.... т.е не може да се различи сигнал ли е или фон.
- Здравей wallb2. Нестабилността в звуковия праг при максимална чувствителност на BLISSTOOL LTC64X, и евентуално породените от това фалшиви сигнали, нямат нищо общо с реалния сигнал... било то и от дълбоко заровен обект. Едното се различава много лесно от другото, но за целта човек трябва да има реална практика с BLISSTOOL металдетектор.
wallb2 написа:
Когато е плитък, по-силен сигнал можеш да работиш така, но пак ти казвам за дълбоките сигнали е почти невъзможно... Това означава, че в един момент с тоя фон си отрязваш чувствителността над определена дълбочина
- Това не е така. При максимална чувствителност на BLISSTOOL LTC64X, дълбоките слаби сигнали се чуват много по-силно и много по-лесно за човек с опит с този режим, отколкото в режим с идеално гладък звуков праг, по простата причина че при максимална чувствителност на BLISSTOOL LTC64X, той е осезаемо по чувствителен към точно такива слаби сигнали. Ще се повторя. И единия и другия начин на търсене си имат и плюсове и минуси, и противници и привърженици. BLISSTOOL LTC64X позволява работа и по двата начина. Звуковият праг е гладък и стабилен при SILENCER на нива от 1 до FULL (предимно при по-високите нива), и леко нестабилен при SILENCER = OFF. Това е най-общо казано, тъй като все пак чувствителността не зависи само от SILENCER, но и от GAIN и THRESHOLD.
wallb2 написа:
Щом казваш, че ти работиш на такъв нестабилен фон, това означава, че отрязваш един вид слабите сигнали... не се заяждам с теб, просто приятелски ти споделям неща от скромната ми практиката.
- Точно обратното - работя така за да чувам по-лесно дълбоките сигнали, които в този режим са вече сравнително силни като чуваемост, а в режим с идеално гладък звуков праг същите сигнали са реално слаби и едвам доловими. Не забравяйте че през цялото време имам предвид BLISSTOOL металдетектор, а не някой друг... другите марки си имат други особености. Поздрави!
Тези детектори БЛИСТУУЛ дали наистина се правят в България или само се сглобяват от компоненти, внесени от Китай?
- BLISSTOOL металдетектори се разработват и произвеждат изцяло в България, от специално подбрани висококачествени компоненти, които рядко се срещат в други марки български и западни металдетектори. Върху кутията с електронния блок на всеки един BLISSTOOL металдетектор, фабрично е поставен надпис: MADE IN BULGARIA. Между другото, повечето западни марки металдетектори се произвеждат в Китай! Освен това, вероятно повече от половината съвременни електронни компоненти се произвеждат в Китай. Вместо поне да се замисли над това, българина си избива комплекси и упорито си заравя главата собственоръчно в калта.
металдетектори се разработват и произвеждат изцяло в България[/b], от специално подбрани висококачествени компоненти, които рядко се срещат в други марки български и западни металдетектори .
Я кажи кое е специалното на тези компоненти . Рядко се срещали в други марки .Мерчев снимай и покажи произвотствената си база на нас плебеите да видим и ние нещо което сигурно го няма и на запад.
За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
Стан Новобранец
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Вто Ное 08, 2011 1:47 am
^ Подкрепям изцяло колегата, нека най-накрая да видим тази производствена база и легендарния екип на г-н Мерчев, с който той се хвали, но досега не съм срещал човек, който е виждал фабриката, тези металотърсачи се появяват незнайно откъде, а един надпис "Made in Bulgaria" нищо не значи, такъв надпис и в Китай ще ти направят без проблем
- Пак се уля от завист. Не съм казал че са специални, а че са специално подбрани! За всеки който има глава на раменете си е пределно ясно че BLISSTOOL металдетектори се разработват и произвеждат в България. И не от Китай, ами и от Сомалия съм готов да купя компоненти, ако отговарят на качеството което изисквам! Аман от конспирациите ви. Специално при BLISSTOOL металдетектори, по-голямата част от електрониката е многократно по-скъпа и по-качествена от тази на много западни металдетектори. Визирам главно качеството на използваните кондензатори, резистори и интегрални схеми. Например, в BLISSTOOL металдетектори някои от интегралните схеми и други компоненти са поне с 10 пъти по-скъпи и по-качествени от използваните в абсолютно всички други български металдетектори и в голяма част от западните. За справка проверете за цените и спецификациите на чипове на Linear Technology, каквито се използват в BLISSTOOL металдетектори! Освен това, от преди повече от 1 година, всички BLISSTOOL металдетектори се предлагат стандартно с висококачествена LiPo батерия, която е по-качествена от батерията на абсолютно всички други металдетектори налични в момента на пазара, без значение дали говорим за Minelab, XP, White's или нещо друго!
