Заглавие: Здравейте колеги.. Чет Мар 03, 2011 4:19 pm
Нов съм във форума и исках да се представя мисля че така е редно.Металотърсача ми е със стрелка и е много стара купих го още в 90"те но върши още работа,известно време бях в чужбина и съм събрал някои лев, и съм решил да си купя нещо свястно.
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Здравейте колеги.. Чет Мар 03, 2011 4:23 pm
кирката написа:
Нов съм във форума и исках да се представя мисля че така е редно.Металотърсача ми е със стрелка и е много стара купих го още в 90"те но върши още работа,известно време бях в чужбина и съм събрал някои лев, и съм решил да си купя нещо свястно.
Ами добре дошъл в форума колега и честит празник на какъв уред си се спрял
кирката Консул
Заглавие: Re: Здравейте колеги.. Чет Мар 03, 2011 4:49 pm
мерцедес G клас написа:
кирката написа:
Ами добре дошъл в форума колега и честит празник на какъв уред си се спрял
– Добре заварил, ами за сега се колебая м/у Фишер75 и Голден Маск но още не съм решил искам и вашето мнение, по нашия край почвата е черна и не знам ко металдетектор ще ми върши работа и за това исках да се допитвам.
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Здравейте колеги.. Пет Мар 04, 2011 12:12 am
Леле пресен пресен ,как ще те устискат сега кат млада булка
Бъди умен не се поддавай на провокации ,че много хиени дебнат тук ??
изборът ти не лош ?????? Гледай да е тип гадулка ,че си им свикнал УСПЕХ
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
кирката Консул
Заглавие: Re: Здравейте колеги.. Пет Мар 04, 2011 7:12 pm
Никой ли не е работил с Фишер75?
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Здравейте колеги.. Пет Мар 04, 2011 8:37 pm
с ф75 работят много хора но не чакаи някои нещо да ти каже наи много да те обаркат още повече насочил си се добре вземаи единя и се забавляваи поздрави
Satan Claus Легионер
Заглавие: Re: Здравейте колеги.. Съб Мар 05, 2011 7:04 am
F 75 LTD е добър и като чувствителност и като дискриминация и на орудено добре работи.Един колега ми проверяваше сигналите на GPX-a и мнението ми за него е добро.На 60-70см в земята чува кръгла консерва.Има гъвкаво меню ,3-4 вида звукова индикация,дискриминацията е с цифри на дисплея.Само дето е нов модел и държи висока цена.Но F75 LTD е ограничена серия и незнам какви са разликите с F75
PS със SEF38x30
Простотията е майка на всички злини!
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Здравейте колеги.. Съб Мар 05, 2011 7:31 pm
според мен едно жп 3500 ще ти сврърши работа но е лалко скъпо но и маските не са за изхърляне
Гост Гост
Заглавие: Re: Здравейте колеги.. Вто Мар 22, 2011 12:32 pm
FILIP2 написа:
с ф75 работят много хора но не чакаи някои нещо да ти каже наи много да те обаркат още повече насочил си се добре вземаи единя и се забавляваи поздрави
а нема ли да кажете две думи и за СПЕКТРА v3i ?? що си мислите че само ФИШЕР f75 е металотърсач!