Заглавие: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Пет Дек 03, 2010 9:15 pm
: ДА МУ Е КАСМЕТ НА КОЛЕГАТА
Последната промяна е направена от smoka8412 на Сря Дек 08, 2010 6:21 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
maksim12 Консул
Заглавие: Re: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Пет Дек 03, 2010 10:58 pm
smoka8412 написа:
машината е много запазена вгаранция с две антени 11 и 18 ин4а ДД калаф зарядно слушалки литература с превод +3 програми цена 5000лв МОЖЕ И С ЕДНАТА ГЛАВА 11 ТА ЦЕНА НА ДОГОВАРЯНЕ gsm-0884395536
здравеи.....монета 1 лев ме интересува на колко я засича ..........
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Пет Дек 03, 2010 11:07 pm
maksim12 написа:
smoka8412 написа:
машината е много запазена вгаранция с две антени 11 и 18 ин4а ДД калаф зарядно слушалки литература с превод +3 програми цена 5000лв МОЖЕ И С ЕДНАТА ГЛАВА 11 ТА ЦЕНА НА ДОГОВАРЯНЕ gsm-0884395536
Според настройките и според оператора , ама на 40см трябва да го хване левчето ,по интересното е ако има пирон на 20см и монета на 30 малко встрани от пирона ,тогава кво ше хване .... !!! Спор няма това са детекторите ,ама да му е здрава лопатата на човек ... Успех с продажбата
maksim12 Консул
Заглавие: Re: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Пет Дек 03, 2010 11:23 pm
DTELHO написа:
maksim12 написа:
smoka8412 написа:
Според настройките и според оператора , ама на 40см трябва да го хване левчето ,по интересното е ако има пирон на 20см и монета на 30 малко встрани от пирона ,тогава кво ше хване .... !!! Спор няма това са детекторите ,ама да му е здрава лопатата на човек ... Успех с продажбата
успех наистина в тази мизерна дуржава дано го купи някои наистина на продава4е 6те му трябва голям кусмет
smoka8412 Новобранец
Заглавие: Re: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Пет Дек 03, 2010 11:24 pm
maksim12 написа:
smoka8412 написа:
КОЛЕГА лев4ето гохвашта доста над 40 см
smoka8412 Новобранец
Заглавие: Re: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Пет Дек 03, 2010 11:29 pm
maksim12 написа:
DTELHO написа:
maksim12 написа:
smoka8412 написа:
успех наистина в тази мизерна дуржава дано го купи някои наистина на продава4е 6те му трябва голям кусмет
така е колега мизерна д. 6те се купи тарсят се заштотоса добри нямам време за него имам си бизнес и се занимавам с него стоят ми варзани пари па мога да ги вложа
Да много добре ама някой ако го интересува в какво състояние се намира апарата не може да види - или трябва да отиде до у вас да го види...Качи някоя снимка - белким се закачи някой...
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Нед Дек 05, 2010 3:59 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Да много добре ама някой ако го интересува в какво състояние се намира апарата не може да види - или трябва да отиде до у вас да го види...Качи някоя снимка - белким се закачи някой...
Колега pechka за какво спорите? Че аз левчето на 40 см. ще го хвана с DFX-а !?Преди време имах възможност да се убедя във ;;изклучителните ;;възможности на ;;личния лекар;;(gp 4500).Ако не бях наблизо да им кажа цвят ли е или не -щяха да си отминат.Не им се връзвай-нека си говорят още повече че знам за какво става дума .Те както ги купуват -така си и ги продават.Остави ги да си вземат парите.И това ;;1 ст, на 50 см. ми звучат като розовите сънища на "татко Барба -от детския сериал,!!
Недей така бе човек,разплаках се още не мога да се свестим.
Да не разваляме темата на колегата,успех ако имах възможност да е заключена темата.Това е истината........
