Честит празник от мен на колегите.Да са живи и здрави,празника им е три дни и честно да ви кажа тук по Кърджали,Хасково,Крумовград и Момчилград членовете на федерацията са повечето от тази религия.Честит Празник-Рамазан Байрам.Все пак не сме националистически форум, и е редно да почитаме всички празници.
Честит празник на всички колеги празнуващи Байрама.Бъдете живи ,здрави и много късмет на вас и вашите семейства.
Честито на всички празнуващи, Огромни Благодарнасти на Всички които уважиха празника и на всички Админи на този великолепен сайт. Нека да сме все така весели и щастливи и приятелски настроени един към друг, независимо от религията и етноса. БЛагодарности заслужават и тези прекрасни хора ,които се мъчат по всякакъв начин да помогнат на хората тук
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
Честит празник от мен на колегите.Да са живи и здрави,празника им е три дни и честно да ви кажа тук по Кърджали,Хасково,Крумовград и Момчилград членовете на федерацията са повечето от тази религия.Честит Празник-Рамазан Байрам.Все пак не сме националистически форум, и е редно да почитаме всички празници.
blagodarq za pojelaniqta Kiro az sa6to sam ot tazi religiq
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Честит Празник Пон Авг 29, 2011 8:19 am
Честит празник на всички колеги с турско вероизповедание. Бъдете живи и здрави и много богати. Късмет !
carlav Легионер
Заглавие: Re: Честит Празник Пон Авг 29, 2011 8:21 am
Честит празник и от мен на колегите!! Байрам олсун Живи и здрави
Браво!! за темата и да ни честитите празника, това показва че форума е не е националистически и че сме равни в България. (все пак сме Български граждани)Благодарско на hamido,carlav,jordan_nenov,apolon,zempar,pechkata,hercones,и най-много на КИРИЛ62