Заглавие: Мрежа за драга ? Пон Юли 12, 2010 8:21 pm
И аз се запалих по това злато , от доста време търся по складовете но не мога да открия подходяща мрежичка за да си направя драга. Някой знае ли от каде в София може да се намери такава подходяща мрежичка.
Гост Гост
Заглавие: Re: Мрежа за драга ? Пон Юли 12, 2010 8:36 pm
mrm_1 написа:
И аз се запалих по това злато , от доста време търся по складовете но не мога да открия подходяща мрежичка за да си направя драга. Някой знае ли от каде в София може да се намери такава подходяща мрежичка.
Здравей и добре дошъл в нашия форум.Аз бих могъл да те опътя къде да търсиш в София каквото ти трябва но дай по подробна информация какво искаш да направиш и какво ти трябва.
mrm_1 Новобранец
Заглавие: Re: Мрежа за драга ? Пон Юли 12, 2010 8:42 pm
Ами сглобих нещо подобно на тази драга , от твоя клип само, че с по малки размери де , и сега ми трябва само мрежичка да сложа на съндачето. Ще съм ти благодарен ако ме ориентираш каде в софия мога да намеря подходящи мрежички !? https://www.youtube.com/watch?v=Lzzjgvj7l2g&feature=related
brutus Легионер
Заглавие: Re: Мрежа за драга ? Пон Юли 12, 2010 9:01 pm
Магазините за строителни материали,размер 60см.на 1м.отвори1на1см.6-7лв.на линеен метър.
Гост Гост
Заглавие: Re: Мрежа за драга ? Пон Юли 12, 2010 9:10 pm
mrm_1 написа:
Ами сглобих нещо подобно на тази драга , от твоя клип само, че с по малки размери де , и сега ми трябва само мрежичка да сложа на съндачето. Ще съм ти благодарен ако ме ориентираш каде в софия мога да намеря подходящи мрежички !? https://www.youtube.com/watch?v=Lzzjgvj7l2g&feature=related
Едно малко уточнение,това не е драга а златарско корито.Драгите са едни други малко по сложни пособия.Мрежи с всякакви размери можеш да намериш в един специализиран магазин в Люлин 10, бул. „Орион”, бл. 142, тел.: 02/ 9208591, факс: 02/ 9208590 E-mail: alexandris_sofia@alexandris.gr .Магазина се казва Александрис.Малко е скъпичко на пък можеш да намериш точно каквото ти трябва.Другия вариант е вторични суровини.Пожелавам ти успех в начинанието.
багер4е Новобранец
Заглавие: Re: Мрежа за драга ? Пон Юли 12, 2010 9:51 pm
Ако е като тази на моста Враждебна магазин за метали вас метал и Маргел.Води се ПВ ламарина,ПВ-еденица,37лв.метър на два,навита влиза с лекота в багажника.