Имаш най-професионалния апарат, е Spectra V3i е по-добра, носравнение между твоя апарат и Призмата и АСЕ е невъзможна. Ако искаш бартер съм на среща.
Защо да е невъзможно да се сравняват...В краина сметка е важна дълбочината и дискриминацията,в случея и трите машини са горе долу на един кантар...но все пак ХЛТ-то си е от по горния клас
Браво Павлинчо, я какъв спец си станал - готов си да идеш в мдетекторс да пишеш ревюта за новите машинки
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
А така интересен въпрос да видим сега!?!?!Новият деус или хлт то кой е по добър без да слагаме критерий цената и безжичната технология!?!?Айде всички спецове да думат
И да не са от един клас двата автомобила,все една и съща работа ще ти свиршат...и с трабанче ще стигнеш от София до Варна.Просто взех твоя пример за мустанга 1970 година и полото от 2010 и ти направих горе долу същата съпоставка между ХЛТ & ДЕУС
Братя сме , лошо ли е ? Има ме известни разногласия във връзка с машините .
maksim12 Консул
Заглавие: Re: XLT ,Prizm 3 , Garrett 250 Вто Юни 29, 2010 12:16 am
salazar написа:
Призма3 със СЕФ сонда по дълбока ли е от ХЛТ със 9.5 инчова сонда.
естествено 4е е по дулбока и аце то 250 е по дулбок от ХЛТ то
imperio Цезар
Заглавие: Re: XLT ,Prizm 3 , Garrett 250 Вто Юни 29, 2010 12:25 am
То не допира само до дълбочината, а и до комплексни качества. Макар че ако XLT e със същата СЕФ сонда ще отвее и призми и АСЕ-та. Което изчерпва абсурдната тема да се прави сравнение между апарати от съвсем различен клас.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
maksim12 Консул
Заглавие: Re: XLT ,Prizm 3 , Garrett 250 Вто Юни 29, 2010 12:33 am
imperio написа:
То не допира само до дълбочината, а и до комплексни качества. Макар че ако XLT e със същата СЕФ сонда ще отвее и призми и АСЕ-та. Което изчерпва абсурдната тема да се прави сравнение между апарати от съвсем различен клас.
със пеперудата да но 4овека питаше за ХЛТ 9.5 инча и с колко 6те ги отве с 5 сантиметра повече които иска да дава 1000 лева отгоре за 5 см пове4е
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: XLT ,Prizm 3 , Garrett 250 Вто Юни 29, 2010 12:52 am
maksim12 написа:
imperio написа:
със пеперудата да но 4овека питаше за ХЛТ 9.5 инча и с колко 6те ги отве с 5 сантиметра повече които иска да дава 1000 лева отгоре за 5 см пове4е
Ако питаш някоя жена ... умират си за "5 сантиметра повече"
notron Про-Консул
Заглавие: Re: XLT ,Prizm 3 , Garrett 250 Вто Юни 29, 2010 9:52 am
Има ли в магазина СЕФ за XLT и ако има каква цана е .
Бе за жените не знам уж викат че тоя въпрос бил риторичен - Ма определено не съм срещал който и да е от нашего брата де при среща с нова машинка първата му приказка да не е - А на колко бърка тая пущина.................... PS-Че са пресетих я викам а нагодат една сеф-пипируда към некоа от китайските бангий и ша видите ка ша останете бая учудени да не реча че и американчеата ша зепнат от изненада щото тогиз таквиз детски играчки кат АСЕ-то на Гарет па и некой други моделчета ша требе а ги продават по 100 долара парчето............
Последната промяна е направена от stan960 на Вто Юни 29, 2010 1:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Абе като гледам май най-добро ще се окаже това: http://......................... и цената му е супер пък и никой няма да тръгне да се занимава с теб ако те хванат на къра с него.С една дума правилният избор.
Абе като гледам май най-добро ще се окаже това: http://......................... и цената му е супер пък и никой няма да тръгне да се занимава с теб ако те хванат на къра с него.С една дума правилният избор.