Kolega SAGITTARIUS, s DFX-a-mno-o-ogo si daleche ot istinata za GPX4500!!! 40 sm e za moneta ot 5 cents.....I to ne v idealno polojenie v zemyata:))
www Консул
Заглавие: Re: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Пон Дек 13, 2010 4:54 am
40 sm e za moneta ot 5 cents.....I to ne v idealno polojenie v zemyata:))
[/quote] eееей тез дълбочини до метър два ги нямате за нищо майка му стара туи 5 цента не е ли кат 2 стотинки размера и леко на една страна-значи е кат 1 стотинка баси уреда тва дар от космоса ли е
Направете клипове на колко дълбоко засича монета от 5 цента или друга малка монета със GPX 4500 ?
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: продава-GPX-4500 - нова оферта ПРОДАДЕН Вто Дек 14, 2010 3:29 am
Dobre, no tryabva da spre da vali tuka!) Dnes izlyazoh za malko na plaja i izvadih 5 cents moneta ot nad 45cm galbochina. Vinagi sam bil realist i sega shte potvardya, che ne sashtestvuva VLF aparat, koito da bie GPX seriyata aparati na Minelab v dalbochina! Testval sam vsichki impulsni aparati na Minelab bez GPX4800 i 5000 i tova, koeto tvardya e vyarno, zashtoto lichno sam se ubedil! Imam i Minelab Explorer II i Garrett GTI 2500 i Whites Surf P.I. Dual Fielg, a v BG izlizah s praven detector predi 12-20 godini....Izvinyavam se za latinitsata!
мечтай си на друго място да извадиш на такава дълбочина-той по принцип апарата си е създаден да се бачка на такава почва влез в някой нива в bg. и си мечтай на 25-30см да клъвнеш нещо ще станеш кат железарен,ай успех с дълбоките сигнали и не сравнявай стари бангии с gpx-sa щото има бг уреди дето бачкат доста дълбоко и разликата с gpx-са е 10 санта за монета което не е особено фрапиращо имайки в предвид колко му е цената като нов и като погледнем реално на нещата леко замарсен терен става железарка така че всеки уред на своят си обект (един на плажа друг в гората ....на орудено и т.н всеки си има предназначение каде и какво ще търсиш УСПЕХ
мечтай си на друго място да извадиш на такава дълбочина-той по принцип апарата си е създаден да се бачка на такава почва влез в някой нива в bg. и си мечтай на 25-30см да клъвнеш нещо ще станеш кат железарен,ай успех с дълбоките сигнали и не сравнявай стари бангии с gpx-sa щото има бг уреди дето бачкат доста дълбоко и разликата с gpx-са е 10 санта за монета което не е особено фрапиращо имайки в предвид колко му е цената като нов и като погледнем реално на нещата леко замарсен терен става железарка така че всеки уред на своят си обект (един на плажа друг в гората ....на орудено и т.н всеки си има предназначение каде и какво ще търсиш УСПЕХ
Колега дай да ги видим тези бг уреди дето бъркат с 10см по-малко от джипито ,ама в какви условия , то зависи от много неща , ако е тежка почвата и може разликата да е повече от 10 санта !? Тва за 5то цента и на мене ми се струва прекалено ..... ако има видео е друго нещо , то всеки може да приказва ,не казвам че нее възможно !
Колега дай да ги видим тези бг уреди дето бъркат с 10см по-малко от джипито ,ама в какви условия , то зависи от много неща , ако е тежка почвата и може разликата да е повече от 10 санта !? Тва за 5то цента и на мене ми се струва прекалено ..... ако има видео е друго нещо , то всеки може да приказва ,не казвам че нее възможно ! [/quote]
именно колега,оруденият терен му е едно от двете прeдиmства на gp-то не виждаш ли че вече масово се продават такива уреди на по 3-4 до 6 мес. ти ако имаш уред който те смайва с дълбочини и цветни сигнали които са пропуснати от други апарати ще го продадеш ли...?
Такае колега , истината е че не всеки може да работи с такива апарати и са само за определени места , няма супер детектор все още ,който да е лесен за работа да бърка 20 стинки на 50см между пирони и да струва 2 бона , но който е овладял джипитата и постига резултати каквито с друг апарат са непостижими (на подходящ обект разбира се , а много от пребитите обекти са подходящи за да се види силата на импулса) !!! Поздрави