Заглавие: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 9:12 pm
Я вижте за колко се продава машинка на Мерчев в най-големия турски обявник: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-metal-dedektoru-dedektor-blisstool-ltc64x-58991242/detay/?
Да помогна: 2450 TL = 992, 304576 Euro
)))))))))))))))))))))))))))))))))
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 9:26 pm
Не разбирам защо го нападате толко,едно струва толко колко е готов да даде купувача
Гост Гост
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 9:30 pm
emilio написа:
Не разбирам защо го нападате толко,едно струва толко колко е готов да даде купувача
Че кой го напада бе човек.Не виждаш ли,хваля го в момента ))
SPARTANECA BG Новобранец
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 9:35 pm
Kerkenez написа:
Я вижте за колко се продава машинка на Мерчев в най-големия турски обявник: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-metal-dedektoru-dedektor-blisstool-ltc64x-58991242/detay/?
Да помогна: 2450 TL = 992, 304576 Euro
)))))))))))))))))))))))))))))))))
Сумата от 1.00 TRY = 0.81 BGN
Ако работи нека продава.Нов съм и незнам нищо за машинката.
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 9:37 pm
Не съм му адвокат или протеже,но Владо го похвали защо на него никой не му опонра бе чоджум.
Гост Гост
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 9:50 pm
emilio написа:
Не съм му адвокат или протеже,но Владо го похвали защо на него никой не му опонра бе чоджум.
А на тебе вероятно ти плаща за да го браниш,щом се нахвърляш преди още някой да го нападнал.Хваля го бе човече,хваля го,не виждаш ли))
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 9:56 pm
Май на тебе ти плаща щом го хфалиш ..Ако трябва да съм сериозен жал ми че не му оценяват труда
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 10:08 pm
emilio написа:
Май на тебе ти плаща щом го хфалиш ..Ако трябва да съм сериозен жал ми че не му оценяват труда
Тои в бегето не мозе да ги продава блистола ма в турциа ако ги продава лично сигурно ше направи пари
Гост Гост
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 10:11 pm
emilio написа:
Доста нов съм в форума.Пък и не съм на техническо ниво да мога да правя квалитетно тълкуване относно това кой детектор колко струва.Затова не е моя работа да се произнасям по въпроса за качеството на машините на Мерчев,но като порових в писанията тука ,особено неговите изявления,останах с впечатление че последният сам си навлича мълниите....
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 10:12 pm
Ако завиждаш на чуждото щастие никога нама де имаш свое....така ми дойде
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 10:13 pm
лол много пара бре ,,, Марчев по дърветата ли ще ги берат тези пари че да си я купят тази космическа машина . сега погледнах снимката на този модел и се по-засмях запрелича ми на някой космическа апаратура с толкова копчета , ама тя на ли си хваща гърненцето на 60 санта и това си е космическа дълбочина ..... така че може да и издуеш прага още малко следователно и цената на Апарата ,,,,
НЕ Е ГЛУПАК ПРОДАВАЧА, ГЛУПАК Е КУПУВАЧА !!!
Последната промяна е направена от pet1r90 на Чет Сеп 15, 2011 10:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 10:15 pm
Kerkenez написа:
emilio написа:
Доста нов съм в форума.Пък и не съм на техническо ниво да мога да правя квалитетно тълкуване относно това кой детектор колко струва.Затова не е моя работа да се произнасям по въпроса за качеството на машините на Мерчев,но като порових в писанията тука ,особено неговите изявления,останах с впечатление че последният сам си навлича мълниите....
Със какво си навлича гнева след като Владо казва че само ГП4500 и Блискоол са фанали монетата
Гост Гост
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 10:21 pm
Kerkenez написа:
emilio написа:
Пък и защо да не кажа нещо-каква е тая машина с 10 копчета.Той може да представи 20 аргумента(и то железни!) относно тяхната необходимост,но ще го обори един едничък аргумент - клиента иска лесно боравене с уреда.На негово място бих се опитал да погледна веднъж и от ъгъла на потребителя.Разбира се ако има намерение да продава......
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 10:27 pm
аммм стане ли дума за блистол или Марчев по темата се пише много ... но не е хубаво да пишем без неговото участие .....
някой знаели колко тежи този транзистор ...?
Гост Гост
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Чет Сеп 15, 2011 10:27 pm
pet1r90 написа:
лол много пара бре ,,, Марчев по дърветата ли ще ги берат тези пари че да си я купят тази космическа машина . сега погледнах снимката на този модел и се по-засмях запрелича ми на някой космическа апаратура с толкова копчета , ама тя на ли си хваща гърненцето на 60 санта и това си е космическа дълбочина ..... така че може да и издуеш прага още малко следователно и цената на Апарата ,,,,
В Турция има хора готови на мига да похарчат 50(петдесет)хиляди евро за детектор,само молят някой да им подскаже точната машина.А и ги харчат,никак не се шегуват.....
