Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
Майнлаб VANQUISH TEKNETICS lorenz tesoro wave prodavam Fisher miladinka Spectrum пират nokta GOLD нишани Minelab kupuvam Coil МЕТАЛОТЪРСАЧИ deus mask врътка голден грунда nexus маск Simplex

Подготовка за втория събор

Go down 
+28
Kopacha
pechkata
imperio
VIKING
N@SKO
zlatko
lomidol
maradji1
pgd
jorodi
magnetron!
maximus_kn
deadman_
denarr
van
4орта
FILIP2
pulsar
ztec
кирката
georgi_at
kopa4
maksim12
trakieca
мерцедес G клас
Чумата
wallb2
Golden Mask
32 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
pechkata
Джадай
Джадай

Подготовка за втория събор  - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyВто Май 17, 2011 5:25 pm

А дали ще го заболи глава търсача като чуе гърне... Rolling Eyes
мечта
Върнете се в началото Go down
Kopacha
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyВто Май 17, 2011 6:22 pm

magnetron! написа:
Golden Mask написа:
trakieca написа:
Със каква батерия работи този детектор ,че да има такава мощност и за колко време ще издържи батерията ако работиш на максимум Very Happy

В момента прототипа е с 11,1V 4600мАч LiPo, консумацията на детектора е около 550 mA т.е. около 8ч работа .

Всичко добре,изключително добра дълбочина ,батерия с голям капацитет решава проблема с голямата консумация (550 ma/h). При такава голяма консумация означава ,че генератора има мощност 25...30 пъти по-голяма от класическите генератори за монетарка ,(бобината сигурно тежи повече)такава голяма мощност излъчвана от бобината ще облъчва сериозно работещия с машината в продължение на 8 часа ,особенно когато е засечен предмета и трябва да вземаш почва и да я мяткаш над бобината за да видиш там ли е предмета ,тогава ще си на 30..40см от бобината ,това ще се отрази много зле на здравето,главоболието ти е сигурно.Това е моето скромно мнение.Нищо лично!!

Ако болеше глава от къси вълни то трябваше постоянно да ни боли , край нас е пълно с източници на електромагнитна енергия .Ето практичен пример - всички полицаи би трябвало да страдат от главоболие по твоята логика , нищо лично по-високо честотните трептения са опасни - в милиметровия обхват.
magnetron!
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyВто Май 17, 2011 6:57 pm

Kopacha написа:
magnetron! написа:
Golden Mask написа:
trakieca написа:
Със каква батерия работи този детектор ,че да има такава мощност и за колко време ще издържи батерията ако работиш на максимум Very Happy

В момента прототипа е с 11,1V 4600мАч LiPo, консумацията на детектора е около 550 mA т.е. около 8ч работа .

!

Ако болеше глава от къси вълни то трябваше постоянно да ни боли , край нас е пълно с източници на електромагнитна енергия .Ето практичен пример - всички полицаи би трябвало да страдат от главоболие по твоята логика , нищо лично по-високо честотните трептения са опасни - в милиметровия обхват.

Копачо,първо това не са къси вълни (5kHz....20kHz),това са честоти от звуковия обхват , силата на магнитното поле около тебе е важно ,около нас наистина има електромагнитни вълни, но интензитета на магнитното поле е от порядъка на микроволти(1 микроволт= 1,000,000 от волта!!!!).Какво общо има това с полицаите не разбрах,ти да не си полицай?Бъди жив и здрав!
Kopacha
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyВто Май 17, 2011 7:04 pm

magnetron! написа:
Kopacha написа:
magnetron! написа:
Golden Mask написа:
trakieca написа:

!

Копачо,първо това не са къси вълни (5kHz....20kHz),това са честоти от звуковия обхват , силата на магнитното поле около тебе е важно ,около нас наистина има електромагнитни вълни, но интензитета на магнитното поле е от порядъка на микроволти(1 микроволт= 1,000,000 от волта!!!!).Какво общо има това с полицаите не разбрах,ти да не си полицай?Бъди жив и здрав!