Стан написа:
но досега не съм срещал човек, който е виждал фабриката,
- Ти пък от къде си паднал?! Аз не парадирам с фабрики, а с качеството и с производителността на BLISSTOOL металдетектори! За абсолютно всички мои проекти, производствените помещения и лабораториите са с ограничен достъп, т.е. не са публично достояние, или поне се стремя да не бъдат такова. И надписа "Made in Bulgaria", го слагам защото се гордея че съм българин и че BLISSTOOL металдетектори са произведени в България, или поне не се срамувам като мнозина от вас. А и това е своеобразна реклама за България!
За недосетливите: Linear Technology Corporation = LTC. От там ми дойде вдъхновението за името на въпросната серия BLISSTOOL металдетектори, т.е. металдетектори BLISSTOOL, серия LTC, съдържащи висококачествени чипове разработени и произведени от въпросната корпорация. За незапознатите, продуктите на Linear Technology в електронната индустрия, са нещо като Ferrari и Lamborghini при автомобилите.
Последната промяна е направена от BLISSTООL на Вто Ное 08, 2011 3:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
- Да! Главно се използват за нуждите на частния мой проект КИБЕРТРОН. В тази връзка, първата лаборатория я изградихме още през 2004 година, а други са съвместни с мои партньори. Става въпрос за електронни лаборатории, лаборатории по материалознание и т.н.
Супер е, особено китайските сини ЦК ключета с червени калпачета са от най качествените Колко пъти "вкл.-изкл." има дава гаранция прозводителя?
- Какво? Не можете да си намерите качествени ЦК ключета за Mikron и REX металдетектори ли? ЦК ключетата използвани в BLISSTOOL металдетектори също са висококачествени. През последните 2 години, използваме два основни вида с механична трайност от 40 000 цикъла до 100 000 цикъла на превключване. Червените калпачета ги слагаме допълнително.
- Пак се уля от завист. Не съм казал че са специални, а че са специално подбрани! За всеки който има глава на раменете си е пределно ясно че BLISSTOOL металдетектори се разработват и произвеждат в България. И не от Китай, ами и от Сомалия съм готов да купя компоненти, ако отговарят на качеството което изисквам! Аман от конспирациите ви. Специално при BLISSTOOL металдетектори, по-голямата част от електрониката е многократно по-скъпа и по-качествена от тази на много западни металдетектори. Визирам главно качеството на използваните кондензатори, резистори и интегрални схеми. Например, в BLISSTOOL металдетектори някои от интегралните схеми и други компоненти са поне с 10 пъти по-скъпи и по-качествени от използваните в абсолютно всички други български металдетектори и в голяма част от западните. За справка проверете за цените и спецификациите на чипове на Linear Technology, каквито се използват в BLISSTOOL металдетектори! Освен това, от преди повече от 1 година, всички BLISSTOOL металдетектори се предлагат стандартно с висококачествена LiPo батерия, която е по-качествена от батерията на абсолютно всички други металдетектори налични в момента на пазара, без значение дали говорим за Minelab, XP, White's или нещо друго!
Стан написа:
но досега не съм срещал човек, който е виждал фабриката,
- Ти пък от къде си паднал?! Аз не парадирам с фабрики, а с качеството и с производителността на BLISSTOOL металдетектори! За абсолютно всички мои проекти, производствените помещения и лабораториите са с ограничен достъп, т.е. не са публично достояние, или поне се стремя да не бъдат такова. И надписа "Made in Bulgaria", го слагам защото се гордея че съм българин и че BLISSTOOL металдетектори са произведени в България, или поне не се срамувам като мнозина от вас. А и това е своеобразна реклама за България!
За недосетливите: Linear Technology Corporation = LTC. От там ми дойде вдъхновението за името на въпросната серия BLISSTOOL металдетектори, т.е. металдетектори BLISSTOOL, серия LTC, съдържащи висококачествени чипове разработени и произведени от въпросната корпорация. За незапознатите, продуктите на Linear Technology в електронната индустрия, са нещо като Ferrari и Lamborghini при автомобилите.
Слушай приятелю,от детектори не знам колко разбираш(тука по форума ще преценят по-добре) но от търговия хал хабер си нямаш.Значи,сега,ще ти дам хубав съвет,който драстично ще ти увеличи продажбите(та ако щеш и боклуци да продаваш)За тоя път пари няма да ти искам.Та: Вземи че махни тия космически инициали от уредите си -BLISSTOOL LTC, йок ltc 48, 'че йок LTC 63 и т.н. Недей да мътиш главата на клиентите си с числа и инициали.Лепни на всеки модел по едно автентично име,че да е лесно да се помни,както го правят производителите от цял свят.Виж например MINELAB ,техните модели: RELIC HAWK -реликви това онова....,SOVEREIGN -суверенен,EUREKA GOLD-откривател на злато и т.н.Лепни им нещо като BLISSTOOL ЗВЯР,ТРЕПАЧ,ДЯВОЛ,ФУРИЯ,СОКОЛ,КЕРКЕНЕЗ.....сещай се там,че хората като видят още името,още от резюмето на модела да се сетят за особеностите на съответния модел.....човече,плати някой друг лев и посети някой друг час на някое гуру относно това как се прави търговия,как се прави диалог с клиенти,с конкуренция,как се отговаря на нападки без да си навлечеш негативна енергия,което както виждам досега го владееш великолепно....някой току ти пусне муха и ти подскочиш като кон.Успокой се бе човек,усмихни сеБъди сигурен че при продажба на една стока успехът 90 процента зависи от езика при диалога който водиш...а ролята на качеството на стоката ти в тая продажба е девета дупка на кавала.Хич нищо ако не можеш,барем си лепни една лепенка на устата че да не можеш да говориш,колкото говориш толкова по-баттисваш(потъваш значи).Айде дано да е на поумняване.....
Kerkenez, топлата вода е отдавна открита, но това не означава че задължително трябва да се ползва навсякъде, от всеки и за всичко. В общи линии за нещата които си написал си общо взето прав , но визията на BLISSTOOL металдетектори си е лично мое решение и отговорност, както и негативите и облагите произтичащи от това. Понякога наистина се изненадвам, че има хора по форумите, като теб например, които едва ли не си мислят че са открили топлата вода на тема търговия и дори дават очевидни съвети известни още от както има пазарна икономика, че дори и от преди това. Това че някой, в случая аз, не прави нещо по общоприетия начин, съвсем не означава че не знае за този общо приет начин. Не всички се стремим просто към един конвейер . Който оцени това, си купува BLISSTOOL металдетектор, който не го оцени - има много други марки металдетектори .
Мерчев,Мерчев, хората ти го казаха, ама на теб явно ти доставя удоволствие да се заяждаш по форумите.Айде остани си със здраве!
- Рядко, много рядко пръв се заяждам, било то по-форумите или лично. Но когато някой се прави на интересен за моя сметка, обикновено му отговарям без задръжки от моя страна, било то по-форумите или лично, без значение дали това ми вреди или не. Уважавайте личния си избор, но уважавайте и този на останалите. Със здраве!
Мерчев,Мерчев, хората ти го казаха, ама на теб явно ти доставя удоволствие да се заяждаш по форумите.Айде остани си със здраве!
- Рядко, много рядко пръв се заяждам, било то по-форумите или лично. Но когато някой се прави на интересен за моя сметка, обикновено му отговарям без задръжки от моя страна, било то по-форумите или лично, без значение дали това ми вреди или не. Уважавайте личния си избор, но уважавайте и този на останалите. Със здраве!
вярваш лиси на тва де го пишеш,мног пъти си обиждал и си наричал колегитее тука маймуни дебили ненормалници.не ми пречи ма това никак не говори за тебе добре иси затваряш вратата сам и мнението за тебе си продължава дае все така негативно ,малко уважение ще добре да имаш.карай малко по спокойно.
вярваш лиси на тва де го пишеш,мног пъти си обиждал и си наричал колегитее тука маймуни дебили ненормалници.не ми пречи ма това никак не говори за тебе добре иси затваряш вратата сам и мнението за тебе си продължава дае все така негативно ,малко уважение ще добре да имаш.карай малко по спокойно.
- Както вече писах, не се притеснявам да нарека някого "маймуна", ако той наистина се държи като такава. Дали е грубо и грозно? Да, грубо е и грозно е и за двете страни. Ако въпросните хора, се отнасят с уважение към останалите и към труда на другите, и най-вече ако си гледат тяхната работа а не се бутат навсякъде, то няма да се вайкат че ги наричам маймуна, директно или образно, тъй като до такива изцепки изобщо няма да се стига. Не е нормално някой да се държи във форума като идиот пък да се обижда че го наричат идиот. Даже някои пишат анонимно простотии на поразия и пак се засягат!