Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Сря Юни 02, 2010 12:44 pm
atd.dr написа:
Колега зарови на твоето GPX4500 предмет с диаметър 8 см. на 1 м.и ще видиш ,че хваща нищо . И понеже сте се набълбукали с тях сега си траете и ги хвалите , не че са лоши но не са най-добрите . И когато някой БГ майстор направи нещо добро въобще не ви се нрави , а само умирате от завист . Като си пич ела на събора и ще видиш хубавата си машина какво представлява , нищо особенно , само цената и е космическа за възможностите си ...
Колега да те питам само с Пловдивска машина ли си?
Последната промяна е направена от кършака на Сря Юни 02, 2010 2:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stater Про-Консул
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Сря Юни 02, 2010 1:28 pm
Тия австралийците от Minelab са е бати глупаците.Няма да вземат да изкопират някое гаражно българско творение полято с тонове концентриран алкохол ами само творят скъпоструващи играчки като единствената им цел е да залъгват бедните български търсачи.Срамота!Крайно време е да се сложи край на тази позорна практика че току виж някой им взел хляба.А за това че всяка една БГ-машина ще направи смешен и най-скъпият Minelab е безпорен факт извън всяко съмнение.Гъдулката и нищо да няма под земята все ще свирне на нещо и винаги ще има хъс да се копае а тъпият Minelab като няма никой ще мълчи като пукъл.Направо да се чуди какво да го прави човек.
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Сря Юни 02, 2010 1:37 pm
Statera, a праффф...
Гост Гост
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Сря Юни 02, 2010 3:44 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 9:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Сря Юни 02, 2010 7:54 pm
stater написа:
Тия австралийците от Minelab са е бати глупаците.Няма да вземат да изкопират някое гаражно българско творение полято с тонове концентриран алкохол ами само творят скъпоструващи играчки като единствената им цел е да залъгват бедните български търсачи.Срамота!Крайно време е да се сложи край на тази позорна практика че току виж някой им взел хляба.А за това че всяка една БГ-машина ще направи смешен и най-скъпият Minelab е безпорен факт извън всяко съмнение.Гъдулката и нищо да няма под земята все ще свирне на нещо и винаги ще има хъс да се копае а тъпият Minelab като няма никой ще мълчи като пукъл.Направо да се чуди какво да го прави човек.
А бях решил следващата ми машина да е майлаб.
tepes Цезар
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Сря Юни 02, 2010 9:06 pm
Avrelian написа:
А бях решил следващата ми машина да е майлаб.
Вече имаш по-добър избор!
comander Цезар
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Чет Юни 03, 2010 9:58 pm
само немога да разбера щто всеки маистор си мери 4ура с Minelab,някои да има идея?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Чет Юни 03, 2010 10:05 pm
Защото по-лесно се пише
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Съб Юни 05, 2010 7:36 pm
comander написа:
само немога да разбера щто всеки маистор си мери 4ура с Minelab,някои да има идея?
аз имам щото им е по-лесно де майсторите могат да си мерят 4ура с white's мерят си се с слаби и плитки детектори (тва в кръга на шегата) та мен ако питаш секи спец да се мери с друг спец,да ама не.по им е лесно да няма кой отсреща да им каже коп4е,демек никой да не им се бърка в автотекламата сега кажи дали съм прав де го този салямундер,пусна фитили и се изпокри май? или продава нейде тухли питане : админе,да не сте го баннали ?!
zlatko Легионер
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Съб Юни 05, 2010 8:02 pm
Абе вие идиоти ли сте тоз които е пуснал темата е табела
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Съб Юни 05, 2010 8:11 pm
zlatko написа:
да не би салямундера и табела да са едно и също лице? или табела е написал гсм на тухладжията --нета гъка с негови обяви :::ремонт на всички марки фабрични металотърсачи 0889127883
zlatko Легионер
Заглавие: Re: аиде на бас, че бия минелаб по някои параметри Съб Юни 05, 2010 8:17 pm
TITUS написа:
zlatko написа:
да не би салямундера и табела да са едно и също лице? или табела е написал гсм на тухладжията --нета гъка с негови обяви :::ремонт на всички марки фабрични металотърсачи 0889127883
НЕЗНАМ-ти сам си направи извода тоз човек има нужда от внимание: