би ли казал монета около 1 лев на колко го дава цветен сигнал
Изгледай клипа внимателно и ще разбереш - и стига със този лев, че се смях една минута, като видя твой пост все за лев става дума...
Последната промяна е направена от pechkata на Сря Авг 24, 2011 9:48 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
maksim12 Консул
Заглавие: Re: GPX 5000 Сря Авг 24, 2011 3:27 pm
pechkata написа:
maksim12 написа:
би ли казал монета около 1 лев на колко го дава цветен сигнал
Изгледай клипа внимателно и ще разбереш - и стига със този лев, че се смях една минута, като видя твой пост все за лев става дума...[/quote] а какво да питам каъв цвят ли е това ме интересува това питам
gog Консул
Заглавие: Re: GPX 5000 Съб Авг 27, 2011 3:01 pm
vanko22 написа:
За всички,които се съмняват в GPX-5000,Имам един колега ,които казва,аз пускам другите да минават с машинките си пред мен,а аз карам след тях и винаги намирам.Тои ме запали за тази машинка.Наистина,ако си обигран и знаеш какво да чуваш,това е невероятна машина.Този същия се върна на стари места където е бил и каза:сякаш съм на ново место,извадих ,каза повече отколкото преди съм вадил.И аз вече имам няколко месеца с този метлдетектор,наистина е невеоятен.А относно мненията на някои колеги писали по горе,мога само да им кажа да си размахват старите машинки и да си мислят че няма нищо.Ще им се опулят очите,ако след тях мине някои с GPX-5000 и видят,какво са изпуснали. ))))) Но,това си е характерна черта за нас българите,докато не го видим,не вярваме....аиде със здраве.
Не споменаваш другите с какви металотърсачи са били.Неразбрах в дълбочина желязото го дава цвят или обратното та заради тово хвалят 3500
Последната промяна е направена от gog на Съб Авг 27, 2011 3:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
gog Консул
Заглавие: Re: GPX 5000 Съб Авг 27, 2011 3:07 pm
Другото което така разбрах каква е разликат между 4500 и 5000 e че по бързо се работи и има по добра дълбочина, но дълбочината маи е търговски трик които идва от допълнителната моно антена.
vanko22 Новобранец
Заглавие: Re: GPX 5000 Пон Авг 29, 2011 5:46 am
Добре,за да разсея съмненията,ще кажа че прекарах доста време в нета за да събера необходимата информация за разликата между 4500 и 4800 заедно с 5000.Изчетох доста инфо от австралийските златотърсачески форуми, и изгледах доста видео.Според Фил Бек,който е мениджър по въпросите на електронните системи на Майнлаб,4800 и 5000 имат доста промени в системната електроника,поставени са нови режими и има доста нови настройки.Той казва още,че 4800 и 5000 са еднакви по електроника,но имат софтуерни разлики.Това е направено за да има по добра цена на 4800.В резултат на тези промени,са получени доста по добри резултати в дълбочината на двата уреда и в тяхната стабилност,особено при работа в силно замърсени електромагнитни среди.Каза също така че заради европейските клиенти са поставени специални режими за реликви и монети,тъй като знаем,че повечето колеги в Америка и Австралия се интересуват най-вече от злато.Именно за това тези два детектора са най-добрите в света за откриване на малки предмети на голяма дълбочина.Много от българските колеги,спекулират доста с дискриминацията.Тукашните хора,намаляват до минимум дискриминацията,тъй като всички знаем че в определени дълбочини и почви има голяма вероятност да те излъже уреда и да подминеш сигнал.Всички знаем,предвид обстоятелствата в България,трябва бързо да се копа докато не са дошли онези с белезниците и затова няма време да се рови всичко което свири,затова дискриминацията е толкова важна.Тук в Америка е различно,хората излизат да упражнят хобито си и копат всичко,нали все пак е хоби,но така са сигурни че не са изпуснали нищо интересно.Аз лично нищо повече немога да добавя,тъй като нямам много излизания с 5000,но наистина е кеф да бачкаш с такова чудо.Не съм го пробвал в България и незнам как ще се държи на тамошните почви,но предполагам че с повечко опит и игра с настройките може да покаже завидни резултати.Така че дълбочината не идва само от монокойла и едва ли е трик.Айде със здраве и успех в търсенето.
lychko Новобранец
Заглавие: Re: GPX 5000 Съб Апр 07, 2012 11:07 am
interesuvam se ot minelab gpx 5000 moje li da mi pomognete i ako moje telefon za vryzka blagodarq
ПРИ СЛЕДВАЩО ПИСАНЕ НА ЛАТИНИЦА КОМЕНТАРА СЕ ТЪРКА.
alabala Легионер
Заглавие: Re: GPX 5000 Съб Апр 07, 2012 1:18 pm
Ето още едно интересно клипче с късметлии.
gog Консул
Заглавие: Re: GPX 5000 Съб Апр 07, 2012 6:38 pm
lychko написа:
interesuvam se ot minelab gpx 5000 moje li da mi pomognete i ako moje telefon za vryzka blagodarq
ПРИ СЛЕДВАЩО ПИСАНЕ НА ЛАТИНИЦА КОМЕНТАРА СЕ ТЪРКА.
Какво те интересува, аз от четене а не от практика станах разбирач