С маска 3 съм, зарядното показва че са заредени но след 2 часа работа на апарата лампата low bat свети червено.Въпроса ми е дали всички батерий са свършили или само някой.даийте съвет какво да правя.
Два варианта има-прецакано зарядно или прецакани батерий.Като за начало пробвай да вземеш зарядно от някои колега и с него зареди апарата.Ако пак се получи сьщото ,батериите или част от тях са за подмяна.
rock Новобранец
Заглавие: Re: За батерийте Пет Ное 19, 2010 5:10 pm
Благодаря. ако се окаже че е някоя батерия може ли да сложа друга с повече милиампера със същия волтаж.
Заглавие: Re: За батерийте Пет Ное 19, 2010 10:49 pm
rock написа:
С маска 3 съм, зарядното показва че са заредени но след 2 часа работа на апарата лампата low bat свети червено.Въпроса ми е дали всички батерий са свършили или само някой.даийте съвет какво да правя.
Ако батериите са на повече от две години вероятноста да е проблмена една или две батерии е много малка, за смяна са всички. При тия симптоми на 100% зарядното си е ОК !
rock Новобранец
Заглавие: Re: За батерийте Съб Ное 20, 2010 4:53 pm
Golden Mask написа:
rock написа:
Ако батериите са на повече от две години вероятноста да е проблмена една или две батерии е много малка, за смяна са всички. При тия симптоми на 100% зарядното си е ОК !
И аз така мисля, защото зарядното зарежда, лампата почва да свети постоянно зелено и когато пусна машината за около 2 часа батерийте свършват.Но апарата е на година и 10 месеца закупен от mdetektors.
Заглавие: Re: За батерийте Вто Яну 18, 2011 10:03 pm
Владо на каква цена са батериите 700 mah 4е моите батерии се прецакаха и имаш ли в наличност?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: За батерийте Сря Яну 19, 2011 10:53 am
kapitalism написа:
Владо на каква цена са батериите 700 mah 4е моите батерии се прецакаха и имаш ли в наличност?
Имам 1000мАч NiMh на цена 35 лв за 10 бр. в касета
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: За батерийте Съб Яну 22, 2011 1:16 pm
преди имаше тема ( на писана от СЛАВИ ) за характеристика на зарадното на маската ..... търсих го но не мога да го намеря , а ми трябва ... и аз имам проблем с батерии те , ако я има още тази тема моля да ми кажете къде ее ....??
talasumo Легионер
Заглавие: Re: За батерийте Съб Яну 22, 2011 2:02 pm