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 12:05 am
pet1r90 написа:
е ти колега се си недоволен,,,,човеко ти предлаг а машина от 25 век произведена надруга планета дека се продава тука на планета на маймуните....мого пара...за атве пари имаш за машина де бачка сама немаш
бушон Преторий
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 12:11 am
pet1r90 написа:
някой знаели колко тежи този транзистор ...?
То сигурно някой знае, ама не казва, щото туй не е транзистор, ами е нещо като гайда ама дорде я нагласиш да не свири фалшиво, и коня го изели мухите...
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 12:37 am
аз пари за извън земни машини нямам .... а и плюс това с тази ще трябва да се копае много , а аз на ли съм си от добружа калпазанин , нещо нямам мерак на тази дълбоката машина .. хахаха това с гайдата ми хареса
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 1:30 am
pet1r90 написа:
аз пари за извън земни машини нямам .... а и плюс това с тази ще трябва да се копае много , а аз на ли съм си от добружа калпазанин , нещо нямам мерак на тази дълбоката машина .. хахаха това с гайдата ми хареса
bе ти си я земи сеги дорде е по ефтинка машинката от догодина се прделага с робокоп-демек рови и копа сам ма ша са продава на космически цени, ква е тая гайдата това не беши ли мех с вуздух и кавал сдупки
топи Цезар
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 8:41 am
Kerkenez написа:
pet1r90 написа:
В Турция има хора готови на мига да похарчат 50(петдесет)хиляди евро за детектор,само молят някой да им подскаже точната машина.А и ги харчат,никак не се шегуват.....
и коя е точната машина
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 9:51 am
emilio написа:
Аз бих опонирал!
Това, че е хванала монета не означава нищо, защото има много други неща които не ми харесват в този блистол, не са изпипани, не са доизкусурени. Исках да се уверя на живо, обаче не ме огря... Владо като производител, а аз като любител и Вие нямам как да не сте забелязали нещо което ме дразни много мен, което е много важно за машини работещи на фон, т.е. Блистол работи на много променлив фон, не е стабилен, от какво и защо незнам, което в дадена ситуация не е добре- подминаваш дълбокият сигнал! Това съм забелязал аз, може и да греша, за което се извинявам!
П.С. Не греша! Сега гледах един клип в който точно за този проблем Владо обяснява на Мерчев за гадния фон....
Kъсмет на всички!
Гост Гост
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 11:16 am
топи написа:
Kerkenez написа:
pet1r90 написа:
и коя е точната машина
При колите е Мерцедес,при детекторите-не знам.
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 6:28 pm
wallb2 написа:
emilio написа:
Аз бих опонирал!
Това, че е хванала монета не означава нищо, защото има много други неща които не ми харесват в този блистол, не са изпипани, не са доизкусурени. Исках да се уверя на живо, обаче не ме огря... Владо като производител, а аз като любител и Вие нямам как да не сте забелязали нещо което ме дразни много мен, което е много важно за машини работещи на фон, т.е. Блистол работи на много променлив фон, не е стабилен, от какво и защо незнам, което в дадена ситуация не е добре- подминаваш дълбокият сигнал! Това съм забелязал аз, може и да греша, за което се извинявам!
П.С. Не греша! Сега гледах един клип в който точно за този проблем Владо обяснява на Мерчев за гадния фон....
- Напротив грешиш! При BLISSTOOL LTC64X, прага е леко нестабилен при максимална чувствителност, т.е. GAIN = MAX и SILENCER = OFF. Когато включиш заглушителя, т.е. когато зададеш потенциометър SILENCER (заглушител) на някое ниво от 1 до MAX, прага се стабилизира. Колкото по-увеличен е SILENCER, толкова по-добър е прага. Със заглушител прага става идеално стабилен и металдетектора жужи като пчеличка. Лично аз и по-голямата част от моите клиенти, работим без заглушител или с минимално ниво на заглушител, защото така BLISSTOOL металдетектора има максимална чувствителност. Леката нестабилност за която говориш, изобщо не е проблем за повечето търсачи с опит. Те предпочитат прага да им е леко нестабилен, но да имат чувствителност малко или драстично по-добра от тази на всички останали металдетектори с които са работили. За тези пък които искат все пак идеален праг - просто включват заглушителя (SILENCER) и металдетектора става идеално стабилен.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 8:14 pm
pet1r90 написа:
зашо все се заяждате с тези копчета маските колко копчета имат ????????????????????????????????
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Машинка на Мерчев Пет Сеп 16, 2011 8:43 pm
FILIP2 написа:
pet1r90 написа:
зашо все се заяждате с тези копчета маските колко копчета имат ????????????????????????????????
Ей пич , аз не бачкам с маска ! А когато работех с голден маск 1 пак нямах много копчета и транзистор под мишницата . маската си е супер за ниви за жалост моята се прецака , но май ще ходи на ремонт