Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 12:37 pm
Бай Ви Божо, каза че това било "ВТОРИЯ ЕРУСАЛИМ" по радиото...
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 12:52 pm
Сега нека да извадят и непоклатими доказателства за това което казват,а не само да правят сензаций без покритие
adminn Admin
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 1:05 pm
Нямало нужда от експертизи - той имал неопровержима теория.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 1:06 pm
Ама нещо я крие Не иска да я каже
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 1:07 pm
Имайте още търпение, предстои да преоткрият и Троя край Царево. После току виж се оказало че Исус е българин
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 4:55 pm
Ancient Hunter написа:
Имайте още търпение, предстои да преоткрият и Троя край Царево. После току виж се оказало че Исус е българин
Батинка всички знаят ,че господ е Българин , обаче да те попитам от къде имаш доказателства ,че Троя е там за където разправят ! Автомобилния гигант Даймлер-Бенц харче доста от авоарите си за реставрация на предполагаемата Троя- защо ! Гледах един филм дето едни чичковци с бради и очила не са съгласни със сегашното местонахождение на Троя !!!????
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 5:02 pm
4ete i drugi forumi sori za latin
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 8:53 pm
slavitoooo написа:
Батинка всички знаят ,че господ е Българин , обаче да те попитам от къде имаш доказателства ,че Троя е там за където разправят ! Автомобилния гигант Даймлер-Бенц харче доста от авоарите си за реставрация на предполагаемата Троя- защо ! Гледах един филм дето едни чичковци с бради и очила не са съгласни със сегашното местонахождение на Троя !!!????
Дори Троя да не се е намирала там където сега се смята,има сведения че е била гранична с Хетското царство.Сведенията са от самите хети.Т.е със сигурност се е намирала на територията на п-в малаазия.Ако някой я търси на територията на Балканите ше има да я търси бая М-у другото днешното местонахождение на Троя е изчислено точно въз основа на хетски извори.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 03, 2010 9:12 pm
И на огромното количество троянски бобове TROIAS
Джони Цезар
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 10, 2010 8:55 am
"Джакпот в храма!" - Статията е на Доиче Веле за България.
...како наистина беше малко "странно" че точно финансовият министър присъства на предаването на мощите на църквата ...а това заключение на статията заслужава внимание:
"В радостната еуфория на всеобщо оглупяване е по-лесно да се пробута всяка безсмислица и да се прикрие всяко безобразие. Някой ден, като отмине еуфорията, ще се търсят мощите на здравия разум."
Джони Цезар
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 10, 2010 9:26 am
apti написа:
Джони написа:
...како наистина беше малко "странно" че точно финансовият министър присъства на предаването на мощите на църквата ...а това заключение на статията заслужава внимание:
"В радостната еуфория на всеобщо оглупяване е по-лесно да се пробута всяка безсмислица и да се прикрие всяко безобразие. Някой ден, като отмине еуфорията, ще се търсят мощите на здравия разум."
Не знам що ме оценявате, аз само ви сложих статията да я прочетете, без да я коментирам. Моето лично мнение е, че прекалено бързо превърнаха една археологическа находка в туристическа сензация и в поредната "добра" новина, и че не се пропуснаха по върховете да се изпокарат дори и за мощите на един светец. Та се чудя как да го наричам това - безбожие или комерсиализъм /на държавно ниво/? Не знам кое е по-лошо.... Колкото до това истински ли са или не са...мощите...нямам мнение.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Джони Цезар
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 10, 2010 9:41 am
Джони написа:
apti написа:
Джони написа:
Не знам що ме оценявате, аз само ви сложих статията да я прочетете, без да я коментирам. Моето лично мнение е, че прекалено бързо превърнаха една археологическа находка в туристическа сензация и в поредната "добра" новина, и че не се пропуснаха по върховете да се изпокарат дори и за мощите на един светец. Та се чудя как да го наричам това - безбожие или комерсиализъм /на държавно ниво/? Не знам кое е по-лошо.... Колкото до това истински ли са или не са...мощите...нямам мнение.
П. С.:Сега разбрах що ме оценявате. Като гледам кой е онлайн, явно има хора, дето толкоз ме недолюбват, че си пазят червената баданарка за мене, пък има и други, на които това не им харесва...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 10, 2010 9:47 am
Кака остави ги нещастниците да мажат Те и бат Божо искат да го омажат и да го принизят до нивото на Тотко и Вагалински,но не могат не е от техния калибър
Дошло е време,робите да преброят господарите!
hercones Легионер
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 17, 2010 10:30 pm
Археологът Иван Петрински: Лъжа е, че са открити мощи на Свети Йоан Предтеча! http://www.blitz.bg/news/article/85670
Джони Цезар
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 17, 2010 10:41 pm
hercones написа:
Археологът Иван Петрински: Лъжа е, че са открити мощи на Свети Йоан Предтеча! http://www.blitz.bg/news/article/85670
Даааааааааааа, ....шоуто продължава!
Гост Гост
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Вто Авг 17, 2010 11:37 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 21, 2010 12:07 am; мнението е било променяно общо 1 път
Джони Цезар
Заглавие: Re: Мощи на Св. Йоан Кръстител сензационно открити край Созопол Сря Авг 18, 2010 12:13 am
PHOENIX написа:
Джони написа:
hercones написа: