Здравейте, в един друг форум на подобна тематика имаше тема за нишаните, какво значат в повечето случаи, как да намираме следващите следи и т.н. и т.н.
Лично аз смятам, че темата е интересна, а и предполагам почти всеки е виждал някъде нещо наподобяващо нишан и му е било интересно какво би могло да значи това. Лично аз в нашият регион не си спомням да съм виждал подобни неща, но мой познат е виждал на камък изобразен свит заек.
Какво би могло да значи това?!
А вие срещали ли сте подобни неща? Хубаво щеше да е да мога да предоставя и снимка, но в случаят не съм бил на място и няма как... но ако някой има подобни снимки, смятам за всички ще е интересно.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Нишаните Чет Юни 24, 2010 8:14 pm
Отиди на "Общи форуми",после "Благи приказки",намираш темата "Изсечени знаци в скалите" и чети там.Седем страници са.Има екшън Не пиши и тук,че ще ти се скарат,че си нишанджия. А ако искаш специален Форум за тези неща,виж това: www.anticadavsdava.it
Virosss Легионер
Заглавие: Re: Нишаните Чет Юни 24, 2010 8:26 pm
@sitalk Благодаря, за информацията и се извинявам за излишната тема. Киро, ако желаеш изтрий я
apti Легионер
Заглавие: Re: Нишаните Чет Юни 24, 2010 9:39 pm
... бате що да я трият темата... това може да е нишан за аватара ти
batned Про-Консул
Заглавие: за нишаните Вто Фев 15, 2011 9:55 pm
apti написа:
... бате що да я трият темата... това може да е нишан за аватара ти
Sv3tlio Новобранец
Заглавие: в Пон Дек 17, 2012 5:42 pm
Изсечени знаци в скалите" тази тема стоили колеги нещо не я долавям .
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: Нишаните Пон Дек 17, 2012 6:25 pm
по темата аз намерих нишан змия и един познат ми каза че нишана змия има капани някой знае ли какво представляват тез капани ще съм благодарен ако някой каже съвет как да подходя с този нишан
както винаги сме си най веселата компания ХD
stanislav1916 Легионер
Заглавие: Re: Нишаните Пон Дек 17, 2012 6:30 pm
sitalk написа:
Отиди на "Общи форуми",после "Благи приказки",намираш темата "Изсечени знаци в скалите" и чети там.Седем страници са.Има екшън Не пиши и тук,че ще ти се скарат,че си нишанджия. А ако искаш специален Форум за тези неща,виж това: www.anticadavsdava.it
как да се регна. тук www.anticadavsdava.it
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Нишаните Сря Дек 19, 2012 7:43 pm
Не знам.Май е затворено в момента.Питай Кирил62 все пак за подробности.