Не не съм полицай ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ГРЕШКАТА КОЯТО СЪМ ДОПУСНАЛ ЗАБЕЛЯЗАЛ СЪМ МЕГАХЕРЦИ ВМЕСТО КИЛОХЕРЦИ но въпреки всичко пак мога да ти кажа , че не могат да повлияят толкова силно върху човешкия организъм......
Работата ми е свързана ежедневно с облъчване от радио вълни http://weathermod-bg.eu/scripts/bs.php?kod=KZNCAP
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyВто Май 17, 2011 10:59 pm

На орудено не работи много добре, но винаги мощноста може да се намали и тогава си става като обикновен детектор и по бива на руда, като снимам новия клип с 8'' сонда ще снимам как лови монета под две павета Wink в режим дискриминация .
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyВто Май 17, 2011 11:07 pm

magnetron! написа:
бобината ще облъчва сериозно работещия с машината

Ти май си облъчен по рождение Laughing честотата на детектора е 4.8 кХц ! Много добре знам каква е допустимата излъчена мощност която детектора може да има на тази честота, така че тя да не влияе на хора и животни . Всичко е съгласувано с Българският институт за стандартизация, тъй като и този детектор като всички маски ще има CE маркировка и съответно ще премине през всички лабораторни изследвания .
Kopacha
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyСря Май 18, 2011 9:30 am

Golden Mask написа:
magnetron! написа:
бобината ще облъчва сериозно работещия с машината

Ти май си облъчен по рождение Laughing честотата на детектора е 4.8 кХц ! Много добре знам каква е допустимата излъчена мощност която детектора може да има на тази честота, така че тя да не влияе на хора и животни . Всичко е съгласувано с Българският институт за стандартизация, тъй като и този детектор като всички маски ще има CE маркировка и съответно ще премине през всички лабораторни изследвания .

Похвално cheers cheers cheers
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyЧет Май 26, 2011 4:02 pm

Извинявам се на 4орта за закъснението, но бях ангажиран повече от колкото предполагах по време на празниците...

В момента текат преговори с голяма турска фирма за закупуване за проекта с условно име BI TURBO , те имат условие да не се шуми много и тъй като евентуално ще се разберем за хартииките с които ще покрият неудобстовто че не аз ще продавам този модел метал детектор, те не желаят да има видео или други демонстрации около проекта, така че на събора за най-голямо мое и ваше съжаление ( и за утеха на много знайни и незнайни мастори на метал детектори които в последния момент почнаха да се разболяват ) няма да нося такава машина.

Този клип ще е активен до понеделник, вторник Smile
kopa4
Преторий
Преторий
kopa4

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyЧет Май 26, 2011 6:03 pm

Ее,аз пък исках да видя това чудо,накрая остава и ти да се откажеш.
lomidol
Цезар
Цезар
lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyЧет Май 26, 2011 6:48 pm

Имаше колеги които искаха да купят ама ти направо на турците.
Айде остани си със здраве. сам
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyЧет Май 26, 2011 7:24 pm

Ще бъдат раздадени талони за отстъпки и подаръци за доста пари, така че организирайте се и в Събота палете и направо на Копринка. Очакваме поне 200 души.

Безплатна доставка до всяка точка на страната.
www.mdetectors.bg
12 ГОДИНИ С ВАС!
dido1313
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyЧет Май 26, 2011 9:23 pm

Колеги към коя част на яз.Копринка ще се събирате?Защото под Сахране доста материал е пуснал
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyЧет Май 26, 2011 10:36 pm

Golden Mask написа:
Извинявам се на 4орта за закъснението, но бях ангажиран повече от колкото предполагах по време на празниците...

