Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
грунда mask нишани пират Майнлаб lorenz VANQUISH GOLD tesoro Fisher МЕТАЛОТЪРСАЧИ kupuvam wave Minelab miladinka nexus маск TEKNETICS Spectrum Coil prodavam Simplex deus nokta голден врътка

до мислителя петрони

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

до мислителя петрони  Empty
ПисанеЗаглавие: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyПет Фев 25, 2011 7:50 am

баце ще ни запознаеш ли по от близо с тая машинка и извънземната тех нология в нея Exclamation до мислителя петрони  154877498016868265301298612473rcqMfmxLvDohpHGTeLKC на пръв поглед ми се набива на очи свръх леката конструкция от пвц тръба и изорил блан Laughing Laughing Laughing

дистрибутур на Exclamation до мислителя петрони  3637994762777819361301761381WmleUh1Dc9Lit0Vhuafn
Върнете се в началото Go down
spartak
Легионер
Легионер
spartak

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyПет Фев 25, 2011 11:28 am

колега ЗанВан,здравей
съдейки по НИК-а ти във форума,ти или се занимаваш с производство на детектори или с търговия на въпросните-поправи ме ако греша...
Ако колегата Петроний си е направил тази машинка от снимката,теб какво те боли оная работа...Освен,ако нямаш някакви претенции за KNOWHOW или амбиции за съвместен бизнес с него.Но и при двата случая нито подхода,нито мястото са правилни,па камоли и да пускаш нова тема за това.
Според моето скромно мнение няма значение дали частите и са за 5 или 500 лева.
От известно време следя безмисленото Ви мерене на мъжко достойнство и реших да пусна САМО ЕДИН(повтарям САМО ЕДИН) коментар.Ако хобито МЕТАЛДЕТЕКТИНГ ви обединява,няма значение кой с каква апаратура работи.То е като ЛОВА или РИБОЛОВА-кой с каква пушка или въдица практикува хобито си е без значение.Но не трябва тук където трябва да сте Обединени,вие да се разединявате и да изпадате в конфронтация.Искрено се надявам с този си коментар да сложа точка на спора ви и всичко по живо,по здраво.
поздрави и на двамата
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyПет Фев 25, 2011 12:18 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyПет Фев 25, 2011 12:38 pm

zanvan написа:
баце ще ни запознаеш ли по от близо с тая машинка и извънземната тех нология в нея Exclamation на пръв поглед ми се набива на очи свръх леката конструкция от пвц тръба и изорил блан Laughing Laughing Laughing

Хо, хооо , бай ванчо пак успяваш да ме разсмиваш , казах ти вече веднъж ,че аватара ми не е мислител , питай някой по-умен да ти каже или пусни тема с допитване ,ама едно баба знае, едно баба бае.
Няма проблем да те запозная по от близо , обаче само с конструкцията , понеже дотам се разпростират възможностите ти ,по-навътре в кутията и да ти обяснявам ще е бадева. Конструкцията е трисъставна ,като първите две части са от рибарска въдица , а третото е свръх лек дуралуминий , за съжаление отделението за батериите беше махнато и съм използвал временен вариант,включително свързващия елемент ,който се оказва за теб толкова труден за изписване, и като краен резултат теглото е незначително. Обаче сега като се замислям колко реклама ми направи , поне да беше серийно изделие.

:mdr6:
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyПет Фев 25, 2011 12:51 pm

Благодаря на Бай еван , сега като се замисля ,голяма услуга ми прави , вече и аз си имам тема , а дори не съм я пускал . Даже заглавието звучи някак си величаво , До мислителя Петроний , много ми харесва , почти се чувствам като някой гуру ,към когото задават сложни въпроси за решаване.

lol!
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyПет Фев 25, 2011 7:08 pm

