Заглавие: помощ за тесоро вакоеро Вто Яну 20, 2009 9:19 pm
здравейте колеги смених доста западни модели металотърсачи (фишер 1270,ф75,ф70 койн страйк,минелаб мускетар,гарет 1350)и сега се спрях на тесоро вакоеро доволен съм от апарата обаче имам проблем с настройката на земния баланс потенциометъра е направен 3,4 оборота и ми е малко трудно ако някой е работил с такъв апарат и може да ми помогне ще му бъда благодарен
amm Преторий
Заглавие: Re: помощ за тесоро вакоеро Сря Яну 21, 2009 12:40 am
Заглавие: Re: помощ за тесоро вакоеро Сря Яну 21, 2009 11:42 pm
най-накрая попадна на правелната марка, много съм навит на един техон като втори апарат . на твоя да не би да му е счупено копчето
f1270 Новобранец
Заглавие: Re: помощ за тесоро вакоеро Чет Яну 22, 2009 9:43 pm
не колега не му е счупено копчето оригинално е с 3/4 оборота върти се безкрай но след 4 оборот се чуства едно леко затягане по принцип в инструкциите го дават 5 оборота обратно на часовниковата стрелка и после 2 по часовниковата и земното е в нулева положение малко по сложно е направено но когато се настрои машинката работи добре засега е една от най добрите които съм ползвал като изключим фишерите цз7 и цз5
deso Преторий
Заглавие: Re: помощ за тесоро вакоеро Чет Яну 22, 2009 10:00 pm
Скоро имах случай да пробвам тесоро сибола , беше за много кратко.Чъвека му правеше земния баланс много лесно,но ми се сторй малко плитак или греша
f1270 Новобранец
Заглавие: Re: помощ за тесоро вакоеро Пет Яну 23, 2009 2:27 pm
циболата е с автоматичен земен баланс и не се настройва сигурно е някой друг модел иначе вакоерото има прилична дълбочина според мен 10ст. около 27-29 см.
deso Преторий
Заглавие: Re: помощ за тесоро вакоеро Съб Яну 24, 2009 2:16 am
f1270 написа:
циболата е с автоматичен земен баланс и не се настройва сигурно е някой друг модел иначе вакоерото има прилична дълбочина според мен 10ст. около 27-29 см.
ами нещо бъркам ,пак повтарям беше за много кратко. на плажа срещнах един англичанин, въртеш копчета, обясняваше, обаче хич не се разбрахме с тоя човек.едвам му обясних да си свали слушалките да му чуя звука ,чак когато му исключих кабела се усети и ги махна .тогава минах с една монета върху антената няколко пъти.