Заглавие: Голяма работа са руснаците Чет Окт 21, 2010 11:07 am
Некой може ли да се досети за това.
ztec Консул
Заглавие: Re: Голяма работа са руснаците Чет Окт 21, 2010 11:11 am
Луда работа
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Голяма работа са руснаците Чет Окт 21, 2010 11:47 am
ztec написа:
Луда работа
големи образи са братушкита
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Голяма работа са руснаците Чет Окт 21, 2010 8:25 pm
В последно време доста общувам с руски колеги и като се замисля дълбоко няколко пъти откривам ,че между руснаците и българите няма разлика ! Да вземем езика ами той е най близкия до нашия ! И те слагат магнити на електромерите и водомерите и въобще , като ги слушам всичката работа им е май "българска " : Демек няма туй онуй ! Имам едно обяснение може би доста сме се смесили когато нашите предци са имали държава на тяхната сегашна територия ,а именно Волжко-Камска България !
donsho Новобранец
Заглавие: Re: Голяма работа са руснаците Чет Окт 21, 2010 8:40 pm
wave написа:
Некой може ли да се досети за това.
Тоя номер на третата снимка съм го правил и без двете гуми, но колата беше седан и трябваше да се ходи след нея.
Ето нещо от БГ "Така се разтоварва ЗИЛ"
https://2img.net/r/ihimizer/i/48994121.png/
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Голяма работа са руснаците Пет Окт 22, 2010 12:20 pm
slavitoooo написа:
В последно време доста общувам с руски колеги и като се замисля дълбоко няколко пъти откривам ,че между руснаците и българите няма разлика ! Да вземем езика ами той е най близкия до нашия ! И те слагат магнити на електромерите и водомерите и въобще , като ги слушам всичката работа им е май "българска " : Демек няма туй онуй ! Имам едно обяснение може би доста сме се смесили когато нашите предци са имали държава на тяхната сегашна територия ,а именно Волжко-Камска България !
Не само смесили , аз мисля че ние , руснаци ,сърби,хървати,македонци и др. подобно говорящи сме си от една обща група . Я сърбите и македонците са същите диваци като нас , нали панонските българи са населявали а и сега са си там в хърватска , словения и сърбия ,само където са се обособили отделни групи. При нас има по-голямо разнообразие на различни групи , траки ,скити,печенеги,хуни ,татари , само където славянската част преобладава, но аз не знам дали всъщност траки,скити не са също били от славянската група , защото има много неясноти.
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: Голяма работа са руснаците Съб Окт 23, 2010 11:25 am
https://www.dailymotion.com/video/xfbxca_yyyyyy_creation а това е Българи работещи в Русия
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Голяма работа са руснаците Сря Окт 27, 2010 11:13 am