Заглавие: minelab jpx5000 Нед Юни 19, 2011 4:38 pm
колеги-има ли някой да работи с джипи 5000 да сподели на какви настройки работи на чисто и на какви на уродено
Гост Гост
Заглавие: Re: minelab jpx5000 Сря Юни 22, 2011 9:57 am
никой ли няма джипи 5000 колеги-трябва ми упътването на български или руски
www Консул
Заглавие: Re: minelab jpx5000 Сря Юни 22, 2011 10:36 am
ianmaklaud написа:
никой ли няма джипи 5000 колеги-трябва ми упътването на български или руски
влез на някои сайт където го има на английски- с цялостно превеждане на страницата на БГ-език директно разпечатваш страниците на принтера иначе не става -аз поне така процедирам
Селския Преторий
Заглавие: Re: minelab jpx5000 Сря Юни 22, 2011 11:24 am
Използвай настройките на 4500
Гост Гост
Заглавие: Re: minelab jpx5000 Сря Юни 22, 2011 2:12 pm
не съм работил с никой от моделите на джипи-имам упътване на англииски но не се справям и затова търся на български или руски
Селския Преторий
Заглавие: Re: minelab jpx5000 Сря Юни 22, 2011 5:47 pm
От кой край си ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: minelab jpx5000 Сря Юни 22, 2011 7:54 pm
ianmaklaud написа:
не съм работил с никой от моделите на джипи-имам упътване на англииски но не се справям и затова търся на български или руски
http://www.minelab.com.ru/gpx5000/inst-gpx4800-5000.pdf Тук ги има - успех...
pirona Новобранец
Заглавие: minelab 5000 Нед Сеп 11, 2011 12:33 pm
ot 2 dena sam v 4atovete i samo vanko 22 e dovolen i znae kak da raboti v bg.za ofitsialnia predstavitel...kypih mashinata ot shumen kadeto pisheshe 4e gn. kanev ot firma et.denitsa-rumen kanev.i tai kato ne se upravih sam otidoh predi 4 dena tam.izleze 1 lelka koiato se panikiosa i kaza 4e ne znaiat kak raboti 5000.shtiala da mi dade tel.na niakoi koito bil kypil ot tiah takava.oshte ne se e obadila.mislia 4e ofitsialnia predstavitel e v sofia,shtoto dava 3 godini garantsia i kaza 4e e gotov da obiasni vsi4ko...ako nikoi moje da obiasnio neshto skype martinstoyanov1971.imam prevedeni osnovnite nastroiki.
ot 2 dena sam v 4atovete i samo vanko 22 e dovolen i znae kak da raboti v bg.za ofitsialnia predstavitel...kypih mashinata ot shumen kadeto pisheshe 4e gn. kanev ot firma et.denitsa-rumen kanev.i tai kato ne se upravih sam otidoh predi 4 dena tam.izleze 1 lelka koiato se panikiosa i kaza 4e ne znaiat kak raboti 5000.shtiala da mi dade tel.na niakoi koito bil kypil ot tiah takava.oshte ne se e obadila.mislia 4e ofitsialnia predstavitel e v sofia,shtoto dava 3 godini garantsia i kaza 4e e gotov da obiasni vsi4ko...ako nikoi moje da obiasnio neshto skype martinstoyanov1971.imam prevedeni osnovnite nastroiki.
Превеждаи в Google .И аз така мисля че официалният дилър е в Шумен.От там важи гаранцията и ще е окей ако нещо стане. Чудясе защо всички който го предлагат нямат инструкций на български. Тука много рядко някои ще ти помогне щото повечето са прозводители на гаражни металотърсачи.Тези които имат ГПХ нарочно ги плюват и хвалят само 3500 понеже са рядкост и неса прозвеждат
Има преведени инструкции на руски в нета,даже не знам дали не ги видях в някой български форум.И в инструкциите си пише,превеждам буквално"Дискриминацията не работи когато използвате моно-антена".За това те питах някъде тук с каква антена бачкаш.Ако имаш конкретни въпроси аз мога да ти преведа всичко каквото те интересува ,така че питай.
колеги интересуваме дали minelab 5000 има дискриминация за злато,сиреч някой тествал лиго е вав БГ.мисля да си копувам 5000 и ще мие от полза поваче инфо.благодаря предварително
Има преведени инструкции на руски в нета,даже не знам дали не ги видях в някой български форум.И в инструкциите си пише,превеждам буквално"Дискриминацията не работи когато използвате моно-антена".За това те питах някъде тук с каква антена бачкаш.Ако имаш конкретни въпроси аз мога да ти преведа всичко каквото те интересува ,така че питай.
Колеги!
На някой от вас омръзнало ли му е от GPX 5000, или поради някаква друга причина да е решил да си го продава?
vanko22 pirona гост, негост - канен или неканен и др.
Навит съм да си копувам точно такава машина, но не намеря ли до месец втора ръка, ще се бръкна малко по дълбоко 7000лв. КЕШ за чисто нова при Румен от Шумен?
fishera80@abv.bg
Умът не е добродетел, а качество!
Последната промяна е направена от fishera80 на Чет Окт 18, 2012 11:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zumbula007 Новобранец
Заглавие: Re: minelab jpx5000 Нед Сеп 16, 2012 10:08 am