Заглавие: Честит имен ден на всички антоновци Пон Яну 17, 2011 10:30 pm
живи здрави и всичко най най
който пропусне да празнува и да се почерпи Антониян няма да види !!! да знайте
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Честит имен ден на всички антоновци Пон Яну 17, 2011 10:55 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 6:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Честит имен ден на всички антоновци Пон Яну 17, 2011 11:27 pm
SAGITTARIUS написа:
PHOENIX написа:
живи здрави и всичко най най
който пропусне да празнува и да се почерпи Антониян няма да види !!! да знайте
Ееееей ама клетва...Да са живи и здрави.!Хайде наздраве колеги да не ви стигне клетвата на Феникса..
Я вече го видех и го отпратих , сега чакам до ауреусден .
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Честит имен ден на всички антоновци Пон Яну 17, 2011 11:55 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 6:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Danich Новобранец
Заглавие: Re: Честит имен ден на всички антоновци Вто Яну 18, 2011 12:29 am
Честит имен ден и от мен, живи и здрави и много касмет
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Честит имен ден на всички антоновци Вто Яну 18, 2011 12:34 am
SAGITTARIUS написа:
ЕЕ колега ти Антоновден и Филиповден наведнъж ще ги празнуваш!Бас държа че тая паричка е от дедо ти ! Тая снимка със смяна 8 ли я направи-дето ми го препоръчваше?
Много топло , паричката е от баба , намерила я е докато копае лозето , от това се запалих да събирам марки , картинки ,капачки и парички . Не знам каква е и дали е ценна , мисля че не струва и я дадох на златар замяна за пръстен. Снимал съм с телефона , смяната отдавна е в мазето , препоръчах ти я ,защото търсеше фото камера до 50 лева,между другото ако намериш някой лев ,видях в технополис канон за 150 лева ,много добро апаратче ,ако не има и зенит за 50 лв ,пак става.
Гост Гост
Заглавие: Re: Честит имен ден на всички антоновци Вто Яну 18, 2011 12:47 am
ако за фото апарата сте сериозни вижте http://photo-forum.net/ . има много хубави играчки в раздел базар !! проверявайте си го редовно изкачат далавери аз често наглеждам
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Честит имен ден на всички антоновци Вто Яну 18, 2011 12:59 am
PHOENIX написа:
ако за фото апарата сте сериозни вижте http://photo-forum.net/ . има много хубави играчки в раздел базар !! проверявайте си го редовно изкачат далавери аз често наглеждам
Има добри предложения , малко съм скептичен към втората ръка фотоапарати,понеже са доста прецизна техника и е трудно да попаднеш на нещо качествено. Да събера още некой лев съм се вгледал на канон огледално рефлексен 12 МП .
Гост Гост
Заглавие: Re: Честит имен ден на всички антоновци Вто Яну 18, 2011 1:15 am
и аз така бях но за щастие до сега не съм горял с техника от форума. купих 4-5 апарата и всички бяха реално нови на по 1000-3000 кадъра. оглеждай се за студенти който се връщат от америка