В момента текат преговори с голяма турска фирма за закупуване за проекта с условно име BI TURBO , те имат условие да не се шуми много и тъй като евентуално ще се разберем за хартииките с които ще покрият неудобстовто че не аз ще продавам този модел метал детектор, те не желаят да има видео или други демонстрации около проекта, така че на събора за най-голямо мое и ваше съжаление ( и за утеха на много знайни и незнайни мастори на метал детектори които в последния момент почнаха да се разболяват ) няма да нося такава машина.

Давай схемата на турците щом ти дават яки пари и бягай.

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Radislav
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyЧет Май 26, 2011 11:01 pm

Аз мисля, че и ти ако си продаваш изделието ще получиш (макар и във времето) това, което биха ти дали турците...На хубава стока всеки налита...
Аз лично не бих си продал патента и труда, но ти си знаеш най-добре...Само да не се окаже рекламен трик взаимстван от предизборните модели... Very Happy Ако видяното от клипа е реално е наистина впечатляващо.Нищо лично и остани си със здраве.

Последната промяна е направена от Radislav на Чет Май 26, 2011 11:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
trakieca
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyЧет Май 26, 2011 11:09 pm

За какво им са на турците металдетектори нали там е забранено да се търси след като всичко е държавна собственост при нас е друго тука ще имат голям успех продажбата на такива детектори поне ще знаеш ,че ходенето по баирите няма да бъде напразно а пак и колкото и парички да струва ще е по-добре отколкото да се екипираш като американски рейнджър със някой GPX модел Very Happy
4орта
Про-Консул
Про-Консул
4орта

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyПет Май 27, 2011 12:01 am

Golden Mask написа:
99% бях сигурен че няма да видим такава машина на събора. Само не знаех какво ще е оправданието. Като почнат да ги продават в Турция да дадеш линк към голямата фирма, че поне от там да си купим cheers
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyПет Май 27, 2011 12:08 am

4орта написа:
Golden Mask написа:
99% бях сигурен че няма да видим такава машина на събора. Само не знаех какво ще е оправданието. Като почнат да ги продават в Турция да дадеш линк към голямата фирма, че поне от там да си купим cheers

Че и тебе няма да те видим там Laughing Laughing Laughing
Зaповядай в Монтана да я видиш, ама да стане до 03.06 че в събота летя за Турция ( полета ми е в 14.30ч, може да ме изпратиш на летището )
На събора ще има доста хора които са я виждали, може да ти обадят впечатления Wink един от тях е колегата Wave, той е я виждал още когато беше на платки по масата...
astervil
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyПет Май 27, 2011 9:27 am

От клипа се вижда,че машинката си е издута и от "вътре" и от "вън".И защо продължава да свири известно време и след като монетата вече е извадена от джоба. Rolling Eyes
maradji1
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: добре де защо тази машина е толкова нестабилна   Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyПет Май 27, 2011 10:45 am

imperio написа:
Golden Mask написа:

Давай схемата на турците щом ти дават яки пари и бягай.
lomidol
Цезар
Цезар
lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyПет Май 27, 2011 11:32 am

От тук насетне обаче ще купуваме уреди само от турците. super21
Golden Mask
Джадай
Джадай
Golden Mask

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyПет Май 27, 2011 12:02 pm

lomidol написа:
От тук насетне обаче ще купуваме уреди само от турците. super21
И от тука може, Саламундяр ( ник-а на инж. Войнов от Берковица ) е един от разработчиците на детектора, ама вие нещо не го приемате сериозно Smile .
Митьо от с. Бабино ( Вараца ) също има пръст в него ....
Купете си от тях машини що от турците ?!
lomidol
Цезар
Цезар
lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyПет Май 27, 2011 12:40 pm

Нека да покажат уред с такива параметри.
Презентацията нещо им куца може би.
maximus_kn
Консул
Консул
maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: Подготовка за втория събор    Подготовка за втория събор  - Page 3 EmptyНед Май 29, 2011 9:31 am

Подготовката е ясна,разказвайте вече за събора.Тия,които нямахме възможност да отидеме,поне да прочетеме какво става там.

Подготовка за втория събор
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Golden Mask Металотърсачи-
Идете на: