колеги излезнал е един модел детектори казва се хектор3м,то може да не е нов но аз за първи път го чувам,но много го хвалят че е дълбок и лесен за употреба и е на супер цена само 400лв.нов. някои има ли мнение или впечатления да сподели,защото съм се навил да си купя един но искам първо да поразпитам.бл.
adminn Admin
Заглавие: Re: хектор3м Чет Май 26, 2011 1:49 pm
не те съветвам да правиш тази грешка - да купиш непроверен гаражник. във форума имаше призив към всички производители да изпратят на наши членове металотърсачи за тествания и само един откликна - Голдън Маск за мене това показва, че другите не стават. ако твоя пост е автореклама на апаратчето мектор ли кво беше много жалко...
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: хектор3м Чет Май 26, 2011 2:23 pm
adminn написа:
ако твоя пост е автореклама на апаратчето мектор ли кво беше много жалко...
Май позна. Той, хектора, отдавна е в забвение и човека е решил да вдигне малко шум. На този рибар-моделист докато му изброиш никовете минава цяла вечност.
maradji1 Легионер
Заглавие: Re: хектор3м Пет Май 27, 2011 10:58 am
adminn написа:
не те съветвам да правиш тази грешка - да купиш непроверен гаражник. във форума имаше призив към всички производители да изпратят на наши членове металотърсачи за тествания и само един откликна - Голдън Маск за мене това показва, че другите не стават. ако твоя пост е автореклама на апаратчето мектор ли кво беше много жалко...
не бе не съм никакъв производител само се интересувах,ама явно ме бъркате с някои друг.
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Съб Юли 09, 2011 12:19 am
http://www.vbox7.com/play:b3981d2d9d
Това нещо няма настройване
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: хектор3м Нед Юли 10, 2011 9:45 pm
rokomoto написа:
Като гледам на Хектор клиповете нямат нищо общо с това .
zlatko Легионер
Заглавие: Re: хектор3м Нед Юли 10, 2011 9:49 pm
adminn написа:
не те съветвам да правиш тази грешка - да купиш непроверен гаражник. във форума имаше призив към всички производители да изпратят на наши членове металотърсачи за тествания и само един откликна - Голдън Маск за мене това показва, че другите не стават. ако твоя пост е автореклама на апаратчето мектор ли кво беше много жалко...;
админ:–нещо пак не си в час.
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Пон Юли 11, 2011 2:22 pm
maximus_kn написа:
rokomoto написа:
какви клипове то нищо не става от това.само пищи и не хваща нищо в земята
pechkata Джадай
Заглавие: Re: хектор3м Пон Юли 11, 2011 2:51 pm
rokomoto написа:
maximus_kn написа:
rokomoto написа:
какви клипове то нищо не става от това.само пищи и не хваща нищо в земята
Върни го майстора да го до настрой - трябва да има някаква гаранция...
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Пон Юли 11, 2011 3:09 pm
toni68 преди 1 ден 3 ч.
пич, неси обрал земния баланс! и тези неща първо се коментират с мен! ако нестават или неможеш да се справиш тогава се прави анти реклама.уреда го познах по някои белези и знам накои е вече!та данеси помислиш да ме молиш за ремонт !щом така си решил оправяи се! ти с 2 копчета като неможеш да се оправиш да не говорим за по сложни уреди. УСПЕХ .
това е негов отговор във vbox. много грозно
adminn Admin
Заглавие: Re: хектор3м Пон Юли 11, 2011 4:22 pm
zlatko написа:
adminn написа:
не те съветвам да правиш тази грешка - да купиш непроверен гаражник. във форума имаше призив към всички производители да изпратят на наши членове металотърсачи за тествания и само един откликна - Голдън Маск за мене това показва, че другите не стават. ако твоя пост е автореклама на апаратчето мектор ли кво беше много жалко...;
админ:–нещо пак не си в час.
явно имаш проблем ти с кое апаратче търкаш
adminn Admin
Заглавие: Re: хектор3м Пон Юли 11, 2011 4:24 pm
rokomoto написа:
toni68 преди 1 ден 3 ч.
пич, неси обрал земния баланс! и тези неща първо се коментират с мен! ако нестават или неможеш да се справиш тогава се прави анти реклама.уреда го познах по някои белези и знам накои е вече!та данеси помислиш да ме молиш за ремонт !щом така си решил оправяи се! ти с 2 копчета като неможеш да се оправиш да не говорим за по сложни уреди. УСПЕХ .
колега в този форум хората си помагат помогни на човека ако можеш
pechkata Джадай
Заглавие: Re: хектор3м Пон Юли 11, 2011 7:38 pm
rokomoto написа:
toni68 преди 1 ден 3 ч.
Според писанките това не е майстора на детектора - издири майстора който е правил уреда...Ако излезе че е майстора - работата не отива на добре...
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Пон Юли 11, 2011 11:33 pm
отвори във vbox7.com и виж кой е toni68.това е този който прави металдетекторите хектор 3м.
adminn Admin
Заглавие: Re: хектор3м Пон Юли 11, 2011 11:47 pm
Ще е добре по-скоро да помогне на клиента си ,че не е хубаво това - просто му помогнете на човека
deso Преторий
Заглавие: Re: хектор3м Вто Юли 12, 2011 3:52 am
И как да му се помогне Въпросния клиент търсил ли е обяснение от майстора преди да снима филми Съдеики от реакцията на майстора ,едвали.Ако възникне съмнение ,че апарата ти не работи добре, логично е да се свържеш първо с производителя
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Вто Юли 12, 2011 7:44 am
deso написа:
И как да му се помогне Въпросния клиент търсил ли е обяснение от майстора преди да снима филми Съдеики от реакцията на майстора ,едвали.Ако възникне съмнение ,че апарата ти не работи добре, логично е да се свържеш първо с производителя
Каква помощ какъв майстор ?! Този уред е на 1 месец и през този месец никой не успя да го настрои.Познавам много търсачи и повечето са с правени уреди и всеки който се опита да работи с него каза че не става.Майстора да се беше постарал да ми прати работещ уред а не бангия дето само пищи и нищо не става.Великия дълбок апарат става само да си подпирам някой клон на крушата.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: хектор3м Вто Юли 12, 2011 7:50 am
rokomoto написа:
отвори във vbox7.com и виж кой е toni68.това е този който прави металдетекторите хектор 3м.
Нали затова има форум за метал детектори защо пазарувате на др. място сега админите как да издирят този човек...?
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Вто Юли 12, 2011 2:47 pm
pechkata написа:
rokomoto написа:
Нали затова има форум за метал детектори защо пазарувате на др. място сега админите как да издирят този човек...?
Този човек не се издирва той се знае кой е.колегите работят с български уреди и нямат проблеми нито с миладинката нито с енигмата.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: хектор3м Сря Юли 13, 2011 1:04 pm
Хекторе дай мнение по въпроса,как да се реши проблема на човека .
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Сря Юли 13, 2011 4:18 pm
maximus_kn написа:
колега не прочете ли какво е неговото мнение ???
www Консул
Заглавие: Re: хектор3м Сря Юли 13, 2011 9:53 pm
rokomoto написа:
maximus_kn написа:
тоз майстор да вземе да подмени уреда на човека,щом му го е дал нов и не работещ от мома,какво чака.... да дойдат китайците ли
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: хектор3м Сря Юли 13, 2011 10:53 pm
ako naistina mu e prodal ured kouto ne raboti kakto trybva tozi maustor na aparati trybva da znae ce istinskite tirsaci v toya forum
kirilco Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Чет Юли 14, 2011 10:55 pm
www написа:
rokomoto написа:
maximus_kn написа:
тоз майстор да вземе да подмени уреда на човека,щом му го е дал нов и не работещ от мома,какво чака.... да дойдат китайците ли
абе консулттт..... ти изобщо в час ли си я чети темите! аз до колкото разбрах клиента сам е решил така да направи ИЗЛАГАЦИЯ ТАКА ДА ГО НАРЕКА на маистора които му е дал гаранция а тои несе е възползвал от нея а е почнал да си самоволства както на него му е добре, че кои ще му помогне на този тои осира маистора при положение че има гаранция!!! и несее възползвал от нея замен този човек е бес акъл извинявам се за израза но несе здържах .
kirilco Новобранец
Заглавие: Re: хектор3м Чет Юли 14, 2011 11:05 pm
ztdmp написа:
adminn написа:
ако твоя пост е автореклама на апаратчето мектор ли кво беше много жалко...
Май позна. Той, хектора, отдавна е в забвение и човека е решил да вдигне малко шум. На този рибар-моделист докато му изброиш никовете минава цяла вечност.
дори и да е така теб кво те засяга? хектора бачка не седи като безумен по тези форуми и да си губи времето за глупости като гледам само простотии се пишат какво да търси тук баи ви хяктор хаха.