Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Сря Авг 18, 2010 12:27 am
na 40 re4no ne ograni4eno.
zempar Цезар
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Сря Авг 18, 2010 8:52 am
къде в Тавекс ли , видя ли че там пише че не купуват злато на прах
brutus Легионер
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Сря Авг 18, 2010 10:53 am
Темата за топенето ве4е я разгледахме.
zempar Цезар
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Сря Авг 18, 2010 11:04 am
стопи го продай го скенирай бележката и я качи тук тогава ще ти повярвам като ти вземат за окаратяване , за това , за онова , тия 40лв на грам дето ги пишат ще ти се видят космическа величина , дали ще вземеш и 25лв говоря от опит , верно беше отдавна , но схемата е същата покажи документ че си продал речно злато на 40лв грама и имаш моите адмирации
Окаратяването е 15лв.независимо от грамажа.И не държа никой да ми вярва.А за тези които ми вярват,окаратяваите в посо4ена от купова4а лаборатория и ако не ви харесат резултатите си намерете друг купова4.Не окаратяваите предварително с цел бъдеща продажба защото ще ви поискат нова проба.Не стопено ре4но злато не се окаратява,ако не можете сами да го стопите,отидете до познат зъботехник.Успех на вярващите.
BORIATA Новобранец
Заглавие: цената е за самородно злато 21/22/23 карата за един грам Сря Авг 18, 2010 8:46 pm
PHOENIX написа:
BORIATA написа:
46/47 лв е вав момента
тази цена не е ли цена за грам преработено злато 14карата? , когато ние продаваме ни дават точно половината от тази сума
BORIATA Новобранец
Заглавие: аз мога да го взимам 46лв грам стига да е изчистено добре Сря Авг 18, 2010 8:52 pm
zempar написа:
стопи го продай го скенирай бележката и я качи тук тогава ще ти повярвам като ти вземат за окаратяване , за това , за онова , тия 40лв на грам дето ги пишат ще ти се видят космическа величина , дали ще вземеш и 25лв говоря от опит , верно беше отдавна , но схемата е същата покажи документ че си продал речно злато на 40лв грама и имаш моите адмирации
BORIATA Новобранец
Заглавие: това е цена за bg на тази цена го изкопувам аз. Чет Авг 19, 2010 9:55 am
BORIATA написа:
makedonski написа:
И аз съм съгласен с теб колега ама нали знаеш че трябва да имаш връзки за навън.
Окаратяването е 15лв.независимо от грамажа.И не държа никой да ми вярва.А за тези които ми вярват,окаратяваите в посо4ена от купова4а лаборатория и ако не ви харесат резултатите си намерете друг купова4.Не окаратяваите предварително с цел бъдеща продажба защото ще ви поискат нова проба.Не стопено ре4но злато не се окаратява,ако не можете сами да го стопите,отидете до познат зъботехник.Успех на вярващите.
пропуснала съм момента със зъботехникакак мойе той да ми помогне с топенето? благодаря предварително
Ами те именно с това се занимават.Изготвят калъпи за зъбни коронки и след това ги отливат.Между другото някои с които сам си имал работа никога не бяха топили злато,но технологията я знаят и имат цялото необходимо оборудване.Запознаи се с някои и като отидеш в лабораторията ще нау4иш много интересни неща.Като оборудване и принцип на работа. Ами успех.
Ами те именно с това се занимават.Изготвят калъпи за зъбни коронки и след това ги отливат.Между другото някои с които сам си имал работа никога не бяха топили злато,но технологията я знаят и имат цялото необходимо оборудване.Запознаи се с някои и като отидеш в лабораторията ще нау4иш много интересни неща.Като оборудване и принцип на работа. Ами успех.
много близка моя приятелка е зъботехник ще я разпитам и на Вас успех
bobi13 Новобранец
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Вто Авг 31, 2010 11:41 am
Здравейте и от мен прочетох доста от форума и ми стана интересно че трудно намирате къде да продадете златото си. Аз мога да купя каквото и да е злато от 8 до 23 карата като не ми трябва анализ и не ми прече дали е на люспи или е стопено. В момента мога да предложа 30 лв на грам приравнено в 14 карата.
Здравейте,ако някой има самородно злато на драго сърце бих му купил два грама по 50 лв. Мислех ,че никой не продава а отдавна търся да си намеря такова за профилакични цели,ще бъда много благодарен на някой ако има да ми продаде.
Здравейте,ако някой има самородно злато на драго сърце бих му купил два грама по 50 лв. Мислех ,че никой не продава а отдавна търся да си намеря такова за профилакични цели,ще бъда много благодарен на някой ако има да ми продаде.
Здравей,форума предлага достатачно информация за да се научиш и да си извадиш два грама злато но ако предпочиташ да си купиш свържи се с мен и дай нкординати аз ще ти продам 2 грама.
ivaylo7 Новобранец
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Чет Сеп 16, 2010 2:46 pm
Здравей опитах се да ти пиша лично съобщение,но се изисква някакъв лимит.телефона мие 0886454599,клипни ми само или ми пиши на маил ivaylo7@hotmail.com за да се свържем.Благодаря ,че откликна на пиатнето
колеги.... какви са тези цени бе? това за 12-14 карата ли говорите или за самородно? ако получа разрешение ще постна сайт в който цената в момента е ниска, но все пак е 60 лв за грам.......
Plamen11 Новобранец
Заглавие: цена Пет Май 10, 2013 10:42 pm
До колкото съм чувал на карат по 3лв. До колко е истина не мога да твърдя.
grokika Новобранец
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Вто Юни 04, 2013 8:02 pm
Имайте в предвид и нещо че добиването на злато от различни райони може да ви изиграе шега при продажбата ! Има самородно злато което е 8 карата Ако искате добра цена и имате злато което е на люспи ( не е претопено ) мога и аз да купя на цена над борсовата !
stan960 Джадай
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Сря Юни 05, 2013 10:29 pm
-Става интересно ,гилдията на прекупвачите май се включва в играта -Но по принцип в момента найстина цената на златото е надолу-Некой брокер сигурно би ви казал-Задръжте..........................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Нед Юни 09, 2013 9:11 am
stan960 написа:
-Става интересно ,гилдията на прекупвачите май се включва в играта -Но по принцип в момента найстина цената на златото е надолу-Некой брокер сигурно би ви казал-Задръжте..........................................
То това остава и тук да са набутат тия кърлежи.
grokika Новобранец
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Нед Юни 09, 2013 10:23 am
buntar.1971 написа:
stan960 написа:
Трябва ми малко за лични цели ! Както казах бих го платил на цена над борсовата ! И се почнаха едни обиди , едни обвинения ! После ходете при ония хитреци който ви го визмат на 30 лева и нека аз съм кърлежа
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Нед Юни 09, 2013 10:31 am
grokika написа:
buntar.1971 написа:
stan960 написа:
Трябва ми малко за лични цели ! Както казах бих го платил на цена над борсовата ! И се почнаха едни обиди , едни обвинения ! После ходете при ония хитреци който ви го визмат на 30 лева и нека аз съм кърлежа
Колега не визирам теб,за теб разбрах,че ти трябва малко за лични цели!
adminn Admin
Заглавие: Re: изкупна цена на самородно злато Пон Юни 10, 2013 4:03 pm
на днешната дата в България грама на самородното злато е 50-53лв.