Заглавие: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 1:11 pm
Това колеги е български детектор!Перфектен бг уред които ще прегази много големи производители.....
http://www.vbox7.com/play:fc1614d5
BG------------
Последната промяна е направена от deadman_ на Чет Фев 17, 2011 2:27 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 1:38 pm
Браво.Кой го е правил, някакви кординати?Цена?
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 1:41 pm
[quote="lomidol"]Браво.Кой го е правил, някакви кординати?Цена?[
BG------------
Последната промяна е направена от deadman_ на Нед Фев 06, 2011 2:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път
www Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 2:22 pm
забавно клипче,ама да беше сложил едно желязо да видим дали е в режим диск. те и други го правят тоз номер на алл метал,а с камани бошлав работа аь эюепе 1-2 da vzeme 1-2 paveta i da vidim ko stava ili debela podova keramika.. shi malchi kat komunist
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 2:36 pm
Какъв модел беше този металдетектор ,че на клипа нищо не може да се разбере , а пак и като е толкова добър като дълбочина защо оператора не го включи на дискриминация и да сложи тези камъни отгоре да видим тогава какво ще хване
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 2:39 pm
trakieca написа:
Какъв модел беше този металдетектор ,че на клипа нищо не може да се разбере , а пак и като е толкова добър като дълбочина защо оператора не го включи на дискриминация и да сложи тези камъни отгоре да видим тогава какво ще хване
Ами тои е в режим дискриминация колега ако е на общея режим ще свири тези камъни
BG------------
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 3:03 pm
Ами тои е в режим дискриминация колега ако е на общея режим ще свири тези камъни [/quote] Колега със този апарат ще разбиете представите на световните фирми на металдетектори ще фалират оставете малко хляб и на другите производители , тъй като стана въпрос за български металдетектор Пулсар 6 излязъл ли е вече на пазара , някой знае ли и на каква цена както и параметри мерси предварително
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 3:15 pm
deadman_ написа:
Ами тои е в режим дискриминация колега ако е на общея режим ще свири тези камъни
Точно това не е показано, дали свири камъните и керамиката, нито какви са настройките, нито каква е дискриминацията. Според мен НЕ са минерализирани и затова работи без проблем под тях. Трябваше да покажете нещо такова:
На втория клип се вижда, че и Гарета свири монетата под керамиката, но я показва като желязо, а като се отрежат железата, няма никой от цветния сигнал! На тоя невероятен детектор как е настроена дискриминацията?
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 3:38 pm
"trakieca" Колега Пулсара не се произвежда отдавна говорел сам с маистора
gozilla Легионер
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 4:42 pm
хаххаха! отначало хваща монетата от 15см и колкото повече камъни реди тоя... повече хваща!))тест за абдали това лови камъните ве
laki Консул
Заглавие: по темата Нед Фев 06, 2011 7:12 pm
Добре де,дего този клип???
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 7:34 pm
Защо го хулите човека?! Харесал му е клип с тест на металдетектор и е решил да го публикува и да го видят всички в този форум. Трябва ли да го линчувате? Лично аз не успях да го видя този клип,но какъвто и да е,сигурно му е направил впечатление.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 9:29 pm
maximus_kn написа:
Защо го хулите човека?! Харесал му е клип с тест на металдетектор и е решил да го публикува и да го видят всички в този форум. Трябва ли да го линчувате? Лично аз не успях да го видя този клип,но какъвто и да е,сигурно му е направил впечатление.
Благодаря колега има доста хора дето не разбират нищо!!!!
BG------------
comander Цезар
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 9:33 pm
trakieca написа:
Колега със този апарат ще разбиете представите на световните фирми на металдетектори ще фалират оставете малко хляб и на другите производители , тъй като стана въпрос за български металдетектор Пулсар 6 излязъл ли е вече на пазара , някой знае ли и на каква цена както и параметри мерси предварително [/quote] До две седмици щте имам 10 Пулсара в мен,съответно всички антени на GP SD GPX са съвместими с апарата.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 9:40 pm
comander написа:
trakieca написа:
Колега със този апарат ще разбиете представите на световните фирми на металдетектори ще фалират оставете малко хляб и на другите производители , тъй като стана въпрос за български металдетектор Пулсар 6 излязъл ли е вече на пазара , някой знае ли и на каква цена както и параметри мерси предварително
До две седмици щте имам 10 Пулсара в мен,съответно всички антени на GP SD GPX са съвместими с апарата.[/quote]
Благодаря comander уреда работи перфектно на тежките почви осбенно в Правдинско и вашия раион
BG------------
kirilco Новобранец
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 10:15 pm
www написа:
забавно клипче,ама да беше сложил едно желязо да видим дали е в режим диск. те и други го правят тоз номер на алл метал,а с камани бошлав работа аь эюепе 1-2 da vzeme 1-2 paveta i da vidim ko stava ili debela podova keramika.. shi malchi kat komunist
колега никаде несъм виждал обекти с павета то да нее булевар бре клипа е нормален в реални условия на обект каквото има там това е! какви ги дерункате. а например ако ви покаже колегата и клип с дискриминация на същите параметри тогава може да ви затвори устарта ако не! поне ще видят тези които разбират а които неразбират си копуват гарети фишери манлапи и маитапи накрая стига сте го кастрили човека то се вижда че българина е оправен и ще стане на ниво! поздрав.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 10:59 pm
Прав си колега.И аз никога не съм виждал павета по обектите. Има ги в София пред парламента. По обектите срещам само керамика и камънаци.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Това е металдетектор Нед Фев 06, 2011 11:59 pm
Кво се карате бре, това е металдетектор - https://www.youtube.com/user/travelinjavelin#p/u лови монета под желязна плочка, какво сте тръгнали да ми говорите за монета под керамика !!!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Това е металдетектор Пон Фев 07, 2011 12:31 am
Golden Mask написа:
Кво се карате бре, това е металдетектор - https://www.youtube.com/user/travelinjavelin#p/u лови монета под желязна плочка, какво сте тръгнали да ми говорите за монета под керамика !!!
Аз от тоя клип нищо не разбрах , единствено човека доста подсмърчаше и сигурно е болен , а на теб щом толко ти харесва може да си вземеш един и да си го прибавиш към профила .
kirilco Новобранец
Заглавие: Re: Това е металдетектор Пон Фев 07, 2011 2:36 am
Petronii написа:
Golden Mask написа:
Аз от тоя клип нищо не разбрах , единствено човека доста подсмърчаше и сигурно е болен , а на теб щом толко ти харесва може да си вземеш един и да си го прибавиш към профила .
и аз чесно нищо неразбрах. но какт всеки показва нещо и аз да сложа нещо за окото . http://vbox7.com/play:7e981910 http://vbox7.com/play:e2f3fe42 http://vbox7.com/play:8fe8a48e
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Пон Фев 07, 2011 8:00 am
Това е като рамка. На 1.10 щом лови тая ламаринка,сигурно колело от каручка ще го свирне на 2 метра.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Пон Фев 07, 2011 8:06 am
Golden Mask написа:
Тоя клип ми обърка представата за металдетектинг
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Това е металдетектор Пон Фев 07, 2011 9:41 am
maximus_kn написа:
Golden Mask написа:
Тоя клип ми обърка представата за металдетектинг
Егати и борбата в тая криза какво ли няма да измислят,ама това е добре за нас по голям избор може и да гризнеш дравцето но може и да спечелиш от покупката
www Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Пон Фев 07, 2011 10:20 am
кирилчо аз май наистина познах че ти си хекторчето дето много се защитаваше самостоятелно нали нищо общо нямаше а сега си пускаш клиповете сега разбирам защо се изказваш така невдрачно относно павето за тест,понеже и ти имаш некви тестове с камани ам да ти кажа таз разтрояната цигулка дет я показваш из нета сигурно тежи 2,5 кила и друго да ти загатна трябва и още доста медец да папкаш щото ако се появи ПАВЛИНЧО щи скрие шайбите,неговите дълбочини са над 2метра с капаци от тенджари и капачка от буркан си пере човека на близо метар не кат тебе с планки хората да не търсят платки из нивата медеееец медец треа папкаш още хекторчо
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Това е металдетектор Пон Фев 07, 2011 12:37 pm
www, остави го човека да снима, че ми оправя настроението. Страшно ме кефи акцента му, особено като каже "жильязци" и "ино льевчи". Уж не е отдальеку, а говори толкова мьеку Аз само да питам между другото - цените с фактура ли са, или като за под масата