Заглавие: до мислителя петрони Пет Фев 25, 2011 7:50 am
баце ще ни запознаеш ли по от близо с тая машинка и извънземната тех нология в нея на пръв поглед ми се набива на очи свръх леката конструкция от пвц тръба и изорил блан
дистрибутур на
spartak Легионер
Заглавие: Re: до мислителя петрони Пет Фев 25, 2011 11:28 am
колега ЗанВан,здравей съдейки по НИК-а ти във форума,ти или се занимаваш с производство на детектори или с търговия на въпросните-поправи ме ако греша... Ако колегата Петроний си е направил тази машинка от снимката,теб какво те боли оная работа...Освен,ако нямаш някакви претенции за KNOWHOW или амбиции за съвместен бизнес с него.Но и при двата случая нито подхода,нито мястото са правилни,па камоли и да пускаш нова тема за това. Според моето скромно мнение няма значение дали частите и са за 5 или 500 лева. От известно време следя безмисленото Ви мерене на мъжко достойнство и реших да пусна САМО ЕДИН(повтарям САМО ЕДИН) коментар.Ако хобито МЕТАЛДЕТЕКТИНГ ви обединява,няма значение кой с каква апаратура работи.То е като ЛОВА или РИБОЛОВА-кой с каква пушка или въдица практикува хобито си е без значение.Но не трябва тук където трябва да сте Обединени,вие да се разединявате и да изпадате в конфронтация.Искрено се надявам с този си коментар да сложа точка на спора ви и всичко по живо,по здраво. поздрави и на двамата
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: до мислителя петрони Пет Фев 25, 2011 12:18 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: до мислителя петрони Пет Фев 25, 2011 12:38 pm
zanvan написа:
баце ще ни запознаеш ли по от близо с тая машинка и извънземната тех нология в нея на пръв поглед ми се набива на очи свръх леката конструкция от пвц тръба и изорил блан
Хо, хооо , бай ванчо пак успяваш да ме разсмиваш , казах ти вече веднъж ,че аватара ми не е мислител , питай някой по-умен да ти каже или пусни тема с допитване ,ама едно баба знае, едно баба бае. Няма проблем да те запозная по от близо , обаче само с конструкцията , понеже дотам се разпростират възможностите ти ,по-навътре в кутията и да ти обяснявам ще е бадева. Конструкцията е трисъставна ,като първите две части са от рибарска въдица , а третото е свръх лек дуралуминий , за съжаление отделението за батериите беше махнато и съм използвал временен вариант,включително свързващия елемент ,който се оказва за теб толкова труден за изписване, и като краен резултат теглото е незначително. Обаче сега като се замислям колко реклама ми направи , поне да беше серийно изделие.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: до мислителя петрони Пет Фев 25, 2011 12:51 pm
Благодаря на Бай еван , сега като се замисля ,голяма услуга ми прави , вече и аз си имам тема , а дори не съм я пускал . Даже заглавието звучи някак си величаво , До мислителя Петроний , много ми харесва , почти се чувствам като някой гуру ,към когото задават сложни въпроси за решаване.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: до мислителя петрони Пет Фев 25, 2011 7:08 pm
да си доидем на темата Ти мислителю не задруго ами защото имам леки притеснения ,че конструкцията на бангията ти е в положение на постоянен РазпаТ с това нововаведение, което си приложил или се крепи на магия но по интересна е дръжкката имам чуството ,че след пет мин работа дръжката остава в раката ти а подобието на детектор на земята а какво продължаваш да правиш с дръжката .....бедна ми е фантастиката само подозирам .че уреда е 2 в едно второто е секс машина 1 незнам другото ,което ми прави впечетление тоя кабел с букса които се мандрахерца .... предполагам че предназначението му е да бъде отвес с ,които да центрираш сигнала обаче истинска загадка е как си свързал тая ,,глава,, към тая пвц тръба само подозирам ,че си я залепил сега сериозно покажи ни какво има в кутията предполагам и на други ще им е интересно тя машината ти е показателна за повечето гаражки е кунструкцията е уникат продаи и патента на маската или микрона
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: до мислителя петрони Пет Фев 25, 2011 11:42 pm
zanvan написа:
да си доидем на темата Ти мислителю не задруго ами защото имам леки притеснения ,че конструкцията на бангията ти е в положение на постоянен РазпаТ с това нововаведение, което си приложил или се крепи на магия но по интересна е дръжкката имам чуството ,че след пет мин работа дръжката остава в раката ти а подобието на детектор на земята а какво продължаваш да правиш с дръжката .....бедна ми е фантастиката само подозирам .че уреда е 2 в едно второто е секс машина 1 незнам другото ,което ми прави впечетление тоя кабел с букса които се мандрахерца .... предполагам че предназначението му е да бъде отвес с ,които да центрираш сигнала обаче истинска загадка е как си свързал тая ,,глава,, към тая пвц тръба само подозирам ,че си я залепил сега сериозно покажи ни какво има в кутията предполагам и на други ще им е интересно тя машината ти е показателна за повечето гаражки е кунструкцията е уникат продаи и патента на маската или микрона
, вече се чудя дали възприемаш ,когато четеш нещо . Както вече споменах ,третата част на детектора е направена от дуралуминий и дръжката е заварена за тръбата и за да придобие формата ,която ти желаеш за да си играеш с нея, трябва доста да се мъчиш , това е последното нещо ,което ще се разпадне в тази конструкция,ако искаш ще ти я пратя.
Второто нещо което те притеснява ,висящия кабел с буксата е за захранването , не е трудно да се сетиш , и накрая главата е захваната с каре от фрезован текстолит и пластмасов болт. Специално за теб пускам и снимка отвътре щом ти е любопитно ,кутията е направена от фолиран стъклотекстолит , а платката я достави приятел работещ във фирма за печатни платки,аз имам връзки навсякъде и не е проблем.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: до мислителя петрони Съб Фев 26, 2011 12:06 am
Petronii написа:
Благодаря на Бай еван , сега като се замисля ,голяма услуга ми прави , вече и аз си имам тема , а дори не съм я пускал . Даже заглавието звучи някак си величаво , До мислителя Петроний , много ми харесва , почти се чувствам като някой гуру ,към когото задават сложни въпроси за решаване.
небързай се радваш толко винаги мога да променя заглавието както ми е угодно само да питам тоя сап закво си го помъкнал с тебе се вардиш от чобани
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: до мислителя петрони Съб Фев 26, 2011 12:22 am
Това е сап на копач и служи за обуздаване на учители по летене от скали.
Ти остави това , ами кажи защо не си си онлайн у твоя сайт ,а клечиш тука да се намираш на приказка, там няма ли с кой да си говориш .
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: до мислителя петрони Съб Фев 26, 2011 12:36 am
Petronii написа:
Това е сап на копач и служи за обуздаване на учители по летене от скали.
Ти остави това , ами кажи защо не си си онлайн у твоя сайт ,а клечиш тука да се намираш на приказка, там няма ли с кой да си говориш .
тук ми е по интересно все пак благодарско че ходиш и там http://zanvan.com