Тесоро Тежон на 1година с 12" x 10" DD Wide Scan сонда , акумулаторни батерии, зарядно, предпазен калъф за електрониката и още един за батериите.Работи перфектно има минимални следи от използване Цена 850лв за контакти тука или пишете на лично
http://lubenov.snimka.bg/other/tesoro.514017
Последната промяна е направена от talasumo на Нед Авг 08, 2010 6:58 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
kalin_79 Легионер
Заглавие: Re: Продаден Сря Юни 30, 2010 2:47 pm
Бартери с доплащане от моя страна може ли?
AAAlexey Новобранец
Заглавие: TEJON Чет Юли 01, 2010 12:50 pm
Били ли сте наскоро купен 05.28.2010. И след това продават .... Знам, че причината? Откриват работи добре? една серпентина 10h12 DD? или за попълване на родом от моно? Кажете колко готови да продават. Аз съм се интересуват от тази машина. Благодаря. В очакване на Вашето писмо
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Продаден Чет Юли 01, 2010 4:09 pm
AAAlexey написа:
Били ли сте наскоро купен 05.28.2010. И след това продават .... Знам, че причината? Откриват работи добре? една серпентина 10h12 DD? или за попълване на родом от моно? Кажете колко готови да продават. Аз съм се интересуват от тази машина. Благодаря. В очакване на Вашето писмо
парень пиши по руский мы все понимаем
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Re: Продаден Чет Юли 01, 2010 4:36 pm
Отправил P.M. Смотри личку
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продаден Чет Юли 01, 2010 9:27 pm
talasumo написа:
Тесоро Тежон на 1година с 12" x 10" DD Wide Scan сонда , акумулаторни батерии, зарядно, предпазен калъф за електрониката и още един за батериите.Работи перфектно има минимални следи от използване Цена 850лв за контакти тука или пишете на лично
http://lubenov.snimka.bg/other/tesoro.514017
Здравей колега... Защо го продаваш... Добра машина е ...
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Продаден Чет Юли 01, 2010 10:11 pm
наистина е добра пробвах го на бити обекти и човека дето беше с мене като изкопа няколко съчми на по 10 санта и една шепа куршуми гледаше така излязоха и няколко коцета но всичко друго е одавна обрано е останали са и малки парчета сребро и олово които Тежона лови без проблем.В района обаче има места дето почвата е много силно минерализирана пробвах Тежона там и е невъзможно да се балансира и карам на включена дискриминация зарад гадната почва обаче кованите пирони ги дава цветно е след като го извадя си го дискриминира без проблем ма като изкопая 15 пирона днеска ми писва и мисля да взимам нещо с автоматичен баланс и дисплей
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продаден Чет Юли 01, 2010 10:30 pm
talasumo написа:
наистина е добра пробвах го на бити обекти и човека дето беше с мене като изкопа няколко съчми на по 10 санта и една шепа куршуми гледаше така излязоха и няколко коцета но всичко друго е одавна обрано е останали са и малки парчета сребро и олово които Тежона лови без проблем.В района обаче има места дето почвата е много силно минерализирана пробвах Тежона там и е невъзможно да се балансира и карам на включена дискриминация зарад гадната почва обаче кованите пирони ги дава цветно е след като го извадя си го дискриминира без проблем ма като изкопая 15 пирона днеска ми писва и мисля да взимам нещо с автоматичен баланс и дисплей
Да колега в това отношение си прав...
AAAlexey Новобранец
Заглавие: telon Нед Юли 04, 2010 12:53 pm
Странно, машинка суппер с ДД катухой ..... а висит вторую неделю
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Продаден Нед Юли 04, 2010 1:59 pm
люди денги нет
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: Продаден Нед Юли 04, 2010 2:29 pm
talasumo написа:
люди денги нет
Неправда,... люди подарки хотят
injinerat Легионер
Заглавие: injinerat Вто Юли 06, 2010 8:03 pm
колега машината роботи и на ного замрасено има една настроика но само по скаипа мога дати убисня ако искаш да направиш настроиките
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Продаден Сря Юли 14, 2010 5:39 pm
айде колеги за сериозни клиенти сериозен коментар на цената!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продаден Сря Юли 14, 2010 8:33 pm
talasumo написа:
айде колеги за сериозни клиенти сериозен коментар на цената!
Колега за колко мислиш да го дадеш...? Като гледам има промяна от преди...
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Продаден Сря Юли 14, 2010 9:59 pm
имаш поща
goso Новобранец
Заглавие: Re: Продаден Пет Юли 16, 2010 10:43 am
прати и на мен една поща че немога да пиша на лични