Заглавие: Домашни любимци Вто Юли 20, 2010 9:39 pm
Искам такъв любимец в къщи: https://www.youtube.com/watch?v=c3Cq0sy4TBs&feature=player_embedded И после едно такова да ми свири: https://www.youtube.com/watch?v=EzjkBwZtxp4&feature=related Като ги пуснат по магазините съм първи на опашката.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Домашни любимци Пет Авг 13, 2010 2:38 pm
Верно кой какви любимци има Ето моите Трите малките са ми придобивка от неделя
Magikman Консул
Заглавие: Re: Домашни любимци Пет Авг 13, 2010 8:42 pm
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us А това е един разбойник
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Домашни любимци Пет Авг 13, 2010 9:24 pm
Aemilivs написа:
Верно кой какви любимци има Ето моите Трите малките са ми придобивка от неделя
Емиле това черното сукалче мъжко ли е - и ако е какво ще искаш за него...?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Домашни любимци Пет Авг 13, 2010 9:50 pm
Черното за сега е запазено.Но не е на 100% сигурно.Ако искаш кафяво ? И трите са мъжки.От много хубава кръв са.Бащата е от Сърбия,неколкократен шампион.Дядото (на мойта бащата) също е шампион.
Черното за сега е запазено.Но не е на 100% сигурно.Ако искаш кафяво ? И трите са мъжки.От много хубава кръв са.Бащата е от Сърбия,неколкократен шампион.Дядото (на мойта бащата) също е шампион.
Каква е породата че на снимката малко ми убягва...? Може и кафяво като няма черно - и колко струва...
Каква е породата че на снимката малко ми убягва...? Може и кафяво като няма черно - и колко струва...
Питбулчета Към 150лв. Едното кафяво е запазено вече,черното и то сигурно.Остана само едно мъниче Нека пораснат пък ...
Питбулчета Към 150лв. Едното кафяво е запазено вече,черното и то сигурно.Остана само едно мъниче Нека пораснат пък ...
Еее аз пък ги направих пинчери - няма лошо нека са живи и здрави...
Купувам пинчер джобен тези дето треперят като сърнета !?
А смока продаваш ли го ?
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Джони Цезар
Заглавие: Re: Домашни любимци Пон Авг 16, 2010 12:53 am
NERON написа:
slavitoooo написа:
Купувам пинчер джобен тези дето треперят като сърнета !?
А смока продаваш ли го ?
И аз продавам едно такова:[img]
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Домашни любимци Нед Авг 22, 2010 10:53 am
Ей такова да го пращаш да пазарува
zempar Цезар
Заглавие: Re: Домашни любимци Нед Авг 22, 2010 11:46 am
разправяха че преди години на капанчето на жпгара варна ако си оставиш чебапчетата без надзор тия морски ястреби се спускали майсторски и отнасяли кебапчетата
разправяха че преди години на капанчето на жпгара варна ако си оставиш чебапчетата без надзор тия морски ястреби се спускали майсторски и отнасяли кебапчетата