Заглавие: Събиране на колеги в София Съб Апр 09, 2011 9:58 pm
Колеги, утре в 17ч. ще се събереме неформално в София до централната баня до халите вижте картата http://www.kartasofia.com/objects/my_place/7857 звънкайте ми 0889197820 Поканени са всички, които са наоколо!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
zolak Легионер
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Съб Апр 09, 2011 10:18 pm
Здравейте и от мен! Аз съм председател на Софийския клуб,но повечето от вас познават Светослав и се надявам да го подкрепите в призива да се съберем.За всички членове,не-членове и симпатизанти.
това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Съб Апр 09, 2011 10:25 pm
Мерси Золак, утре сме на линия.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
deso Преторий
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Съб Апр 09, 2011 10:28 pm
до баните и каква е идеята да разтягате локуми.....също толкова не формално можеш да събереш народа на една поляна ,като потъркат час ,час и половина да отбият мерака вече можеш да ги занимаваш и с политики и ако искаш да ти обърнат повече внимание можеш да им приготвиш и една скара на жар ,че на сред полето придобива още по-специален вкус
Последната промяна е направена от deso на Съб Апр 09, 2011 10:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Съб Апр 09, 2011 10:30 pm
www.mdetectors.com написа:
Колеги, утре в 17ч. ще се събереме неформално в София до централната баня до халите вижте картата http://www.kartasofia.com/objects/my_place/7857 звънкайте ми 0889197820 Поканени са всички, които са наоколо!
Е да бяхте съобщили по рано , така както сега идвайте след малко не върви , и какво ще правите при банята , много интересна история, мисля вече не функционира . Освен ако не искате да си носиме апаратите и да претърсиме римските останки наоколо.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Съб Апр 09, 2011 11:00 pm
deso написа:
до баните и каква е идеята да разтягате локуми.....също толкова не формално можеш да събереш народа на една поляна ,като потъркат час ,час и половина да отбият мерака вече можеш да ги занимаваш и с политики и ако искаш да ти обърнат повече внимание можеш да им приготвиш и една скара на жар ,че на сред полето придобива още по-специален вкус
Явно си изпуснал събора миналата година във Враца. Ще има и такова събиране, но организацията му тук е доста сложна. Подобно събиране - в по-широк формат изисква подготовка - малко бумаги - но и това ще стане. Друг проблем е, че поляните около София са в същност сметища, а ако не са такива са частна собственост и тъжители бол. Години на ред се борихме да направим читав полигон, но щом сме го направили чак в Чипровци ... Нищо днес на кафе, утре с апарати. Вече сме ОФИЦИАЛНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И НА GARRETT а там има също какво да се види от GTI2500, GTI1500 и GTP1350 със 45 см. сонди ЕКСЕЛЕРАТОР и ще покажем това онова, но ще му дойде времето. Айде утре на бира само
adminn Admin
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Нед Апр 10, 2011 9:25 pm
Поздрави на всички колеги, които дойдоха и покана за всички, които не дойдоха! 10-11 човека за начало са добре. Поздрави и на Золак, като основен виновник за срещата. Уговорен и супер сблъсак между XP DEUS и DFX300 с малка СЕФ.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Нед Апр 10, 2011 9:38 pm
adminn написа:
Поздрави на всички колеги, които дойдоха и покана за всички, които не дойдоха! 10-11 човека за начало са добре. Поздрави и на Золак, като основен виновник за срещата. Уговорен и супер сблъсак между XP DEUS и DFX300 с малка СЕФ.
е пааа.. нека се чуват повече хубави работи ..днес сте били 10 др път с една нула повече те 100 па деуса сигорно е на золака предположение де ...поздрави
дистрибутур на
adminn Admin
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Нед Апр 10, 2011 10:32 pm
Не е, а е на един колега.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mario1 Новобранец
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Пет Мар 09, 2012 4:02 pm
Утре ще има ли среща?
zolak Легионер
Заглавие: Re: Събиране на колеги в София Нед Мар 11, 2012 6:59 pm
mario1 написа:
Утре ще има ли среща?
За 10-ти,който питаш-не.Срещите се организират трудно поради заетостта на хората и ВИНАГИ пускаме линк в сродните форуми/освен този на БНФМ/.