тарся да закупя миладинка New forse Silent може и предния модел
krasko Преторий
Заглавие: Re: tonigabi Вто Апр 05, 2011 9:39 am
иди в монтана лично при миладин че ако знаеш какви ментета се въртят в нета ше ти падне капата .кутии стикове антени батерии всичко е 1 към 1 но на полето са много зле. имам двама приятели които се набутаха с ментета и като отидоха пи миладин и видяха за какво става въпрос.
tonigabi Новобранец
Заглавие: tonigabi Вто Апр 05, 2011 7:54 pm
а да знаеш колко струва новия апарат и как мога да се сваржа с миладин
krasko Преторий
Заглавие: Re: tonigabi Вто Апр 05, 2011 8:25 pm
автоматичната е 400 лв а телефона го нямам тук във форума го имаше някаде.
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: tonigabi Вто Апр 05, 2011 8:27 pm
tonigabi написа:
а да знаеш колко струва новия апарат и как мога да се сваржа с миладин
Ето ти телифона на Миладин колега 0888200899
krasko Преторий
Заглавие: Re: tonigabi Вто Апр 05, 2011 8:30 pm
гледам че си търсил и фабричен аз продавам гарет аце 250 пълен комплект цена 350 лв ако те интересува пиши.
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: tonigabi Вто Апр 05, 2011 8:37 pm
Ако си взимаш миладинка по добре да е с автоматичен грунд,по ефтина и по добра от силент 2в1
tonigabi Новобранец
Заглавие: tonigabi Вто Апр 05, 2011 8:45 pm
а тея обикновените да знаете как варвят
krasko Преторий
Заглавие: Re: tonigabi Вто Апр 05, 2011 9:31 pm
нали ти написаха телефона обади се де
tonigabi Новобранец
Заглавие: tonigabi Сря Апр 06, 2011 7:30 am
ok
Stoyanov Новобранец
Заглавие: Имам Миладинка за продаване Сря Май 11, 2011 10:34 am
Колега ако не си си купил Миладинка ще ти дам....Колкото до ментетата на Миладин,смешно е да се мисли това. Значи схемата незнам от къде е копирана,но и аз я имам.Когато купих въпросната машина (автомат)беше смешно слаба.Отговаряше точно на оригиналната схема мисля че от средата на 90-те.Препипах генератора и смених филтрите.Добавих грунд баланс .Резултата е ,урудено 1 лев на 35 см тази .Като казвам урудено говоря за силно урудено.на чисто около 44-47 см.,това за лев.Коруба 15 мм. на 20 см. пак в силно урудено.Тествал съм в Хасково.Та това е колеги.Сега я продавам за 250 лв.Антената НЕ Е изметната.Дискриминацията е коренно променена и вече я има.
bobo Консул
Заглавие: Re: tonigabi Сря Май 11, 2011 12:33 pm
Stoyanov написа:
Колега ако не си си купил Миладинка ще ти дам....Колкото до ментетата на Миладин,смешно е да се мисли това. Значи схемата незнам от къде е копирана,но и аз я имам.Когато купих въпросната машина (автомат)беше смешно слаба.Отговаряше точно на оригиналната схема мисля че от средата на 90-те.Препипах генератора и смених филтрите.Добавих грунд баланс .Резултата е ,урудено 1 лев на 35 см тази .Като казвам урудено говоря за силно урудено.на чисто около 44-47 см.,това за лев.Коруба 15 мм. на 20 см. пак в силно урудено.Тествал съм в Хасково.Та това е колеги.Сега я продавам за 250 лв.Антената НЕ Е изметната.Дискриминацията е коренно променена и вече я има.
Не знам ,дали го осъзнаваш,но ако това има 70% истина, ти си милионер човече.!
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: tonigabi Сря Май 11, 2011 1:19 pm
Stoyanov написа:
Колега и аз като колегата "bobo" ако това което казваш е истина то този апарат няма да го продам и за хиляда лева това е
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: tonigabi Сря Май 11, 2011 7:50 pm
Stoyanov написа:
Колега ако не си си купил Миладинка ще ти дам....Колкото до ментетата на Миладин,.
След като препипваш генератора, сменяш филтрите, добавяш грундбаланс по-добре от Миладин и свен това имаш и схемата, що ти трябваше да се охарчваш за менте от Миладин а не си го направи сам супердетектора? И освен това, с каква дължина са ти сантиметрите? Да не би да са рибарски?
