Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Фишър 1265-Х ?

Go down 
+4
borisov
star1ss
deso
1260-х
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
abakalov
Новобранец
Новобранец

Фишър 1265-Х ? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фишър 1265-Х ?   Фишър 1265-Х ? - Page 2 EmptyПон Сеп 03, 2012 12:19 am

Търпението го имам Smile Ще ми трябва време да свикна с апарата . За сега ми стига удоволствието да се освободя от напежението сред природата. Хубаво е и техниката да е в изправност и излетите да са по пълноцени , но всичко с времето си.
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Фишър 1265-Х ?   Фишър 1265-Х ? - Page 2 EmptyПон Сеп 03, 2012 12:25 am

abakalov написа:
Търпението го имам Smile Ще ми трябва време да свикна с апарата . За сега ми стига удоволствието да се освободя от напежението сред природата. Хубаво е и техниката да е в изправност и излетите да са по пълноцени , но всичко с времето си.

Съвет: КОГАТО ТИ ГО ОПРАВЯТ РАБОТИ НА ОБЕКТ , КЪДЕТО Е САМО ЗАМЪРСЕНО/МНОГО КЕРАМИКА, ИМА ТЕЛОВЕ -НАПРИМЕР В ЛОЗЯ/. ТАКА ЩЕ СВИКНЕШ НА 100% С НЕГО . СЛЕД ТОВА НА ЧИСТ ТЕРЕН ЩЕ ТИ Е ИГРАЧКА И ЩЕ СЕ БЪЗИКАШ С ДРУГИТЕ КОЛЕГИ, КОИТО СА С ТЕБ!
abakalov
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Фишър 1265-Х ?   Фишър 1265-Х ? - Page 2 EmptyПон Сеп 03, 2012 12:35 am

AVGVSTVS 1 написа:
abakalov написа:

Съвет: КОГАТО ТИ ГО ОПРАВЯТ РАБОТИ НА ОБЕКТ , КЪДЕТО Е САМО ЗАМЪРСЕНО/МНОГО КЕРАМИКА, ИМА ТЕЛОВЕ -НАПРИМЕР В ЛОЗЯ/. ТАКА ЩЕ СВИКНЕШ НА 100% С НЕГО . СЛЕД ТОВА НА ЧИСТ ТЕРЕН ЩЕ ТИ Е ИГРАЧКА И ЩЕ СЕ БЪЗИКАШ С ДРУГИТЕ КОЛЕГИ, КОИТО СА С ТЕБ!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Фишър 1265-Х ?   Фишър 1265-Х ? - Page 2 EmptyПон Сеп 03, 2012 12:44 am

abakalov написа:
AVGVSTVS 1 написа:
abakalov написа:

къде ти е коментара или няма такъв!?
abakalov
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Фишър 1265-Х ?   Фишър 1265-Х ? - Page 2 EmptyПон Сеп 03, 2012 12:49 am

Писах ти на ЛС за да не разводняваме темата.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Фишър 1265-Х ?   Фишър 1265-Х ? - Page 2 EmptyПон Сеп 03, 2012 12:58 am

abakalov написа:
Писах ти на ЛС за да не разводняваме темата.

Прав си . О.К. Very Happy

Фишър 1265-Х ?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 11 ДД на Фишър не е водоустойчива!
» фишър ф75 или призма 4 мега
» Помощ за фишър голд бъг про

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Fisher Металотърсачи-
Идете на: