Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Чет Фев 24, 2011 12:35 am
Откъде на къде ще му помагам , да не ми е дал нещо , а тая бангия сам съм си я направил и верно съм дал части за пет лева , а ти като си умен си купувай минелаби по два бона и храни с ДДС чобанина .
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Чет Фев 24, 2011 12:43 am
Petronii написа:
Откъде на къде ще му помагам , д е дал нещоа не ми , а тая бангия сам съм си я направил и верно съм дал части за пет лева , а ти като си умен си купувай минелаби по два бона и храни с ДДС чобанина .
те дабеха само по 2 бона ама каде ти отиде патриотизма
Цитат :
Откъде на къде ще му помагам , д е дал нещоа
................................ опс ...пиши по грамотно
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Чет Фев 24, 2011 12:53 am
zanvan написа:
Petronii написа:
Откъде на къде ще му помагам , д е дал нещоа не ми , а тая бангия сам съм си я направил и верно съм дал части за пет лева , а ти като си умен си купувай минелаби по два бона и храни с ДДС чобанина .
Цитат :
Аз си пиша екстра и в моя пост си е добре , на тебе нещо ти треперят ръцете и ми ги преправяш ,немой така , сичко е документирано .
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Чет Фев 24, 2011 12:57 am
Petronii написа:
zanvan написа:
Petronii написа:
Цитат :
Аз си пиша екстра и в моя пост си е добре , на тебе нещо ти треперят ръцете и ми ги преправяш ,немой така , сичко е документирано .
еееееееееееее ти пак сега от къв зор ще те преправям
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Чет Фев 24, 2011 1:11 am
zanvan написа:
Petronii написа:
zanvan написа:
Petronii написа:
Цитат :
еееееееееееее ти пак сега от къв зор ще те преправям
Ми много просто , в моя пост си е правилно , как така при тебе не е . За сега спирам да се занимавам с теб баце гей , щом ме припознаваш като себе си , вече е късно ,а аз работя ,галона ми свърши и ми се допика ,съжалявам може скоро пак да си поговориме.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Чет Фев 24, 2011 1:19 am
бегай бегаи па ще си поговорим несе съмняваи чакам поредната ти тирада
дистрибутур на
tsole Легионер
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Чет Фев 24, 2011 11:01 pm
петронии,следя мненията ти .за мене ти си о.к .иска ми се да има повече екземпляри като тебе.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Чет Фев 24, 2011 11:37 pm
tsole написа:
петронии,следя мненията ти .за мене ти си о.к .иска ми се да има повече екземпляри като тебе.
Благодаря колега , аз затова все още не съм се отказал да влизам във форума , защото все пак болшинството хора са разбрани и интелигентни , неминуемо има и други ,които само ни карат да се срамуваме , но какво да правим , спасение от тях няма ,затова трябва да ги търпим.
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Пет Фев 25, 2011 3:15 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Съб Фев 26, 2011 12:46 am
Petronii написа:
wallb2 написа:
Колега не те познавам, но ще ти кажа както на теб, така и на всички..... прав си много за '' графата архаични термини" другото всичко е "мечти на болни мозъци"....
Ами да, болните мозъци мечтаят и се мъчат да се борят с вятърни мелници , здравите мозъци като Ахмет Доган правят "законни " милиони като консултанти макар да нямат образование и узаконени от "справедлив" български съд, други правят милиони от акцизни канали и корупция , но това си е в реда на нещата . Има и едни заблудени мозъци ,които хитреят ,нишат се и си траят, мислят си ,че ако не рипат ще ги подмине тоягата , само ми и интересно колко пъти трябва да ги изклатят за да скочат , единственото обяснение е ,че им харесва.
баце имаш ли си на идея колко МЕСИИ като тебе се изредиха да ни показват правата вяра ами хаиде кажи ни на коя партия симпатизираш та да си сверим заблудените часовника по тебе аааа казах ли ти кво правим на месиите като тебе УЧИМ ГИ да ЛЕТЯТ
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ДА ПОМОГНЕМ НА МИНИСТЪР ЧОБАНОВ Съб Фев 26, 2011 1:05 am
zanvan написа:
баце имаш ли си на идея колко МЕСИИ като тебе се изредиха да ни показват правата вяра ами хаиде кажи ни на коя партия симпатизираш та да си сверим заблудените часовника по тебе аааа казах ли ти кво правим на месиите като тебе УЧИМ ГИ да ЛЕТЯТ
Оох , приспа ми се от тебе , защо само говориш в множествено число , аз усещам че няма други да споделят твоите виждания или имаш себе си в многоликото" аз". Повтарям се ,ама вече ти казах за какво служи онова на което съм подпрял детектора .........за учители .