Petronii Цезар
Заглавие: Re: tonigabi Сря Май 11, 2011 8:37 pm
Stoyanov написа:
Значи схемата не знам от къде е копирана,но и аз я имам.Когато купих въпросната машина (автомат)беше смешно слаба.Отговаряше точно на оригиналната схема мисля че от средата на 90-те.Препипах генератора и смених филтрите.Добавих грунд баланс .Резултата е ,урудено 1 лев на 35 см тази .Като казвам урудено говоря за силно урудено.на чисто около 44-47 см.,това за лев.Коруба 15 мм. на 20 см. пак в силно урудено.Тествал съм в Хасково.Та това е колеги.Сега я продавам за 250 лв.Антената НЕ Е изметната.Дискриминацията е коренно променена и вече я има.
Колега , нещо си противоречиш, не знаеш от къде е копирана , а пък отговаря по показатели на оригиналната. Ако знаеш нещо ,кажи коя е и я пусни,за да може и ние любителите да научим нещо. Иначе от колеги,които имат от по новите апарати на миладин ,споделят,че нямат нищо общо с по-старите модели като показатели. Изглежда конвейрното производство,както на всички други апарати е за сметка на качеството.
pantera Легионер
Заглавие: Re: tonigabi Сря Май 11, 2011 10:21 pm
Всеки пуска разни мухи братче-какво да му бараш на генератор с 2 транзистора и с паралелен трептящ кръг-най-много да изкривиш синусоидата. Трябва да сложиш друга схема на генератор. Филтрите-освен да им вдигнеш усилването, и то с баране на ПРАВИЛНИТЕ елементи в тях, иначе се мърда честотно и ....автогол! За IB машина и то двуканалка тия цифри са лека форма на абсурд. Анкера ги докарваше,ама на въздуха, щото в земята с тия големи токове в предавателната намотка-middle finger грунд баланс. Та такива ми ти мисли ми се въртят ...но то си е мое лично и неангажиращо мнение. Ако ли пък се онагледи постижението-нама лошо, ще адмирирам!
Stoyanov Новобранец
Заглавие: кои е казал че съм се охарчил?!?! Сря Май 11, 2011 11:56 pm
Сега вместо да подмятате .....Предлагам да приговтвите 250 кинта.Пробвате плащате и тва е.Без мноо приказки.Енигмите са много по добри ,ако говорим за монтански машини.Аз лично съм заложил на Соверейн.Мисля че е безсмислено да коментираме .
Petronii Цезар
Заглавие: Re: tonigabi Чет Май 12, 2011 12:24 am
Stoyanov написа:
Или нема кво да праите и си чешите езиците или деа знам кво.Имам достатъчно схеми.колкото до тая на Миладин тя е доста разпространена.Немога да кажа дали някой би откраднал подобен модел след като го има в мрежата.И как нещо може да е менте след като няма АВТОРСКО право върху модела...Попадна ми въпросната машина почти без пари(50) лева.След корекция струва 200....кво има да се мисли...Решил съм че струва толкова и я продавам.Първо пробваш тогава плащаш.Ако някой с Миладинка хване 20 стотини през гвоздей го признавам.Тая вече го може.И без мноо приказки.Предпочитам ЗАВОДСКИ машини и това е.Minelab...другото е просто допълнение.
Добре де, ти си я продавай никой нищо не казва,ама щом имаш много схеми и тая и не е тайна и авторска , пусни я да я видим , всеки казва това е това и после нищо , поне бъдете точни,или нищо не пускате или като кажеш А следва Б.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: tonigabi Чет Май 12, 2011 8:25 am
Stoyanov написа:
Сега вместо да подмятате .....Предлагам да приговтвите 250 кинта.Пробвате плащате и тва е.Без мноо приказки.Енигмите са много по добри ,ако говорим за монтански машини.Аз лично съм заложил на Соверейн.Мисля че е безсмислено да коментираме .
пусни неква снимка да я видим тая машинка па мое се намери пазар
kalin_79 Легионер
Заглавие: Re: tonigabi Пон Авг 29, 2011 10:41 am
Колега аз продавам миладинка 2в1 чисто нова.Цена 350лв тел 0887 42 41 40