Абе нема ли кой светне Чобаня и зелените тикви де го писаа новио тъп закон а оди да арести екипа на най гледаната БГ сапунка СТЪКЛЕН ДОМ -Там се размахваше един GARRETT АСЕ и то от НЕОТОРИЗИРАНИ лица-Ма как може така -Това е ПРОВОКАЦИЯ -Сеа вече кой ша каушат умньовците не знам -Сценариста, Режисьора или Актьорите -Да знаете че ТУКА ИМА прикрит ИМАНЯР -Гусинн Чобан и компания -Гледали ли сте АЛОТО по Николай Хайтов щот се съмнявам повечето от вас да са го чели -Да знаете -ТУКА Е.........Тука Е...........Тука Е..................Тука E..................Тука Е.....................
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Самосезиране Сря Мар 16, 2011 9:23 pm
станчо , брат нищо не можах да ти разбера сигурно и не само аз .........
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Самосезиране Сря Мар 16, 2011 9:41 pm
stan960 написа:
Абе нема ли кой светне Чобаня и зелените тикви де го писаа новио тъп закон а оди да арести екипа на най гледаната БГ сапунка СТЪКЛЕН ДОМ -Там се размахваше един GARRETT АСЕ и то от НЕОТОРИЗИРАНИ лица-Ма как може така -Това е ПРОВОКАЦИЯ -Сеа вече кой ша каушат умньовците не знам -Сценариста, Режисьора или Актьорите -Да знаете че ТУКА ИМА прикрит ИМАНЯР -Гусинн Чобан и компания -Гледали ли сте АЛОТО по Николай Хайтов щот се съмнявам повечето от вас да са го чели -Да знаете -ТУКА Е.........Тука Е...........Тука Е..................Тука E..................Тука Е.....................
кво стана сега бре баце недей тъй плашиш народа ..... па аз имам леки притеснения ,че си пил пак нещо долна проба... я дай малко разяснения па аз ще поздравя кмета от др тема ...
дистрибутур на
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Самосезиране Сря Мар 16, 2011 10:33 pm
Пила е баба ти -В новата серия на СТЪКЛЕН ДОМ излъчена в понеделник геройнята на Яна Маринова си купи GARRETT ACE за да търси семейни ценности -Ми ако те (семейните ценности де) са от преди 1800-та година A -Кво прайм Аааа................................................
mitkoo601 Новобранец
Заглавие: Re: Самосезиране Сря Мар 16, 2011 10:44 pm
stan960 написа:
Пила е баба ти -В новата серия на СТЪКЛЕН ДОМ излъчена в понеделник геройнята на Яна Маринова си купи GARRETT ACE за да търси семейни ценности -Ми ако те (семейните ценности де) са от преди 1800-та година A -Кво прайм Аааа................................................
Аз го гледах и доста се смях като го извади от кашона и му направи един бърз тест сложи един кламер в едно списание и тоя GARRETT взе та го хвана
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Самосезиране Сря Мар 16, 2011 11:27 pm
И аз го гледах,то дасе чудиш дали звънец звъни дали сигнал лови
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Самосезиране Чет Мар 17, 2011 12:30 am
Обърнете внимание на рекламата на новия български сериал" Столичани в повече" как свободно показват антична монета а дали е предадена в законов срок.
Гост Гост
Заглавие: Re: Самосезиране Чет Мар 17, 2011 10:09 am
А ония зад народното събрание в софия, със сергиите дали продават ментета и дали баш истински римски, български и каквито се сещаш монети преди 1800 година Бааааааааааааш на пъпа на София! Ми дайте събора да го направим в градинката на "народното" събрание! Надали оттам ще мине за 3 дена някой законотворец Знам още 1 място където можеш да си купиш монети преди 1800 и се охранява по пилицията дори! Няма да споменавам име ама кои ли го държи на концесия този просволут битак?? ААА и господин Чобанов има едно село в Новозагорска област където във всяка къща има римски монети и боклуци, хората от двора си ги вадят! Ходете да ги арестувате всичките, пишете ми на лични да ви кажа кое е въпросното село. Местния полицай е лицето "Пламен Педераса" (в своя защита ще кажа че бях твърде малък когато се роди прякора ). Той ще ви съдейства да изарестувате тези 1600 углавни престъпници, от рецидивист нагоре , не фермери ами иманяри, не обикновени хора от народа, а зли нищожества които са имали наглоста да си построят селото къде римския наказателен легион преди това им е заробил дедите.
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Самосезиране Чет Мар 17, 2011 9:37 pm
щом ще търси цености да ме извика аз ще ги хвана ама да знае че делим на половина
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи