Здравейте Вече от няколко места чувам за т.н. "Врачанка". Бил пулсова индукция и копие на някакъв модел MINELAB GPX..., била със спусък, чрез който се вкл. дискриминацията, цяла Северна България вече била оборудвана с такива и си били изхвърлили старите апарати. Някой може ли да даде повече информация, за тази машина?
ztec Консул
Заглавие: Re: Врачанка? Вто Яну 25, 2011 12:53 pm
Брех, Аз имах врачанка и сега като чета написаното от теб малко се стряскам че съм я махнал Специално за врачанката.Хубава машинка с добра дискриминация.Реагира мн.добре на дребните сигнали и бачка мн.добре на замърсени обекти.Като цяло не и харесваха сигнали от олово и злато.Тези сигнали малко не и идваха добре.Самата машина е много добра,но е малко плитичка.В сравнение със сегашния ми апарат е с 3-4 см по-плитка,но на определени обекти бих казал,че Врачанката ще има предимство. Това е моето мнение за Врачанките
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Врачанка? Вто Яну 25, 2011 1:06 pm
tepes написа:
Здравейте Вече от няколко места чувам за т.н. "Врачанка". Бил пулсова индукция и копие на някакъв модел MINELAB GPX..., била със спусък, чрез който се вкл. дискриминацията, цяла Северна България вече била оборудвана с такива и си били изхвърлили старите апарати. Някой може ли да даде повече информация, за тази машина?
Цяла северна България, ей ще ме уморите с тия легенди които си разправяте по барчетата Тия детектори ги прави Митьо от с.Бабино (врачанско) , машината лови 1 лв на 80 см въздушно, и гола ръка на 25 см въздушно (подобно на Микрон NRG100) На всяка крачка дава сигнал, ако искаш мога да те уредя с такава машина . Тия които си купиха са през ден при Митьо за настройки .
tepes Цезар
Заглавие: Re: Врачанка? Вто Яну 25, 2011 1:35 pm
Извинявам се, аз също съм от недоверчивите, просто писах това което ми казаха и понеже ми се струва малко вероятно, поисках информация...
denarr Преторий
Заглавие: Re: Врачанка? Сря Яну 26, 2011 3:35 pm
тези апарати ги прави пламен енигмата от враца много далбоки но сас слаба диск. и доста нервни.