да си доидем на темата Ти мислителю Laughing не задруго ами защото имам леки притеснения ,че конструкцията на бангията ти е в положение на постоянен РазпаТ Laughing с това нововаведение, което си приложил или се крепи на магия Laughing но по интересна е дръжкката Exclamation до мислителя петрони  2116361681947057077129865240178RHa7Pc6OIxFwC3ecmU имам чуството ,че след пет мин работа дръжката остава в раката ти а подобието на детектор на земята Laughing а какво продължаваш да правиш с дръжката .....бедна ми е фантастиката Laughing Laughing Laughing само подозирам .че уреда е 2 в едно второто е секс машина 1 незнам Laughing Laughing Laughing другото ,което ми прави впечетление Exclamation тоя кабел с букса които се мандрахерца .... предполагам до мислителя петрони  20608958961451123491298652926CwBMXSLZoM8lonZVHleU че предназначението му е да бъде отвес с ,които да центрираш сигнала Laughing Laughing Laughing обаче истинска загадка е как си свързал тая ,,глава,, към тая пвц тръба Question само подозирам ,че си я залепил Cool до мислителя петрони  165075624520450410921298653236LxGK0PuLgbR1k5jr1ton сега сериозно Exclamation покажи ни какво има в кутията предполагам и на други ще им е интересно тя машината ти е показателна за повечето гаражки Exclamation е кунструкцията е уникат продаи и патента на маската или микрона cheers

дистрибутур на Exclamation до мислителя петрони  3637994762777819361301761381WmleUh1Dc9Lit0Vhuafn
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyПет Фев 25, 2011 11:42 pm

zanvan написа:
да си доидем на темата Ти мислителю Laughing не задруго ами защото имам леки притеснения ,че конструкцията на бангията ти е в положение на постоянен РазпаТ Laughing с това нововаведение, което си приложил или се крепи на магия Laughing но по интересна е дръжкката Exclamation имам чуството ,че след пет мин работа дръжката остава в раката ти а подобието на детектор на земята Laughing а какво продължаваш да правиш с дръжката .....бедна ми е фантастиката Laughing Laughing Laughing само подозирам .че уреда е 2 в едно второто е секс машина 1 незнам Laughing Laughing Laughing другото ,което ми прави впечетление Exclamation тоя кабел с букса които се мандрахерца .... предполагам че предназначението му е да бъде отвес с ,които да центрираш сигнала Laughing Laughing Laughing обаче истинска загадка е как си свързал тая ,,глава,, към тая пвц тръба Question само подозирам ,че си я залепил Cool сега сериозно Exclamation покажи ни какво има в кутията предполагам и на други ще им е интересно тя машината ти е показателна за повечето гаражки Exclamation е кунструкцията е уникат продаи и патента на маската или микрона cheers

scratch , вече се чудя дали възприемаш ,когато четеш нещо . Както вече споменах ,третата част на детектора е направена от дуралуминий и дръжката е заварена за тръбата и за да придобие формата ,която ти желаеш за да си играеш с нея, трябва доста да се мъчиш , това е последното нещо ,което ще се разпадне в тази конструкция,ако искаш ще ти я пратя.

до мислителя петрони  Img01641p

Второто нещо което те притеснява ,висящия кабел с буксата е за захранването , не е трудно да се сетиш , и накрая главата е захваната с каре от фрезован текстолит и пластмасов болт.
Специално за теб пускам и снимка отвътре щом ти е любопитно ,кутията е направена от фолиран стъклотекстолит , а платката я достави приятел работещ във фирма за печатни платки,аз имам връзки навсякъде и не е проблем.

до мислителя петрони  Img0166qa

lol!
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyСъб Фев 26, 2011 12:06 am

Petronii написа:
Благодаря на Бай еван , сега като се замисля ,голяма услуга ми прави , вече и аз си имам тема , а дори не съм я пускал . Даже заглавието звучи някак си величаво , До мислителя Петроний , много ми харесва , почти се чувствам като някой гуру ,към когото задават сложни въпроси за решаване.

lol!
небързай се радваш толко Arrow винаги мога да променя заглавието както ми е угодно Laughing само да питам тоя сап Question закво си го помъкнал с тебе Laughing се вардиш от чобани Exclamation до мислителя петрони  104276174715338616071298671542HCAAHLkwGlnPOIavLslY

Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyСъб Фев 26, 2011 12:22 am

Това е сап на копач и служи за обуздаване на учители по летене от скали.

Ти остави това , ами кажи защо не си си онлайн у твоя сайт ,а клечиш тука да се намираш на приказка, там няма ли с кой да си говориш .

Question
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: до мислителя петрони    до мислителя петрони  EmptyСъб Фев 26, 2011 12:36 am

Petronii написа:

Това е сап на копач и служи за обуздаване на учители по летене от скали.

Ти остави това , ами кажи защо не си си онлайн у твоя сайт ,а клечиш тука да се намираш на приказка, там няма ли с кой да си говориш .

Question
тук ми е по интересно cheers все пак благодарско че ходиш и там Arrow http://zanvan.com

до мислителя петрони
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: